Opublikowano 9 stycznia 20205 l Tej, nawet fajny ten zwiastun. Czekam na trzecią część motzno. Po wujowym pierwszym odcinku drugiego sezonu każdy następny podobał mi się tylko bardziej.
Opublikowano 9 stycznia 20205 l Nom Kiernan dobra dópa i teledysk fajny. Piosenka też wpada w ucho. Tyle.
Opublikowano 10 stycznia 20205 l Tytani drugi sezon w netflix jak ktoś tak jak ja nie ściąga torrentów.
Opublikowano 12 stycznia 20205 l 2 sezon "Zagubionych w kosmosie" to petarda i mam wielką nadzieję, że powstanie 3 sezon.
Opublikowano 12 stycznia 20205 l Jest w porządku, ja jestem pełen podziwu dla efektów, bo naprawdę dali radę.
Opublikowano 12 stycznia 20205 l Wizualnie 2 sezon to majstersztyk, a ostatni odcinek to już w ogóle dla mnie poezja jak to wygląda. W ogóle cały sezon miałem wrażenie, że oglądam wysokobudzetowy film jeżeli chodzi o wizualia.
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Nie wiem, czy było, ale jak to otworzycie, to nie będzie się dało już odzobaczyć Spoiler
Opublikowano 14 stycznia 20205 l 11 minut temu, mugen napisał: Było, ale tylko z 10 razy więc spoko, może ktoś akurat ominął. To ja podam jeszcze raz w przyszłym tygodniu
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jezuuuuuu, ale to wleci Premiera 29 stycznia!!! Edytowane 15 stycznia 20205 l przez sprite
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Polecam ten nowy dokument o futboliście mordercy Aaron Hernandez. Nie wiem jak można tak zyebać życie będąc w światowej formie. Z resztą i tak nie żyje, ale rzuca pewne rzeczy na dzienne światło. Szybko pyknęło te 3 odcinki. Edytowane 15 stycznia 20205 l przez Faka
Opublikowano 15 stycznia 20205 l 18 godzin temu, sprite napisał: Jezuuuuuu, ale to wleci Premiera 29 stycznia!!! Na oledzie w Dolby Vision to będzie Edytowane 15 stycznia 20205 l przez Wooyek
Opublikowano 16 stycznia 20205 l Użytkownicy LCD już płaczą. W tym ja. Sceny nocne na OLED muszą wyglądać bajecznie. Na telefonie z OLED cudo.