Wiolku 1 592 Opublikowano 16 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2020 4 minuty temu, Ma_niek napisał: Panowie na netflix jest 3 ezon ash vs evil dead? Ostatnio to sprawdzałem - nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 17 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2020 Sex Education S2 już można oglądać https://www.rottentomatoes.com/tv/sex_education/s02 100% na pomidorach 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2020 Pierwszy odcinek zaje.bisty, jest ten lajtowy klimat z pierwszego sezonu, ciągle się coś dzieje i w ogóle serial się bardzo przyjemnie ogląda. No nie ma się do czego przyczepić. Najchętniej to bym usiadł i całość obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 17 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2020 Obejrzałem całość, mocny sezon który porusza dużo ważnych spraw i robi to mądrze. Nie próbuje być kontrowersyjny na siłę, dalej ma ten lajtowy klimat z poprzedniego sezonu, ale daje mocno do myślenia. Dla mnie przebił Euforię HBO, ukazując z czym się czasami musi mierzyć młodzież i nie tylko, bo również poruszane są wątki i problemy ich rodziców. Cycków w tym sezonie nie ma i bardzo dobrze Jednostki mocno uprzedzone może lepiej niech nie oglądają bo są całujący się chłopcy, przez co mogą nie zrozumieć tego co ma serial do przekazania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2020 NO DZIWNE ŻEBY W SERIALU NETFLIXA PEDAŁÓW NIE BYŁOOOO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Dajcie spokoj jak mozecie to w ogole (pipi)a ogladac 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Grace i Frankie obejzane to czas na sex education. Netflix czasem jak da do pieca to kolejke trzeba robić.Jak ktoś tęskni za serialem w stylu dextera to "Ty" można obadać. Nic wybitnego ale ogladało sie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Podbijam "Ty", bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Skoczyłem trzeci sezon Atypical. Nie tak dobry jak pierwszy, ale zdecydowanie lepszy niż drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Mi się mega podoba Atypowy, bardzo przyjemnie się oglądało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 Ten serial to jedna z ukrytych perełek N. Oczywiście w temacie luźne/rodzinne/komediowe Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2020 Od 1. lutego. Lista filmów: Spoiler Mój sąsiad Totoro Księżniczka Mononoke Szopy w natarciu Ruchomy zamek Hauru Szept serca Spirited away: W krainie Bogów Tajemniczy świat Arrietty Laputa- podniebny zamek Nausicaä z Doliny Wiatru Zrywa się wiatr Podniebna poczta Kiki Ponyo on the Cliff by the Sea Są tu jacyś fani Ghibli? Bo słyszałem wiele dobrego, a jakoś nigdy nie miałem okazję obejrzeć. 6 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 20 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2020 Totoro to jedna z moich ulubionych animacji, polecam puścić dzieciom. Spoza listy jest jeszcze NiNoKuni, duchowy spadkobierca studia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 20 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2020 3 godziny temu, MBeniek napisał: Od 1. lutego. Lista filmów: Ukryj zawartość Mój sąsiad Totoro Księżniczka Mononoke Szopy w natarciu Ruchomy zamek Hauru Szept serca Spirited away: W krainie Bogów Tajemniczy świat Arrietty Laputa- podniebny zamek Nausicaä z Doliny Wiatru Zrywa się wiatr Podniebna poczta Kiki Ponyo on the Cliff by the Sea Są tu jacyś fani Ghibli? Bo słyszałem wiele dobrego, a jakoś nigdy nie miałem okazję obejrzeć. Ojezu aleś mi zrobił dzień Nie pytać tylko oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 20 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2020 Cudownie, połowe filmów z listy nie widziałem a resztę na pewno odświeżę. Wspaniała wiadomość, Mononoke to moja ulubiona chińska bajka i chyba w ogóle animacja ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 20 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2020 No ja tylko "Zrywa się wiatr" nie widziałem, ale dobre i to, bo od lat chciałem obejrzeć, a nie chciało mi się kraść z neta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 20 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2020 8 godzin temu, MBeniek napisał: Od 1. lutego. Lista filmów: Pokaż ukrytą zawartość Mój sąsiad Totoro Księżniczka Mononoke Szopy w natarciu Ruchomy zamek Hauru Szept serca Spirited away: W krainie Bogów Tajemniczy świat Arrietty Laputa- podniebny zamek Nausicaä z Doliny Wiatru Zrywa się wiatr Podniebna poczta Kiki Ponyo on the Cliff by the Sea Są tu jacyś fani Ghibli? Bo słyszałem wiele dobrego, a jakoś nigdy nie miałem okazję obejrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 21 godzin temu, MBeniek napisał: Od 1. lutego. Lista filmów: Ukryj zawartość Mój sąsiad Totoro Księżniczka Mononoke Szopy w natarciu Ruchomy zamek Hauru Szept serca Spirited away: W krainie Bogów Tajemniczy świat Arrietty Laputa- podniebny zamek Nausicaä z Doliny Wiatru Zrywa się wiatr Podniebna poczta Kiki Ponyo on the Cliff by the Sea Są tu jacyś fani Ghibli? Bo słyszałem wiele dobrego, a jakoś nigdy nie miałem okazję obejrzeć. Nie oglądam chińskich bajek ale ich produkcje, które obejrzałem do tej pory kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 Swietny ten drugi sezon Sex Education tylko ten kaleka mnie wkur wial, szczegolnie w koncowce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 8 godzin temu, chris85 napisał: Nie oglądam chińskich bajek ale ich produkcje, które obejrzałem do tej pory kocham. Bo to nie są typowe chińskie bajki. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 37 minut temu, schabek napisał: Swietny ten drugi sezon Sex Education tylko ten kaleka mnie wkur wial, szczegolnie w koncowce Prawda, wku.rwiająca postać xd Wczoraj skończyłem drugi sezon. No cóż, dla mnie również fenomenalny serial. Różnorodność postaci jest niesamowita. Niby jest główny bohater, ale mnogość bohaterów i ich problemy wprowadzają fajny element rozbudowania fabuły. Trzeba też nadmienić, bo chyba każdy z nich jest dość barwny, nie ma jałowych, niepotrzebnych ról. Ciągle coś dzieje i wszystko jest spójne, coś się uzupełnia, coś łączy. Podobało mi się, że drugi sezon poruszył jeszcze więcej problemów wśród młodzieży, czasami w formie beki, a czasami bardziej na poważnie. No to się udało. Soundtrack znów nie zawiódł i jest chyba jeszcze lepszy niż w pierwszym sezonie. Serial jest momentami trochę przerysowany, ale moim zdaniem, działa to jak najbardziej na plus, bo jest to zrobione ze smakiem. Jednak to, co najbardziej mnie zaintrygowało to sceneria. No niesamowite krajobrazy, a dom Otisa i Jean to jest jakaś miazga. Sceny jak siedzą na tarasie to po prostu wow. Nie wiem, czy zauważyliście pewien niuans. Otóż, serial dzieje się w czasach współczesnych, świadczą o tym smartfony, granie na Switchu i nawiązania do aktualnych zdarzeń, czy gwiazd popkultury. Jednak wszyscy poruszają się starymi autami, a wystrój domów i sprzęty AGD wyglądają często dość archaicznie. No ciekawy pomysł. Jak googlowałem sobie miejsce kręcenia serialu natrafiłem na info, że miejsce akcji znajduje się w Walii, w małym miasteczku. Polecam poobczajać, niektóre miejscówki są pokazane. Dowiedziałem się też, że w pierwszym sezonie Otis jest w polskim sklepie, gdzie widać dużo polskich produktów. Ciekawe, nie zwróciłem na to uwagi. No chciałoby się więcej, a teraz rok czekania. Fajnie byłoby, jakby wypuszczali 1 odcinek tygodniowo przez dłuższy okres czasu, bo możnaby z tego zrobić luźny i odprężający tasiemiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 27 lutego wjezdza drugi sezon Modyfikowanego Wegielka. Oby bylo lepiej, niz w pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 2 godziny temu, bebbop napisał: 27 lutego wjezdza drugi sezon Modyfikowanego Wegielka. Oby bylo lepiej, niz w pierwszym A może być gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 Oj może, adaptacja trzeciej książki z uwzględnieniem serialowych zmian ma dużo złego potencjału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi