Opublikowano 16 lutego 20178 l A ja zacząłem ten słynny serial o lezbijkach w więzieniu. "OZ" to to nie jest ale zaciekawiłem się
Opublikowano 16 lutego 20178 l Santa Clarita spoko, ale ostatni odcinek i samo zakonczenie troche Ktos moze oglada "Riverdale"? Ponoc dobre a tyle tego teraz do ogladania, ze wolalbym sie upewnic od kogos z forumka. Edytowane 16 lutego 20178 l przez Koleś88
Opublikowano 21 lutego 20178 l Ogólnie widziałem właśnie to w bibliotece nawet spoko oceny ma bo chyba 4,5 co nie ? Zamierzam go zacząć tylko zostały mi 3 odcinki z TWD. Produkty reklamowe Poznań Edytowane 23 lutego 20178 l przez maksiu432
Opublikowano 21 lutego 20178 l Ogladam A series of unfortunate events i ogolnie bardzo mnie sie to podoba :)
Opublikowano 22 lutego 20178 l Coś wiadomo na temat premiery 3 sezonu Brooklyn 9-9 na polskim Netflixie? I czy serial Modern Family jest dostępny na jakimś polskim VOD?
Opublikowano 22 lutego 20178 l Z Brooklyn 9-9 tragedia, juz 4 sezon leci a tu nadal tylko dwa pierwsze... pytalem u nich na fejsie i nic nie odpisali nadal.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Korzysta ktoś z netflixa na telefonie? Da się ustawić żeby napisy były takie jak na pc, czyli zolte, a nie szare?
Opublikowano 23 lutego 20178 l Musi się dać w ustawieniach na koncie. Żona korzysta z telefonu i ustawiła nawet zielone. Lipa, że z poziomu tv nie można nic zmienić.
Opublikowano 24 lutego 20178 l brooklyn 9-9 też się wkręciłem XD w połowie drugiego sezonu jestem co prawda, ale mi sie podoba, humor nie jakiś wygórowany, ale do "prasowania" idealnie wchodzi
Opublikowano 24 lutego 20178 l Wysmienicie The Get Down to jedna z moich ulubionych produkcji Netflixowych.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Język to nie problem. W Polszy można zakupić czy trzeba szukać po jakichś amazonach? Brat brał na appstore na ipada, jak na inny czytnik to Amazon. Przy okazji, na Netflix wskakuje Castlevania Żadnej nie ograłem ale liczę na dobra baje z wampirami
Opublikowano 25 lutego 20178 l Jezu jakie to Narcos dobre. Dlaczego tak długo zwlekałem z tym serialem.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Dziś w przerwie grania w rottr odpalił sobie Krzyk. Skończyło sie na 5 odcinkach. Niby horror klasy b i kalka innych tego pochodnych, ale klimat fajny.