Rudiok 3 350 Opublikowano 2 października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 października 2020 American Murder: The Family Next Door - ojezusku, bardzo dobry i do tego świetnie zrealizowany dokument Opowiada historię zaginięcia Shannann, młodej matki z dwójką dzieci, i śledztwa w tej sprawie. Poświęcenie prawie 1,5 h jednej tylko osobie wydawało się karkołomnym przedsięwzięciem, ale kobieta była dość aktywna w serwisach społecznościowych, więc materiału z jej życia jest sporo, do tego odtajniono za zgodą rodziny korespondencję smsową, a policja udostępniła nagrania z przesłuchań (oglądanie technik przesłuchania FBI to sam miód). PRO TIP: Jeśli ktoś rozważa obejrzenie to niech pod żadnym pozorem nie czyta wcześniej o tej sprawie! Sam finał ryje beret, tyle powiem, żeby nie spoilerować. Długo siedziałem osłupiały. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 2 października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 października 2020 Obejrzę, dzięki. Ja polecam dokument Challenger: Ostatni lot. O katastrofie wahadłowca z 1986r. Całkiem sprawnie zrealizowany, 4 odcinki więc wchodzi szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 października 2020 za tydzien drugi sezon Stranger wjezdza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 za tydzien drugi sezon Stranger wjezdza Po Banderasie rozumiem, że warto 1 sezon obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 obok Signal ktore chyba juz zdjeli imo najlepszy koreanski serial na netflix Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Kingdom też jest legancki serial Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Fajny ten dokument Challenger. Kurła, jedynie, na co zwracałem uwagę, to jaką tam technologię już w tych 80-tych latach mieli. Kolorowe telewizory, dobre jakości obrazy, no sprzętowo to byli 50 lat do przodu w porównaniu do chlewu obsranego guwnem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Kapitalistyczne USA ma lepszą technologię, niż socjalistyczny PRL? N I E S A M O W I T E!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Moj ojciec w 86 kupil kolorowego Philipsa w Baltonie 21", takze byly i w PRL jak miales dolary. Inna sprawa ze kosztowalo to fortune. Telewizor wyrzucilem na smietnik w 2010 roku dopiero i jeszcze dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 2 hours ago, Faka said: Fajny ten dokument Challenger. Kurła, jedynie, na co zwracałem uwagę, to jaką tam technologię już w tych 80-tych latach mieli. Kolorowe telewizory, dobre jakości obrazy, no sprzętowo to byli 50 lat do przodu w porównaniu do chlewu obsranego guwnem. Trochę offtop, ale Zachód był najbardziej do przodu w stosunku do Polski właśnie w latach '80. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 W dniu 2.10.2020 o 11:47, Rudiok napisał: American Murder: The Family Next Door - ojezusku, bardzo dobry i do tego świetnie zrealizowany dokument Opowiada historię zaginięcia Shannann, młodej matki z dwójką dzieci, i śledztwa w tej sprawie. Poświęcenie prawie 1,5 h jednej tylko osobie wydawało się karkołomnym przedsięwzięciem, ale kobieta była dość aktywna w serwisach społecznościowych, więc materiału z jej życia jest sporo, do tego odtajniono za zgodą rodziny korespondencję smsową, a policja udostępniła nagrania z przesłuchań (oglądanie technik przesłuchania FBI to sam miód). PRO TIP: Jeśli ktoś rozważa obejrzenie to niech pod żadnym pozorem nie czyta wcześniej o tej sprawie! Sam finał ryje beret, tyle powiem, żeby nie spoilerować. Długo siedziałem osłupiały. Właśnie obejrzałem i również polecam. Duży plus, że całość zamyka się w 90 minutach i nie jest rozbita na kilka epizodów. Nie cierpię rozwleczonych crime story. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Też wczoraj obejrzałem, niezły mindfuck. W weekend obejrzałem jeszcze hiszpański Hogar. Nieźle poryty scenariusz, chore akcje się tam odwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 Ja miałem ciary przy ostatniej 'spowiedzi' już po wyroku. Niby wszystko dosyć klarowe od początku ale jednak liczysz na lepsze zakonczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 października 2020 Pierwszy sezon mi się podobał, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Jutro wjeżdża The haunting of Bly manor, czyli nowa seria autora Nawiedzonego domu na wzgórzu. Kto widział ten wie, że jakość raczej pewna, a recenzje to potwierdzają. Jaram się bo dobre horrory, a szczególnie oparte na psychice ludzkiej, to szczególnie wśród seriali rzadkość. Próbowałem ostatnio z AHS (dwa pierwsze sezony) i ... No nie xd To już dla mnie zbyt przerysowane, festyniarskie, za szybkie. Grama budowania klimatu. Co innego wspomniane Nawiedzone... klasa ::obami;; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Jakies ruskie postapo Ku jezioru wjechało, kumpel mi polecał, moze dzis zaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Spoko serial, jestem po pierwszym odcinku i serial za(pipi)iście trzyma w napięciu, mimo, że kacapów nie lubię to dobrze nakręcony. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 Wczoraj widziałem dwa i spoko, głupie trochę no ale ciekawi na tyle że będzie dalej oglądane. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 W dniu 5.10.2020 o 08:17, krupek napisał: Też wczoraj obejrzałem, niezły mindfuck. W weekend obejrzałem jeszcze hiszpański Hogar. Nieźle poryty scenariusz, chore akcje się tam odwalają. No niezły, zwłaszcza że po 10 minutach wiadomo już wszytsko... Ostatnio też oglądałem schody, tam to dopiero jest niezle sqrwysynstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 Finał Suburry 30 października. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 W dniu 8.10.2020 o 08:26, Wiolku napisał: Jutro wjeżdża The haunting of Bly manor, czyli nowa seria autora Nawiedzonego domu na wzgórzu. Kto widział ten wie, że jakość raczej pewna, a recenzje to potwierdzają. Jaram się bo dobre horrory, a szczególnie oparte na psychice ludzkiej, to szczególnie wśród seriali rzadkość. Próbowałem ostatnio z AHS (dwa pierwsze sezony) i ... No nie xd To już dla mnie zbyt przerysowane, festyniarskie, za szybkie. Grama budowania klimatu. Co innego wspomniane Nawiedzone... klasa ::obami;; Skończony. Niestety opinie się sprawdziły i zrobili z tego trochę na siłę skomplikowany melodramat udający gotycki horror. Kilka rzeczy mi się podobało, ale generalnie pod koniec już się trochę wierciłem i drażniła mnie ta wszechobecna forever love story ;/ Teraz też doceniam jakim działem był Nawiedzony dom na wzgórzu, gdzie łączył wątek rodziny z horrorem, ale takim przez duże H zakorzenionym mocno w psychice ludzkiej. Aż sobie chyba zrobię rewatch na otwarcie łez. Liczyłem, że twórcy pójdą za ciosem i dostarczą coś jeszcze mocniejszego i tak się nawet przez chwilę zapowiadało, jednak po kilku odcinkach czar prysł. Mimo wszystko warto zobaczyć i dać szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 Jestem właśnie po siódmym odcinku i przegadane do bólu. Zapowiadało się spoko, a ziewam co jakiś czas.Aha, horroru zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 października 2020 Koreański Alive o zombiakach to takie 5/10, obejrzec mozna, ale nie nastawiajcie sie na mocną akcję i sieke jak z Train to Busan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 040 Opublikowano 13 października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 października 2020 Bly jest strasznie miałkie, źle zagrane i wygląda jak zrobiona po kosztach opera mydlana. Straszny zawód, bo Nawiedzony dom na wzgórzu był bardzo dobry. Ogólnie Netflix ostatnio mnie zawodzi, kompletnie żadna nowa produkcja mnie nie zainteresowała, a klasyczne filmy, które trafiają na platformę wszystkie już widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 października 2020 to przejdź na iną platforme. Ja sprobowałem na tydzień amazon i super sprawa. W kolejce hbo jescze i disney+. Potem zdecyduje gdzie zostane na dluzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi