Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lupin bardzo fajny, luzny serial

Ostatnio szukalem tez drugiego sezonu Manhunta, na necie znalazlem ze od lutego 2020 powinien byc na netflixie ale nie ma, podobno jest na canal+ tak samo jak Prodigal Son. Netflix i canal+ chyba jakos ze soba u nas wspolpracuja to licze ze moze wrzuca.

• Plusik 1
Opublikowano

Ostatni raz korzystałem z HBO GO 1,5 roku temu, obejrzałem, co chciałem i zrezygnowałem. Apka wtedy wywalała a jakość obrazu do Netflixowego nie miała startu, gdzie nawet 50 letnie filmy są dobrze zremasterowane. 

Opublikowano
15 minut temu, messer88 napisał:

jest na c+ Manhunt Śmiertelna rozgrywka, to 2sezon tego Manhunt Unabomber?

Tak, ale to jest antologia, więc każdy sezon jest zamkniętą historią o innym zamachowcu.

• Plusik 1
Opublikowano

DON’T LOOK UP

Reżyseria: Adam McKay
Scenariusz: Adam McKay
Produkcja: Adam McKay, Kevin Messick
Obsada: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry,
Timothee Chalamet, Ron Perlman with Cate Blanchett and Meryl Streep.

W filmie wystąpią także: także Ariana, Kid Cudi, Melanie Lynskey, Himesh Patel, Matthew Perry i Tomer Sisley.

Don’t Look Up to historia dwóch astronomów, którzy mimo swojej niskiej pozycji w naukowej hierarchii są zmuszeni przeprowadzić olbrzymią medialną kampanię, aby ostrzec ludzkość przed zmierzającą w stronę Ziemi zabójczą asteroidą.

:obama:

Opublikowano

nie no parę tytułów dobrze się zapowiada ale znając życie wyjdzie netflixoza. huczne zapowiedzi, mega obsada a filmy wydmuszka. zobaczymy, co nieco się obejrzy.

Opublikowano
14 minut temu, mcp napisał:

DON’T LOOK UP

Reżyseria: Adam McKay
Scenariusz: Adam McKay
Produkcja: Adam McKay, Kevin Messick
Obsada: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry,
Timothee Chalamet, Ron Perlman with Cate Blanchett and Meryl Streep.

W filmie wystąpią także: także Ariana, Kid Cudi, Melanie Lynskey, Himesh Patel, Matthew Perry i Tomer Sisley.

Don’t Look Up to historia dwóch astronomów, którzy mimo swojej niskiej pozycji w naukowej hierarchii są zmuszeni przeprowadzić olbrzymią medialną kampanię, aby ostrzec ludzkość przed zmierzającą w stronę Ziemi zabójczą asteroidą.

:obama:

Armagedon anyone? :D Kiedy premiera?

Opublikowano (edytowane)
On 1/12/2021 at 9:59 PM, krupek said:

A które VOD tak mocno idzie w jakość?

Apple TV +

Ogladalem kilka odcinkow dokumentu o najgorszych wiezieniach na swiecie. Ciekawe jest jak funkcjonuja wiezienia w Grenlandii i Norwegii. Ogladalem odcinek o Polskim wiezieniu i jest ciekawy a na pewno bardzo bezpieczny, nawet dla Polakow. Dokument fajnie nakrecony i ciekawy, moge polecic

Edytowane przez Sven Froost
Opublikowano

Nowy fillm N pod tytułem W Strefie Wojny robi z widza debila.

Począwszy od ujęć, scen akcji, relacji pomiędzy bohaterami, kończąc na efektach, ten film mówi - jeśli dobrze się bawisz to jesteś tak mało wymagający, jak Twój pies któremu głównie zależy na wyjściu na dwór żeby sie wysrać oraz dobrze zjeść - najlepiej regularnie. 

• Plusik 2
Opublikowano

Jestem po dwóch odcinkach Night Stalker i polecam. Dobre tempo, pojebana historia i na deser klimacik LA 1985 :obama:

Większość true crime mnie nudzi, bo są rozwleczone, ale ten jest na prawdę świetny.  Ramirez, to prawdziwy popapraniec. 

Opublikowano
W dniu 16.01.2021 o 01:11, LiŚciu napisał:

Nowy fillm N pod tytułem W Strefie Wojny robi z widza debila.

Począwszy od ujęć, scen akcji, relacji pomiędzy bohaterami, kończąc na efektach, ten film mówi - jeśli dobrze się bawisz to jesteś tak mało wymagający, jak Twój pies któremu głównie zależy na wyjściu na dwór żeby sie wysrać oraz dobrze zjeść - najlepiej regularnie. 

Zgadzam się w całej rozciągłości. Liściu obejrzał i się naciął, ja obejrzałem (z wielkim trudem) i się naciąłem. Wy nie musicie się nacinać, bo mam nadzieję, że czujecie się ostrzeżeni. W strefie wojny to najgorszy sort przegadanej, nudnej, kosmopolitycznej typowej netflixowej spyerdoliny. Omijać to jak najszerszym łukiem, bo jeszcze Netflix zobaczy Wasze kliki i zrobi część drugą...

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 16.01.2021 o 01:11, LiŚciu napisał:

Toż to cecha 90% produkcji ze znaczkiem jakości Netflix Originals.

• Plusik 2
Opublikowano
14 minut temu, Czezare napisał:

Zgadzam się w całej rozciągłości. Liściu obejrzał i się naciął, ja obejrzałem (z wielkim trudem) i się naciąłem. Wy nie musicie się nacinać, bo mam nadzieję, że czujecie się ostrzeżeni. W strefie wojny to najgorszy sort przegadanej, nudnej, kosmopolitycznej typowej netflixowej spyerdoliny. Omijać to jak najszerszym łukiem, bo jeszcze Netflix zobaczy Wasze kliki i zrobi część drugą...

Filmy Netflix originals to przecież głównie raczysko. Ale doceniam oglądanie w służbie społeczeństwa. 

Opublikowano
21 godzin temu, Hubert249 napisał:

Jestem po dwóch odcinkach Night Stalker i polecam. Dobre tempo, pojebana historia i na deser klimacik LA 1985 :obama:

Większość true crime mnie nudzi, bo są rozwleczone, ale ten jest na prawdę świetny.  Ramirez, to prawdziwy popapraniec. 

Właśnie oglądam. Bardzo fajny i nie przeciągnięty. Tylko 4 odcinki więc dziś pójdzie cały. 

Opublikowano

Szukałem czegoś lekkiego i krótkiego, co by odcinek do kolacji wlatywał, no i natrafiłem na The Ranch z Kutcherem. Całkiem spoko, śmiesznie, momentami poważnie 

Opublikowano
7 godzin temu, selene napisał:

Toż to cecha 90% produkcji ze znaczkiem jakości Netflix Originals.

Seriale potrafią być dobre, np Mindhunters, czy genialne OA. 

Filmy gorzej ale czasem coś się trafi. Uparcie oglądam te produkcje N bo liczę ze w końcu mając dużo kasy i często super aktorów co się uda.

Opublikowano
Szukałem czegoś lekkiego i krótkiego, co by odcinek do kolacji wlatywał, no i natrafiłem na The Ranch z Kutcherem. Całkiem spoko, śmiesznie, momentami poważnie 
Gdzieś w polowie robi się baardziej slodko gorzki niz typowy sitcom. Ogolnie spoko. Plusy za cameo wiekszosci obsady rozowych lat 70
  • Plusik 2