schabek 5 334 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Lupin bardzo fajny, luzny serial Ostatnio szukalem tez drugiego sezonu Manhunta, na necie znalazlem ze od lutego 2020 powinien byc na netflixie ale nie ma, podobno jest na canal+ tak samo jak Prodigal Son. Netflix i canal+ chyba jakos ze soba u nas wspolpracuja to licze ze moze wrzuca. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Ostatni raz korzystałem z HBO GO 1,5 roku temu, obejrzałem, co chciałem i zrezygnowałem. Apka wtedy wywalała a jakość obrazu do Netflixowego nie miała startu, gdzie nawet 50 letnie filmy są dobrze zremasterowane. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 10 godzin temu, schabek napisał: Ostatnio szukalem tez drugiego sezonu Manhunta jest na c+ Manhunt Śmiertelna rozgrywka, to 2sezon tego Manhunt Unabomber? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 15 minut temu, messer88 napisał: jest na c+ Manhunt Śmiertelna rozgrywka, to 2sezon tego Manhunt Unabomber? Tak, ale to jest antologia, więc każdy sezon jest zamkniętą historią o innym zamachowcu. 1 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Unabomber był spoko tak więc to się też obejrzy. Tylko skończę Babylon Berlin najpierw. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 No nie mogę doczekać się tych filmów z gwiazdorską obsadą 2/10 z budżetem po 100 mln, z czego 99 dla the rocka 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Wystarczy, że jest tam na liście nowy film Paolo Sorrentino i już wiadomo, że na pewno będzie coś bardzo dobrego. Cytuj
mcp 2 013 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 DON’T LOOK UP Reżyseria: Adam McKay Scenariusz: Adam McKay Produkcja: Adam McKay, Kevin Messick Obsada: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Ron Perlman with Cate Blanchett and Meryl Streep. W filmie wystąpią także: także Ariana, Kid Cudi, Melanie Lynskey, Himesh Patel, Matthew Perry i Tomer Sisley. Don’t Look Up to historia dwóch astronomów, którzy mimo swojej niskiej pozycji w naukowej hierarchii są zmuszeni przeprowadzić olbrzymią medialną kampanię, aby ostrzec ludzkość przed zmierzającą w stronę Ziemi zabójczą asteroidą. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 nie no parę tytułów dobrze się zapowiada ale znając życie wyjdzie netflixoza. huczne zapowiedzi, mega obsada a filmy wydmuszka. zobaczymy, co nieco się obejrzy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 14 minut temu, mcp napisał: DON’T LOOK UP Reżyseria: Adam McKay Scenariusz: Adam McKay Produkcja: Adam McKay, Kevin Messick Obsada: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Ron Perlman with Cate Blanchett and Meryl Streep. W filmie wystąpią także: także Ariana, Kid Cudi, Melanie Lynskey, Himesh Patel, Matthew Perry i Tomer Sisley. Don’t Look Up to historia dwóch astronomów, którzy mimo swojej niskiej pozycji w naukowej hierarchii są zmuszeni przeprowadzić olbrzymią medialną kampanię, aby ostrzec ludzkość przed zmierzającą w stronę Ziemi zabójczą asteroidą. Armagedon anyone? Kiedy premiera? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 (edytowane) On 1/12/2021 at 9:59 PM, krupek said: A które VOD tak mocno idzie w jakość? Apple TV + Ogladalem kilka odcinkow dokumentu o najgorszych wiezieniach na swiecie. Ciekawe jest jak funkcjonuja wiezienia w Grenlandii i Norwegii. Ogladalem odcinek o Polskim wiezieniu i jest ciekawy a na pewno bardzo bezpieczny, nawet dla Polakow. Dokument fajnie nakrecony i ciekawy, moge polecic Edytowane 13 stycznia 2021 przez Sven Froost Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Nowy fillm N pod tytułem W Strefie Wojny robi z widza debila. Począwszy od ujęć, scen akcji, relacji pomiędzy bohaterami, kończąc na efektach, ten film mówi - jeśli dobrze się bawisz to jesteś tak mało wymagający, jak Twój pies któremu głównie zależy na wyjściu na dwór żeby sie wysrać oraz dobrze zjeść - najlepiej regularnie. 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Jestem po dwóch odcinkach Night Stalker i polecam. Dobre tempo, pojebana historia i na deser klimacik LA 1985 Większość true crime mnie nudzi, bo są rozwleczone, ale ten jest na prawdę świetny. Ramirez, to prawdziwy popapraniec. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 W dniu 16.01.2021 o 01:11, LiŚciu napisał: Nowy fillm N pod tytułem W Strefie Wojny robi z widza debila. Począwszy od ujęć, scen akcji, relacji pomiędzy bohaterami, kończąc na efektach, ten film mówi - jeśli dobrze się bawisz to jesteś tak mało wymagający, jak Twój pies któremu głównie zależy na wyjściu na dwór żeby sie wysrać oraz dobrze zjeść - najlepiej regularnie. Zgadzam się w całej rozciągłości. Liściu obejrzał i się naciął, ja obejrzałem (z wielkim trudem) i się naciąłem. Wy nie musicie się nacinać, bo mam nadzieję, że czujecie się ostrzeżeni. W strefie wojny to najgorszy sort przegadanej, nudnej, kosmopolitycznej typowej netflixowej spyerdoliny. Omijać to jak najszerszym łukiem, bo jeszcze Netflix zobaczy Wasze kliki i zrobi część drugą... 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 Tylko zobaczyłem opis i okładkę, a wiem o czym będzie całe 75 minut tego szrota xD Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 W dniu 16.01.2021 o 01:11, LiŚciu napisał: Począwszy od ujęć, scen akcji, relacji pomiędzy bohaterami, kończąc na efektach, ten film mówi - jeśli dobrze się bawisz to jesteś tak mało wymagający, jak Twój pies któremu głównie zależy na wyjściu na dwór żeby sie wysrać oraz dobrze zjeść - najlepiej regularnie. Toż to cecha 90% produkcji ze znaczkiem jakości Netflix Originals. 2 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 14 minut temu, Czezare napisał: Zgadzam się w całej rozciągłości. Liściu obejrzał i się naciął, ja obejrzałem (z wielkim trudem) i się naciąłem. Wy nie musicie się nacinać, bo mam nadzieję, że czujecie się ostrzeżeni. W strefie wojny to najgorszy sort przegadanej, nudnej, kosmopolitycznej typowej netflixowej spyerdoliny. Omijać to jak najszerszym łukiem, bo jeszcze Netflix zobaczy Wasze kliki i zrobi część drugą... Filmy Netflix originals to przecież głównie raczysko. Ale doceniam oglądanie w służbie społeczeństwa. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 21 godzin temu, Hubert249 napisał: Jestem po dwóch odcinkach Night Stalker i polecam. Dobre tempo, pojebana historia i na deser klimacik LA 1985 Większość true crime mnie nudzi, bo są rozwleczone, ale ten jest na prawdę świetny. Ramirez, to prawdziwy popapraniec. Właśnie oglądam. Bardzo fajny i nie przeciągnięty. Tylko 4 odcinki więc dziś pójdzie cały. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 Szukałem czegoś lekkiego i krótkiego, co by odcinek do kolacji wlatywał, no i natrafiłem na The Ranch z Kutcherem. Całkiem spoko, śmiesznie, momentami poważnie Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 17 stycznia 2021 Opublikowano 17 stycznia 2021 7 godzin temu, selene napisał: Toż to cecha 90% produkcji ze znaczkiem jakości Netflix Originals. Seriale potrafią być dobre, np Mindhunters, czy genialne OA. Filmy gorzej ale czasem coś się trafi. Uparcie oglądam te produkcje N bo liczę ze w końcu mając dużo kasy i często super aktorów co się uda. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 Szukałem czegoś lekkiego i krótkiego, co by odcinek do kolacji wlatywał, no i natrafiłem na The Ranch z Kutcherem. Całkiem spoko, śmiesznie, momentami poważnie Gdzieś w polowie robi się baardziej slodko gorzki niz typowy sitcom. Ogolnie spoko. Plusy za cameo wiekszosci obsady rozowych lat 70 2 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 3 sezon Rozczarowanych wleciał. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 Akurat kończę pierwszy i pomimo początkowego sceptycyzmu i (mam wrażenie) niskiego budżetu serial zaczyna się rozkręcać. Co prawda suchary potrafią być czasem koszmarne, ale całościowo - warto było. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Ja tam się nieraz uśmiechnę przy tych sucharach spoko był ten sezon. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 Co myslicie na temat dokumentu o najgorszych wiezieniach na swiecie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi