Cedric 1 313 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 W dniu 23.04.2021 o 22:34, dee napisał: Coraz bardziej utwierdzam się w podejrzeniu, że Netflix z pełną świadomością i premedytacją wrzuca w swoje nowe produkcje, nieważne czy film czy serial, cringowe i urągające inteligencji scenariusze. Pewnie wyszło im w jakichś badaniach focusowych, że gówniane treści oglądają się lepiej niż te ambitne. Wejdźcie w zakładkę Top 10 w Polsce, przeważnie jest tam najgorsze gówno. Więc nie sądzę, by kluczowe dla N rynki zachodnie miały pod tym względem bardziej wymagających użytkowników. No ja się już przyzwyczaiłem, że większość tych filmów sci-fi od Netflixa to odpowiednik tego wszystkiego co kiedyś było tylko "straight to torrent". Różnica teraz tylko taka, że teraz dystrybucję tego badziewia przejął Netflix i tyle. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 No ale jak pomyślisz, że platforma zyskała rozgłos dzięki sztosom pokroju Breaking Bad czy pierwszym sezonom House of Cards, to jednak troche smuteczek nad spadkiem jakości Cytuj
Santi 29 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 No ale jak pomyślisz, że platforma zyskała rozgłos dzięki sztosom pokroju Breaking Bad czy pierwszym sezonom House of Cards, to jednak troche smuteczek nad spadkiem jakościBreaking Bad to nie serial Netflixa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
mcp 2 013 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Meh ta ramówka majowa, armię umarłych się sprawdzi bo zombie Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 nie subuję tego gooowna od 4 miesięcy. kurfa jak mi z tym dobrze, że nie muszę do obiadu szukać przez godzinę czegoś warte obejrzenia a i tak pada na powtórkę rik i morty Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Figuś napisał: Homeland, Kominsky <3 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 1 godzinę temu, gekon napisał: nie subuję tego gooowna od 4 miesięcy. kurfa jak mi z tym dobrze, że nie muszę do obiadu szukać przez godzinę czegoś warte obejrzenia a i tak pada na powtórkę rik i morty o kurła, a jeszcze się dowiedziałem, że z Netflixa znika Rik i Morty i całość przechodzi do HBO Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 1 minutę temu, gekon napisał: o kurła, a jeszcze się dowiedziałem, że z Netflixa znika Rik i Morty i całość przechodzi do HBO Tylko ta jakość na HBO Go. ;/ Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Ktoś próbował oglądać Cień i Kość, warto życie tracić na to? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Nie próbowałem co prawda, ale to fantasy young adult. Czyli coś co mnie osobiście odrzuca na starcie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Tylko ta jakość na HBO Go. ;/ Ale to kreskówka, więc nie ucierpi. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Ktoś próbował oglądać Cień i Kość, warto życie tracić na to?Podobno lekkie sztosiwo. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 23 minuty temu, Koleś88 napisał: Podobno lekkie sztosiwo. Łyknąłem cały sezon, bycie na zwolnieniu ma swoje zalety, i czekam na ciąg dalszy. Całkiem składnie wyjaśnione tło historii i bohaterowie, których da się lubić. Żeby Netflix potrafił w filmy, tak jak unię w seriale... Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 W dniu 30.04.2021 o 10:37, sprite napisał: Zajebioza trailer. Gdzieś czytałem, że to ostatni sezon, prawda? Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 W sumie dobrze, drugi sezon był średni, trzeciego nie oglądałem, ale skoro ostatni jest na horyzoncie, to nadrobi się. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 "Castlevania" to prawdziwe popkulturowe złoto w materii seriali anime (o ile to jest anime; jedni mówią, że nie jest to co prawda anime, a drudzy, że tak: jest to serial zrealizowany w konwencji japońskiej animacji). Jest to twór, ,,łej Panie", o dżylion razy lepszy od całych tych "DOTA" i innych etc., które to ściągają z "Castlevania" aż miło! Szczerze... jestem mega giga zdziwiony faktem, że premiera czwartego sezonu "Castlevania" praktycznie wyłania się zza linii horyzontu: kwestia kilkunastu dni do debiutu pierwszego odcinka 4-tej serii. Mroczna fantastyka, okraszona naturalnym ,,karczmarcznym" humorem. A ta kreska, głębia koloru! P.S. A jak widzi się Wam "Eden"? Pomysł ciekawy. Gatunek, również. Koegzystencja robotów i... ludzi, w specyficznej adaptacji. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 3 godziny temu, YETI napisał: W sumie dobrze, drugi sezon był średni, trzeciego nie oglądałem, ale skoro ostatni jest na horyzoncie, to nadrobi się. Trzeci jest najgorszy moim zdaniem. Dalsze rozkładanie pionków i poboczne historie głównych bohaterów -_- Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 1 hour ago, Kraboburger_SpongeBoba said: "Castlevania" to prawdziwe popkulturowe złoto w materii seriali anime (o ile to jest anime; jedni mówią, że nie jest to co prawda anime, a drudzy, że tak: jest to serial zrealizowany w konwencji japońskiej animacji). Jest to twór, ,,łej Panie", o dżylion razy lepszy od całych tych "DOTA" i innych etc., Dragon's Dogma i przyszlosc serialu > Castlevania. Ilu z Was ogladalo Dragon's Dogma wogole? xD Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Castlevania jest dla mnie sztosem, uwielbiałem powolne tempo i rozkminy każdej postaci z osobna. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 The Dead Don't Die - Na pewno wielu ludzi odbije sie od tego filmu. Dla mnie brakło jedynie kategorii R oraz lepszych CGI. Świetny pomysł żeby ściągnąć takich aktorów i nakrecić spokojny film o zombie. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 4 maja 2021 Opublikowano 4 maja 2021 "Truposze nie umierają (2019)" nie jest filmem osadzonym w Uniwersum Zombie, jako tym złym ani przeciętnym. Nie, wręcz przeciwnie. To swego rodzaju show, ale... coś innego: ,,antyshow" - czyli oldschoolowe, nietypowe widowisko, bo mające swój melancholijny klimat. Aktorzy odgrywają role tak, jakby kręcili film na żywo, z dozą improwizacji, i to celowej apatycznej improwizacji. Krytycy, sądzę, przejechali siwy na ,,Truposzach", bo myśleli, że dostaną kolejną perłę z gatunku, a tu otrzymali coś ,, pięknego inaczej", coś naturalnego z dozą grabarcznego humoru. Osobiście oceniłem ten film na: 7/10. Czekacie na "1899"? Yh, nie wygląda to konkretnie, a jedynie tajemniczo... Nic poza tym! Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 maja 2021 Opublikowano 4 maja 2021 1 godzinę temu, Kraboburger_SpongeBoba napisał: Czekacie na "1899"? Yh, nie wygląda to konkretnie, a jedynie tajemniczo... Nic poza tym! Czekam czekam mordo, wiadomo coś kiedy to wyjdzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi