Dud.ek 2 046 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Rojst od netflixa dobry ale od samego początku czuliśmy, że bedzie wciśnięte pedalstwo. Jak dla mnie to troche niedoceniony serial, bo wiele tekstów z takiego ślepnąc od świateł przeszło do kanonu a tutaj wcale nie jest z tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 609 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Poważnie tak się odjebało z tym He-Manem? xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 He-Woman chyba xD Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Miałem oglądać, ale właśnie sobie przeglądam opinie widzów na rotten tomatoes. Wychodzi na to, że HeMan to jakiś zniewieściały typek, a serial skupia się na Teeli, która jest irytująca i odpycha od oglądania. Tak więc ja podziękuje, ale obejrzę sobie wersje z 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 609 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 No własnie tak czytam, ale to brzmi tak odlotowo, że nie wiem czy to troling, czy rzeczywiście się wydarzyło. W sumie to było dość prawdopodobne, że coś odjebią, bo postać Hemana chyba nijak nie pasuje do profilu Netflixa. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Odpuściłem po 3cim odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Netflix i tak zaskoczył, że nie zmieniono nazwy na They-Person. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Dobrze ze tylko 5 odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 W dniu 10.06.2021 o 19:00, Shen napisał: Niestety, jeśli wierzyć przeciekom, to widzimy tu pierwszy odcinek... Potem Pokaż ukrytą zawartość He-Man ma zniknąć/zostać uwięziony i reszta opowiada o tym jak Teela go szuka/próbuje uwolnić w rządzonej przez God-Skeletora post-apo Eternii czyli typowy netflix i strong female protagonist Czyli sie sprawdzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Oryginalny He-Man od zawsze był serialem wiązanym z homosexualnym lobby ale bohaterowie byli niezwykle męscy więc chowające się na nim dzieciaki mogły wyrosnąć na prawdziwych samców alfa. Serial Netflixa to typowa dla tej platformy lewacka propaganda szyta pod amerykańskich cuckoldów żyjących pod dyktando Izraela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Jebany ściemniacz, nawet nie odpalam, żeby nie nabijać im wyswietlen Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 recka top jak zwykle u critical drinker 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Ooo, super. Nienawidziłem kewina smita zanim to stało się modne;] ale serio, ale odjebali. Znałem te ploty jeszcze z rok przed premierą, ale to co powstało przerosło najśmielsze oczekiwania spyerdolenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Grabek mnie uprzedzil z recka od CD. Ja tam sie tylko dziwie temu, ze wy za tego netflixa jeszcze placicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 jakby mi działa ta pyerdolona apka HBO go w telewizorze to bym nie płacił coś trzeba do śniadania włączyć, ile mogę oglądać powtórki magny gesler na jutubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 To nawet nie włączam, jak można spierdolić bajuchę dzieciństwa? No jak? Pierdolony w dupę Netflix. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 hmm, no to faktycznie niemożliwe biorąc pod uwagę materiał źródłowy to była bajka o muskularnym blondasie w majtkach i różowych łaszkach. Nie mogli wymyślić niż bardziej gejowego, więc poszli w stong women charakter do granic zjadliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Jaki jest w ogole target tego himena? czy oni z tym celuja w 30+ latkow? jak mozna ogladac cos takiego bedac doroslym skoro to zawsze byla bajka dla dzieci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 Na forum gdzie dorośli goście grają w gierki dla dzieci, pytasz jak mozna ogladac seriale animowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 12 godzin temu, Il Brutto napisał: Jaki jest w ogole target tego himena? czy oni z tym celuja w 30+ latkow? jak mozna ogladac cos takiego bedac doroslym skoro to zawsze byla bajka dla dzieci No wlasnie ta wersja, pomijajac zjeb.ana ideologie, jest kierowana do tych ktorzy wtedy byli dziecmi a teraz sa 30+. Reszte wyjasnil Shen. A jak w ogole Castlevania? Pierwszy sezon nie pamietam, zeby byl zje.bany przez netflixowe wymysly, a reszta? Da sie ogladac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 Kierwa, obejrzalem pierwszy odcinek MotU. Hehe, Smith jest juz skonczony. Po tym jak pieknie zyebal Jay’a i Cichego Bob’a spodziewalem sie kaszany, ale ten kolo zryl sobie beret do granic mozliwosci. Nie potrafie tego zrozumiec. Clerks, Mallrats, Dogma, Tusk, Jay i Cichy…a potem woke na potege i mega chooyowe opinie. Szelma probuje sie jeszcze odgryzac na Twitter’ze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 "Castlevania", cóż, animacja ta to piękna rzecz! Skończyłem trzy sezony; na razie odpuszczam, gdyż poniżej oczekiwań sezon 3... Życie... Netflixowy He-Man, ajć, jak me patrzałki ujrzały ilość odcinków przypisanych temu serialowi, odpuszczę. Typowe gryzipiórki, gogusie w melonikach, z fajeczką w kącikach ust - to przykłady tejże korpo-polityki planującej emisję nowej odsłony przygód He-Mana. 5 odcinków? Ale, że co? Puszczenie tak skąpej odsłony animacji, to chyba zagrywka ,,biznesowa". Chcesz obejrzeć kolejne epizody? Taaa, wykup abonament, gdy za miesiąc lub dwa wyjdą następne odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 Godzinę temu, Mejm napisał: No wlasnie ta wersja, pomijajac zjeb.ana ideologie, jest kierowana do tych ktorzy wtedy byli dziecmi a teraz sa 30+. Reszte wyjasnil Shen. A jak w ogole Castlevania? Pierwszy sezon nie pamietam, zeby byl zje.bany przez netflixowe wymysly, a reszta? Da sie ogladac? Potworne nudy. Wynudziłem się po pierwszym sezonie, a potem jest jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 Ku.rwa to co tu ogladac? Mam nadzieje, ze mnie dzis polecane Pig nie rozczaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 1 hour ago, Mejm said: No wlasnie ta wersja, pomijajac zjeb.ana ideologie, jest kierowana do tych ktorzy wtedy byli dziecmi a teraz sa 30+. Reszte wyjasnil Shen. A jak w ogole Castlevania? Pierwszy sezon nie pamietam, zeby byl zje.bany przez netflixowe wymysly, a reszta? Da sie ogladac? Czyli gdyby zrobili remake Jacka i Agatki to mozna by to sprzedac dzisiejszym 50 latkom? Albo jakiegos Reksia? Przeciez to zawsze byla zwyczajna kreskowka, ja rozumiem jeszcze jakies chinskie bajki, dragonballe ktore i tak dzisiaj sa nieogladalne dla normalnego czlowieka, ale taki himen to watpie zeby wzbudzal jakies ogromne emocje. Takie prymitywne zerowanie na nostalgii, rak branzy rozrywkowej, jeszcze ci ludzie co to kupuja a pozniej przez to cala platforma zajebana od gory do dolu filmami i serialami o facetach w rajtuzach bo 35 letni Kevin z broda i zakolami na pol glowy pobiegnie do kina ogladac pojedynek dobra ze zlem. Dobrze ze chociaz Netflix popsul te impreze ladujac ideologie dzender czy co oni tam znowu wymysla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi