Opublikowano 15 października 20213 l Wjechal 3 sezon Ty Dobrze mi sie to gowno oglada nic nie poradze
Opublikowano 15 października 20213 l W dniu 14.10.2021 o 10:48, Figuś napisał: ciekawe czy dał z siebie więcej niż 30% z vampire chyba najlepszy odcinek xD
Opublikowano 15 października 20213 l 1 minutę temu, messer88 napisał: z vampire chyba najlepszy odcinek xD ja na razie po trzech odcinkach i rozjebała mnie ustawka Najmana XD
Opublikowano 15 października 20213 l Walaszek grubas schudł i już egzorcysta nie jest na mocne 30%. Mocny bezbek w większości odcinków.
Opublikowano 16 października 20213 l 19 godzin temu, schabek napisał: Wjechal 3 sezon Ty Dobrze mi sie to gowno oglada nic nie poradze Trupów więcej niz w Dexterze
Opublikowano 16 października 20213 l Squirt Game wow, omijałem szerokim łukiem, bo 1 że Netflixm a 2 to był hype jak przy Domu z papieru, który jest totalnym łajnem. no i tak omijałem do dziś. No super serial.
Opublikowano 16 października 20213 l Ja się ciesze, że ogladalem na premiere, bo teraz to nie wiem czy bym się zabrał. Z lodówki niedługo wyskoczy ten serial.
Opublikowano 16 października 20213 l Serwisy internetowe żyją z klików, więc nabijają kliki tworząc treści o Squid Game, w ten sposob jeszcze bardziej nabijając popularnośc. Taka samonapędzająca sie machina hype'u. Swego czasu podobnie było z Gambitem Królowej. Ale fakt, serial bardzo fajny, dla mnie mocne 7/10. Nie znam sie na kinie koreańskim, więc najbardziej zaskoczyła mnie świeżość formy i bezkompromisowość przekazu. W hollywoodzkich i netfliksowych produkcyjniakach od dawna z tym kiepsko.
Opublikowano 16 października 20213 l Jak ktoś by chciał spróbować jeszcze czegoś koreańskiego, a Squid game to był jego pierwszy serial, to polecam Stranger https://www.netflix.com/title/80187302
Opublikowano 17 października 20213 l O tak, Stranger fajnie się ogląda, ciężki klimat, ale całość na plus. Squid Game faktycznie jest teraz wszędzie, ale trzeba przyznać, że serial zrobiony z pomysłem, z dbałością o detale, bardzo dobrą scenografią i poruszający w mocny sposób tematy, które w Korei są na porządku dziennym - ubóstwo, podziały klasowe, alienacja.
Opublikowano 17 października 20213 l Fajny jeszcze był Signal, ale chyba zdjeli i już nie wrócił od tego czasu https://www.viki.com/tv/26896c-signal
Opublikowano 17 października 20213 l Zacząłem You i od początku jest takie napięcie, że aż czuję fizyczny dyskomfort. Z przyjemnością zrobię maraton.
Opublikowano 17 października 20213 l 21 godzin temu, Shen napisał: Trupów więcej niz w Dexterze Love to jest nadpsycholka. Niesamowita telenowela xd Tez obejrzalem Squid Game na hajpie bo wszyscy o tym gadaja i spoko spoko ale co mnie irytowalo to gra niektorych koreancow. Nie wiem czy takie kino koreanskie po prostu jest czy co ale po tych piskach, wrzaskach i nadmiernym ekscytowaniu sie skosniakow musialem wlaczyc lektora bo mowie nie uniese. No i slaby ten fragment z vipami, rozumiem ze mialo byc takie przerysowane ale straszny cringe wyszedl imo.
Opublikowano 19 października 20213 l Po skończonym Squid Game zacząłem wyżej wspomniany Stranger, jestem po 3 odcinkach i siadło pięknie. Uwielbiam takie klimaty.
Opublikowano 19 października 20213 l Prawie kazdy odcinek sie konczył jakąs akcja, ze chciałem z bomby odpalac kolejny.
Opublikowano 19 października 20213 l Jest jeszcze jaki serial koreański z zabójstwem w szkole. Nie pamiętam tytułu. Oglądał ktoś może?
Opublikowano 19 października 20213 l Wo kurwa, ale swagg Byłem sceptycznie nastawiony, ale po tym trailerku będzie trzeba to sprawdzić. Dobrze, że celują w zupełnie inny vibe niż w anime, a nie próbują na siłę oddać ducha pierwowzoru(co by nigdy nie wyszło). Najbardziej razi tylko ten wiek Spike'a
Opublikowano 19 października 20213 l 33 minuty temu, sprite napisał: Wo kurwa, ale swagg Byłem sceptycznie nastawiony, ale po tym trailerku będzie trzeba to sprawdzić. Dobrze, że celują w zupełnie inny vibe niż w anime, a nie próbują na siłę oddać ducha pierwowzoru(co by nigdy nie wyszło). Najbardziej razi tylko ten wiek Spike'a Po Squid Game zamiast Johna Cho widzę tu mordę Seong Gi-huna A trailer ok, choć w ogóle nie odczuwam potrzeby przenoszenia tego anime na live action.
Opublikowano 22 października 20213 l Oglądajcie zanim pod naporem homo terrorystów zostanie usunięty. https://www.serialowa.pl/302124/netflix-protest-osoby-transplciowe-elliot-page/