Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

na 3 lekko stracił, ale co ty możesz wiedzieć, ty wolisz pokemony.

Naprawdę, obrazać taką bombę jaką jest the killing, to trzeba być zwykłym atencjuszem. Wstyd, obys jutro się zadławił jajem.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 552,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

ja GARDZĘ pokemonami

No okej, przyznaję się - widzialem tylko pierwszy sezon. macie mnie. jeśli kiedykolwiek pojawi się na polskim netliksie, to będę kontynuował.

Ale jak rozczaruję się, to cię milan znajdę. znajdę i zarżnę jak świnię niczym w ubojni trzody chlewnej i bydła w Kaliszu na ulicy Częstochowskiej, aż będziesz robić takie kwiiiik kwiiiiik

Opublikowano

Obejrzałem niedawno z dziewczyną 3 odcinki 13 powodów i jak dla mnie sztampa. Jeśli serial przypomina osławione Life is strange to nie chce chyba odpalać tej gry. Dramat amerykańskich nastolatków, płacze i depresje bo skomentowali mój tyłek, matko jedyna problemy pierwszego świata. Nie wiem jak to się tam kończy ale klimat kompletnie mnie odrzuca. Jak dla mnie serialik dla dziewczyn w okresie dojrzewania. 3h których juz nigdy nie odzyskam

Opublikowano

ja GARDZĘ pokemonami

No okej, przyznaję się - widzialem tylko pierwszy sezon. macie mnie. jeśli kiedykolwiek pojawi się na polskim netliksie, to będę kontynuował.

Ale jak rozczaruję się, to cię milan znajdę. znajdę i zarżnę jak świnię niczym w ubojni trzody chlewnej i bydła w Kaliszu na ulicy Częstochowskiej, aż będziesz robić takie kwiiiik kwiiiiik

nie spoufalaj  sie, po prostu zamilknij

Opublikowano

smutne byc figarem, no i be też zachowawczo wymienil tylko 2 seozny, jakby po cichu zabezpieczajac sie ze "mhm, no tak, 3 jest ch,ujowy".

Nie jest.

3 lekka zniżka formy a 4 to go,wno ale pierwsze dwa sa wybitne

Opublikowano

ja GARDZĘ pokemonami

nie spoufalaj  sie, po prostu zamilknij

ehhh. nie jesteś w porządku, 

Opublikowano

szkoda strzępic ryj,a jeszcze pozyjemy na tym forum, doczekam sie az nawet Be rpzestanie rzucac takimi tekstami

Opublikowano

Czemu nie ma 4 sezonu Raya? :/

A The Killing pierwsze dwa sezony to w sumie tak jakby jeden. I jest sztosik. 3 nawet nawet, a szacun, że zrobili kolejny i zakończyli wątki.

Opublikowano

Ogladam to 13 powodów, jestem na 7 odcinku i zaczynaja mnie w(pipi)iac

te omamy Claya, to juz tak do konca bedzie?

Opublikowano

13 powodów ostatnie 4 odcinki to niezły rollercoaster . Rzadko udaje mi się z żoną jakiś serial tak szybko łyknąć. W 18 dni cały sezon. Obok nowego sezony Grace and Frankie najlepsze co dał nam netflix w tym roku.  Naprawdę podobała mi się gra tych młodych aktorów. Wkurzała jedynie hanna ale to chyba tak specjalnie. Nie wiem jak wy ale 

mi i żonie w ogóle jej nie było żal. Poza końcówką to prawie wszystkie sytuacje ona wyolbrzymiała i sama w sumie w pułapki wpadała.

Taka drama queen że ja (pipi)e. 

Clay niech się cieszy że nie skończył z nią w związku

Opublikowano

No ja wczoraj odpaliłem 4 odcinki pod rzad pyknęly. Wciąga diabelstwo.

Opublikowano

Rzadko udaje mi się z żoną jakiś serial tak szybko łyknąć. W 18 dni cały sezon. 

przeciez to ma 13 odcinkow tylko

Opublikowano

ogladali po poł odcinka dziennie

Opublikowano

Co wy nigdy z babą serialu nie oglądali? Albo zaśnie, albo zmęczona, albo "te dni" itp. itd. I potem jeszcze raz puszczać trzeba.

Opublikowano

Nieraz próby oglądania serialu z kobietą kończyły się solidnym dupceniem :[

Opublikowano

Szczególnie serialu o martwej nastolatce, jes of korz.

Opublikowano

Filmy w towarzystwie jak najbardziej, ale seriale tylko samemu, polecam ten styl życia

Opublikowano

Gorzej jak się wkręci i sama jęczy "Puść Raya / Co tam u więźniarek? / Jest już nowe Fargo?"...

Opublikowano

Gorzej jak się wkręci i sama jęczy "Puść Raya / Co tam u więźniarek? / Jest już nowe Fargo?"...

powiedz zeby sobie koorwa sama wykupila netflixa i ogladała :[

Opublikowano

1,384615384615385 odcinka dziennie.

Raczej jeden odcinek na 1,38.... dnia. No, ale teraz matura na 30%. Jest jeszcze możliwość, że nie oglądali codziennie. Mogli np. obejrzeć jednego dnia 6, a po siedemnastu dniach 7 albo zrobili sobie cliffhangera i raz poszło 12, a potem sprawdzali ile wytrzymają z ostatnim.

Opublikowano

Mogli też pierwszego dnia obejrzeć 12 odcinków, a osiemnastego 13ty odcinek. To też byłoby 18 dni oglądania serialu.