Shago 3 546 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Zagubieni w kosmosie 3 to wizualne mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Już poprzednie orały, kończę dwa inne seriale i odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 546 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 No to co się odwala w ostatnim odcinku 2 sezonu to bajka i większość filmów s-f może się schować pod względem technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Dobre to Lost in Space? Bo gdzieś czytałem opinie, że jakiś infantylne rodzinne kino, tyle że w kosmosie. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 546 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 (edytowane) Mnie się bardzo podoba, bo bardzo fajna historia, wizualnie majstersztyk i po prostu fajnie się ogląda. Fakt, jest mega rodzinnie, ale potrafi być mroczno i trzymać w napięciu. Po prostu warto dać szansę szczególnie, że 3 sezon jest ostatnim, więc nie ciągnięty na siłę. Edytowane 3 grudnia 2021 przez Shago 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 29 minut temu, Patricko napisał: Dobre to Lost in Space? Bo gdzieś czytałem opinie, że jakiś infantylne rodzinne kino, tyle że w kosmosie. Prawda to? CRAP, nie daj się nabrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Nie słuchać fanka.Bardzo dobrze się ogląda, a efekty naprawdę konkretne. Ino jedna postać irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Lost in Space. Tak dobry że wymiękłem w połowie 1 sezonu. Niesamowity fart głównych bohaterów i liczba przeciwności losu jak ich spotyka, sprawiło że nie dałem rady tego strawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 364 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Bardzo fajny ten hellbound, szkoda że taki krótki czekanko na drugi sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Lost In Space też skończyłem tylko na jedynce ale mam plan dwa sezony nadrobić. Rodzinny bardzo i młodzieżowy ale przyjemnie się ogląda. Mam tez sentyment do tego filmu z Joey-em z przyjaciół więc daje +1pkt do oceny. Odnośnie techinikaliów to ten serial był podobno kręcony jakąś nowatorską techniką kręcenia. Nie znam szczegółów ale gdzieś o tym czytałem i pewnie to też wpływą na odbiór wizualny, Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Ja dałem rade obejrzeć tylko pierwszy ep. Fajnie to wyglądało, ale cała reszta do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 (edytowane) Kraj - krótkie etiudy ukazujące polactwo w pigułce. Jest krwawo, są cycki i pipki, nic wiecej nie trzeba na niezobowiązujący wieczór. Szczyt Bogów - francuska animacja o mt. Everescie. Piękna widokówka z Himalajów, historia nie przeszkadza, jest tłem do walki człowieka z naturą. Edytowane 5 grudnia 2021 przez Dud.ek Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Kojimbo poleca te seriale jakby kogoś interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 546 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Jestem w trakcie Arcane, naprawdę super animacja. W ogóle Netflixowi trzeba oddać to, że wybitnie umie w animacje (Castlevania ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 364 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Akurat castlevania momentami jest bardzo niskich lotów jeśli chodzi A animacje xD I nie wiem jakim cudem angielski oryginalny va może brzmieć jak bazarkowy polski dublaż z gier na psxa Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Nie dałem rady obejrzeć nawet pół odcinka Midnight Gospel. Autentycznie, jest mi niedobrze od stylu graficznego i kolorów, masakra xd Spróbuję jeszcze na mniejszym ekranie, bo na 55 calach to jest nie do uradzenia dla mnie, a pomysł bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 54 minuty temu, krupek napisał: Nie dałem rady obejrzeć nawet pół odcinka Midnight Gospel. Autentycznie, jest mi niedobrze od stylu graficznego i kolorów, masakra xd Spróbuję jeszcze na mniejszym ekranie, bo na 55 calach to jest nie do uradzenia dla mnie, a pomysł bardzo ciekawy. ale tam nie ma szczególnie co oglądać. Tego się słucha. Odpalasz w telefonie do snu i jest spoczko. Jedna z lepszych rzeczy na tym spedalonym* dziadostwie ja sam podchodziłem z 4 razy, ale to dlatego, że mnie wynudziło, bo nie rozumiałem konwencji. *nie obrażając ludzi nieheteronormatywnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Kraj - nie wiem w sumie co to było xD 4/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Ten cliffhanger na końcu Hellbound... chamstwo, ale jak pobudzające wyobraźnię chamstwo. W głowie milion scenariuszy. Mają materiał na kolejne 2 sezony letko i dobrze, bo to naprawdę fajny serial. Najlepiej animowane dziecko ever? Jeszcze jak xd Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 W dniu 5.12.2021 o 23:06, Pupcio napisał: Akurat castlevania momentami jest bardzo niskich lotów jeśli chodzi A animacje xD I nie wiem jakim cudem angielski oryginalny va może brzmieć jak bazarkowy polski dublaż z gier na psxa cały pierwszy odcinek przełączałem z angielskiego na japoński i z powrotem, i zastanawiałem który va jest w końcu oryginalny bo oba brzmiały równie chu.jowo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Psie pazury, oglądał ktoś? Obsada świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 3 minuty temu, YETI napisał: Psie pazury, oglądał ktoś? Obsada świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 @Rudiok obejrzał i dał 5/10. Że nudy jak u tych niektórych ambitnych reżyserów. Ja mu wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Czerwona nota - gówno obesrane Helbound - nawet się ogląda, ale CGI jak z ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 14 szczytów: Nie ma rzeczy niemożliwych https://www.imdb.com/title/tt14079374/ Dobra produkcja, jak ktoś lubi filmy o Himalajach to wejdzie elegancko. Nepalczyk który powiedział że zrobi Korone Himalajów w 7mscy, czyli 14 najwyższych szczytów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi