Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

All of Us are Dead zajebiste, jednak jak zombie to tylko koreanczycy :fsg:  widze narzekania,  ze przydługie i rozwleczone, ale taki urok wiekszosci koreanskich produkcji

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 552,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Zombiaki całkiem fajne, ale oby nie robili kontynuacji, bo motyw 

Spoiler

super pół ludzi pół zombie akurat nie był najlepszy, a już w ogóle te ciągłe respy szkolnego huligana 

Z koreańskich nieumarłych czekam na kontynuację Kingdom.

Opublikowano

Nadrobione ostatnio parę koreańskich seriali:

Hellbound - ten cliffhanger na końcu, tak jakby się obejrzało pół serialu dopiero :reggie:. A poza tym spoko serial. Jest dobry poziom dramaturgii, ludzkich słabości i religijnej indoktrynacji.

The Silent Sea - w sumie to nie wiem czego się spodziewałem, chyba jakiejś solidniejszej intrygi. A tak biegają po korytarzach stacji kosmicznej przez cały czas, są jakieś zdrady, tajemnice, ale nic co by mnie poderwało z kanapy. Poprawny i nic poza tym.

My Name - totalne zaskoczenie na plus. Takie trochę Infernal Affairs. Świetny zestaw złych i dobrych postaci. Dobre sceny akcji. No zauroczył mnie i gówna bohaterka w sumie też.

Opublikowano
On 2/4/2022 at 11:37 PM, Rozi said:

Netflix? Polecam serial Seinfeld :)

Meh, laugh track skreśla dla mnie większość komediowych produkcji z tamtych lat.

Opublikowano

Od 25 lutego dostępne będzie Vikings Valhalla, już jestem nakręcony mocno.

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj 3 odcinki 3 sezonu Snowpiercera i ostatni z nich był całkiem niezły. Ciekawe ile sezonów będą to ciągnąć.

Opublikowano
W dniu 7.02.2022 o 17:19, Boomcio napisał:

Od 25 lutego dostępne będzie Vikings Valhalla, już jestem nakręcony mocno.

Czy ja tam widziałem czarnego wikinga? Ja pierdolę :facepalm: I to nie jest kurwa serial fantasy, tylko historyczny ponoć, niech mnie chuj, ale kurwa znajdźcie mi czarnego wikinga w tamtych latach, prędzej widziałbym czarnego niewolnika, co zbierał ludzkie gówno. 

Opublikowano

To prawdopodobnie jarl Kattegat ;)

Opublikowano

Ogladam wlasnie Oszust z tindera <3 jak on te dupy przerabiał to chyle czoła <3

Opublikowano

Najlepsze jest to, że ziomeczek nadal kręci te same wały, co poprzednio i w dodatku jego ochroniarz Polak chce odszkodowanie od Netflixa w wysokości 3 mln za zniesławienie xD

Opublikowano

I gdzie to potem wyląduję, jak to Netflixowa produkcja? To teraz pewnie czekać na resztę Marvelowych seriali, coś czuję, że Punisher też spadnie z rowerka. 

Opublikowano

Warto obejrzeć Kingdom? Jestem po pierwszym odcinku i trochę nudą wieje. Niby się zapowiada okej, ale bohaterowie tacy jacyś meh. No i najważniejsze pytanie - będą dobre napyerdalanki z zombiakami?

Opublikowano
6 godzin temu, Bartolinsky napisał:

Warto obejrzeć Kingdom?

warto

Opublikowano
W dniu 11.02.2022 o 15:25, standby napisał:

Ogladam wlasnie Oszust z tindera <3 jak on te dupy przerabiał to chyle czoła <3

Główna bohaterka i "poszkodowana" tego samego dnia co pierwszy raz się z nim spotkała wyjechała z nim za granicę i poszła z nim do łóżka XD

Najlepsze jest to, że sama świadomie wyłudzała od banków kosmiczne pożyczki na fałszywe oświadczenia dotyczące zarobków i zatrudnienia, a robi z siebie wielką ofiarę.

Niestety takich kobiet jest cała masa, w tych klimatach polecam Puppet Master też z Netflixa, tam to dopiero gościu bajerował laski wmawiając im, że jest agentem MI5 i wyciągając od każdej setki tysięcy funtów. 

Opublikowano
31 minut temu, SnoD napisał:

Główna bohaterka i "poszkodowana" tego samego dnia co pierwszy raz się z nim spotkała wyjechała z nim za granicę i poszła z nim do łóżka XD

Haha, to mnie też rozwaliło. Zna typa 10 minut i zaraz leci z nim do Bułgarii :dynia:

Opublikowano

I już raczej faceta nie znajdzie jak wszyscy wiedzą, że ma 250 tyś. $ długów ;)

Opublikowano

BigBug - gdyby "Czarne lustro" było komedią pomyłek, byłoby tym filmem. Pod płaszczykiem lekkiej kiczowatości i przejaskrawionego sci-fi (wizualnie i tematycznie, ale z typowym też francuskim sznytem) skrywa się suma wszystkich strachów dzisiejszej ludzkości, zalana autosatyrycznym sosem. Akcja toczy się w jednym domu, gdzie z powodu globalnego buntu SI zostają zamknięci ludzie o różnych charakterach, wraz z ich robotami, które to w tej sytuacji starają się zrozumieć swoich właścicieli i stać się bardziej ludzcy. Wychodzi zgrabny galimatias, który to jednak jest pretekstem tylko do ukazania jak bardzo błądzimy i błądzić będziemy. Co potrafi mieć swój urok. Podobnie jak ten film. Polecam. Dzieło dojrzale lekkie, ale też z przesłaniem ;)

Opublikowano

Heh, tym platformom streamingowym skończyły się  już książki i komiksy do adaptacji, to teraz gierki na całego.

W sumie nie wiem czy się cieszyć czy smucić z tego powodu.