dee 8 808 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 2 godziny temu, Cedric napisał: W sumie nie wiem czy się cieszyć czy smucić z tego powodu. Mieć wyjebane. Nie ma licencji, której Netflix nie da rady spieprzyć Cytuj
Pupcio 18 372 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Czemu to musi być netflix Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Kolejna ekranizacja do śmieciarki. Szkoda. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Przy Cowboy Bebop pokazali jak dobrze im wychodzi przekłuwanie materiału źródłowego na serial. 1 1 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Z początku myślałem ze animacja, ale doczytałem że film. A to nie, to się nie uda, w żadnym wypadku. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 lutego 2022 Opublikowano 16 lutego 2022 Najlepszy serial netflixa wraca 11 marca 3 Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 16 lutego 2022 Opublikowano 16 lutego 2022 Do tego formuła dostarczyła w zeszłym roku, więc mieli niezły materiał. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Niech ktoś da znać, czy obejrzał tego sequel Teksańska masakrę piłą łańcuchową, ale coś czuję niezłego balasa w tym filmie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Space Force s2 dziś wylądował !!! 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 O to spoko. Pierwszy sezon mi fajnie siadł. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 5 hours ago, Faka said: Niech ktoś da znać, czy obejrzał tego sequel Teksańska masakrę piłą łańcuchową, ale coś czuję niezłego balasa w tym filmie. Wlasnie skonczylem ogladac i bylo ok chociaz film jest krotki. Teksanska Masakra Pila Lancuchowa jak poprzednie chociaz bylo kilka zenujacych momentow, na szczescie krotkich. Film jest mega brutalny i jak komus podobaly sie poprzednie ten tez powinien sie spodobac 1 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 Bez przesady z tym mega brutalny. Są sceny gore, i chyba tylko dla nich warto obejrzeć, ale nic co na fanach horrorów by zrobiło wrażenie. Taki sobie jak dla mnie. Za dwa dni nie będę o nim pamiętał. 1 Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 Czy ludzie odpowiedzialni za tłumaczenie tytułów mają nasrane we łbach w naszym kraju czy ki chuj im się odwalił, żeby "Cuphead" nazwać "Filuś i Kubuś"? Rozumiem zamysł od filiżanki i kubka, ale jak to brzmi i wygląda na ekranie, to aż oczy krwawią 4 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 U nas zawsze tłumaczenie filmów leżało i często jest niezłym odklejeniem. Nie wiem, skąd to się bierze. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 4 minuty temu, krupek napisał: U nas zawsze tłumaczenie filmów leżało i często jest niezłym odklejeniem. Nie wiem, skąd to się bierze. Też tego nie rozumiem, dystrybutor wymaga czy jak? Tak trudno zostawić oryginalny tytuł i dać jakiś dopisek po polsku? Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 Obstawiam, że chcą tym tytułem zwrócić uwagę młodszej widowni. Sam dzisiaj zapuściłem sobie pierwszy odcinek do porannej herbatki i był to zaskakująco przyjemny seans. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 10 minut temu, Wojtq napisał: Obstawiam, że chcą tym tytułem zwrócić uwagę młodszej widowni. Sam dzisiaj zapuściłem sobie pierwszy odcinek do porannej herbatki i był to zaskakująco przyjemny seans. Sama bajka fajna. W stylu starego WB, ale tytuł boli. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 Filuś i kubuś bardzo fajni. Nawet jak ktoś nie ogarnia lore. Dla graczy wiadomo, że jest kilka oczek wyżej. Zaskakujące jest skierowanie tego do najmłodszych. Mocno zaciąga spongebobem, ze względu na specyficzny humor oraz aktorów dubbingowych. Ostatecznie wyszło bardzo dobrze. Po Arcane i Cuphedzie można nabrać nadziei, że netflix nie sprofanuje wszystkich marek za które się bierze. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 14 hours ago, Sep said: Bez przesady z tym mega brutalny. Są sceny gore, i chyba tylko dla nich warto obejrzeć, ale nic co na fanach horrorów by zrobiło wrażenie. Taki sobie jak dla mnie. Za dwa dni nie będę o nim pamiętał. Jak dla mnie byl mega, przeciez niektore sceny to rzeznia Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 lutego 2022 Opublikowano 20 lutego 2022 (edytowane) W dniu 18.02.2022 o 18:30, Faka napisał: Niech ktoś da znać, czy obejrzał tego sequel Teksańska masakrę piłą łańcuchową, ale coś czuję niezłego balasa w tym filmie. Ja niestety obejrzałem i co to kurva było, to nie wiem. Poprzednie adaptacje pokazują, że da się zrobić ekranizację swojej wersji naprawdę klimatycznie, sensownie - powodując, że chce się w to dalej brnąć. Tu jest żenada i spłycenie od pierszej minuty. Nieśmiertelny ,,leatherface", który przyjmuje taką ilość ołowiu i Spoiler wody że nawet Rambo by wywiesił białą flagę - to kwintesencja. A żenujący główni "bohaterowie" to dodatkowy 100 kilogramowy, parujący balas. No i ending totalnie z dupy nie klejący całości w nic sensownego. 21 godzin temu, Sven Froost napisał: Jak dla mnie byl mega, przeciez niektore sceny to rzeznia Eeee, porozglądaj Ty się za slasherami i zobacz, jak to można zrobić. Bo rzeźnia, to scenariusz tego filmu. Jak chcesz obejrzeć dobry film w tych klimatach z fajnym scenariuszem i świetnie napisanymi postaciami to polecam https://www.filmweb.pl/film/Bękarty+diabła-2005-119007 Edytowane 20 lutego 2022 przez Boomcio 1 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 20 lutego 2022 Opublikowano 20 lutego 2022 No obejrzałem i jedynie, co w pamięć zapadło to tylko jedna rzeźnia i to taka konkretna XD Spoiler W autobusie tych wszystkich hipsterów zarżnął jak cielaki. Ogólnie słaby film, który jedzie na marce Leatherface'a, którego zjebali w tym filmie. To samo ostatnio też obejrzałem horror Wrong Turn, Geneza (na prime video jest), chryste, co to za parujące gówno było. Ten film w ogóle nie miał nic wspólnego z poprzednimi częściami, jebać. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 20 lutego 2022 Opublikowano 20 lutego 2022 3 hours ago, Boomcio said: Eeee, porozglądaj Ty się za slasherami i zobacz, jak to można zrobić. Bo rzeźnia, to scenariusz tego filmu. Jak chcesz obejrzeć dobry film w tych klimatach z fajnym scenariuszem i świetnie napisanymi postaciami to polecam https://www.filmweb.pl/film/Bękarty+diabła-2005-119007 Do Bekartow Diabla tej czesci Teksanskiej Masakry nie ma co nawet porownywac, Bekarty zapadly mi w pamiec o wiele bardziej. Co do sceny Spoiler W autobusie to bylo ostre, przeciez on ich tam cial przez 3 minuty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi