_Red_ 12 021 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Opublikowano 10 sierpnia 2022 To u mnie leci czwarty, ale bardziej jako tło do innych czynności domowych, ot sobie posłucham co tam Murphy znowu odpala. Opera mydlana się zrobiła. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 A przepraszam to o czwarty chodziło. Np. Murphy i akcja z samochodem była piękna i śmiałem się do rozpuchu. Czy Park i pozostawienie jej na parkingu ale np. Clair nie mogę znieść. Czekam teraz na New Amsterdam, bo jednak pomimo podobnego klimatu wydaje się być ciekawszy. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 7 godzin temu, Sedrak napisał: A przepraszam to o czwarty chodziło. Np. Murphy i akcja z samochodem była piękna i śmiałem się do rozpuchu. Czy Park i pozostawienie jej na parkingu ale np. Clair nie mogę znieść. Czekam teraz na New Amsterdam, bo jednak pomimo podobnego klimatu wydaje się być ciekawszy. Nie lubię właśnie takich postaci jak Clair - nic mnie tak nie wkurwia. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 W dniu 11.08.2022 o 06:21, Sedrak napisał: A przepraszam to o czwarty chodziło. Np. Murphy i akcja z samochodem była piękna i śmiałem się do rozpuchu. Czy Park i pozostawienie jej na parkingu ale np. Clair nie mogę znieść. Czekam teraz na New Amsterdam, bo jednak pomimo podobnego klimatu wydaje się być ciekawszy. Wymieklem na tej netflixowej papce, tzn. odcinku s04e09, w którym pacjentem był(a) transplciowa kobieta, która po zostaniu facetem był(a) jednocześnie gejem, w związku partnerskim z innym gejem i wyszło, że pan(i) trans nie ma guza w brzuchu, ale jest w ciąży i obaj gejowie (w tym przypominam, że jeden w ciąży...) szczęśliwie stwierdzili "będziemy tatusiami", podczas gdy lekarze uśmiechali się wzruszeni, w tle grała rodzinna muzyka. No ja jebie, jeszcze nie dorosłem do takiego mindfucka. Autystyczny Shaun tez był confused, gdyż dziwiło go dlaczego facet uważa się za geja skoro ma z innym facetem stosunek waginalny. Nie chcę żyć na tym świecie... 1 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 23 godziny temu, Plugawy napisał: Nowy Locke & Key dzisiaj wjechał. Ale zleciało Dzieki za info Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Opublikowano 12 sierpnia 2022 12 godzin temu, _Red_ napisał: Wymieklem na tej netflixowej papce, tzn. odcinku s04e09, w którym pacjentem był(a) transplciowa kobieta, która po zostaniu facetem był(a) jednocześnie gejem, w związku partnerskim z innym gejem i wyszło, że pan(i) trans nie ma guza w brzuchu, ale jest w ciąży i obaj gejowie (w tym przypominam, że jeden w ciąży...) szczęśliwie stwierdzili "będziemy tatusiami", podczas gdy lekarze uśmiechali się wzruszeni, w tle grała rodzinna muzyka. No ja jebie, jeszcze nie dorosłem do takiego mindfucka. Autystyczny Shaun tez był confused, gdyż dziwiło go dlaczego facet uważa się za geja skoro ma z innym facetem stosunek waginalny. Nie chcę żyć na tym świecie... Niestety w czwartym sezonie to każdy odcinek odnosi się do takich akcji - lgbtq+, konflikty rasowe, ciągle upokarzanie białych i na dobicie Clair. Fajnie się zaczynał serial, ale teraz to jakiś odchyl ze strony twórców poszedł - skoro jest równouprawnienie to powinny być też normalne przypadki, a tu ciągle gej/lesba/baba z hóiem i nazywanie białych rasistami. 1 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Opublikowano 12 sierpnia 2022 No moją narzeczoną motyw Claire, przyjebanie się do Trumpa i poruszanie kwestii politycznych mocno striggerowal i od tamtej pory już tylko równia pochyła była. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Mogę polecić hiszpański serial Życie bez pozwolenia https://www.filmweb.pl/serial/Życie+bez+pozwolenia-2018-814739 Ciekawy duet aktorów Jose Coronado i Luis Zahera. Oczywiście jak na Netflixa przystało, wątki LGBT się pojawiają, ale stanowią tylko tło. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Sandman obejrzany. Ciekawy i mogę polecić i zdziwiony jestem, że to robił netflix, a nie HBO. Fajny klimat, ale oczywiście od piątego odcinka gejoza wywaliła poza skalę Motyw z Spoiler usunięciem kłamstwa i nagle wszyscy mają ochotę na homo związki był chyba pisany przez kogoś bez matury, ale z dużym zamiłowaniem do Freuda Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Ja jestem po 2 odcinkach i naprawdę dobry szajs. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Dzienna zmiana - akcyjniak klasy B z wampirami, ale dobrze zrealizowany, sceny akcji na wysokim poziomie. Jak ktos ma ochote na odmóżdzacz to polecam. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 W dniu 12.08.2022 o 11:07, XM. napisał: Niestety w czwartym sezonie to każdy odcinek odnosi się do takich akcji - lgbtq+, konflikty rasowe, ciągle upokarzanie białych i na dobicie Clair. Fajnie się zaczynał serial, ale teraz to jakiś odchyl ze strony twórców poszedł - skoro jest równouprawnienie to powinny być też normalne przypadki, a tu ciągle gej/lesba/baba z hóiem i nazywanie białych rasistami. Jakoś poszedłem za ciosem i lecę z piątym sezonem i jest o wieeeele lepszy niż ten gniot czwarty sezon. Jednak brak tej pysdy Clair zrobił swoje in plus. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 No czwarty sezon masakra, spadek formy wyraźny, potem jest trochę lepiej ale i tak nie ma to startu do pierwszych trzech. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Ten Sandman fajny czy typowy Netflix? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 2 minuty temu, selene napisał: Ten Sandman fajny czy typowy Netflix? Oba. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Obejrzałem w końcu Gorączkę. Dziękuję Panie Netflix za takie klasyki. 5 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 (edytowane) Pierwszy odcinek drugiej serii Untold o zmarłej dziewczynie, która nie istniała BDB. Aż trudno uwierzyć, że Netflix puścił dokument o transie, który zrujnował karierę heteroseksualnego sportowca Dokument o Woodstock 99 oglądałem z zapartym tchem. Najlepszy był ten dysonans opinii organizatorów z tym co się faktycznie działo. Edytowane 16 sierpnia 2022 przez SnoD Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 W dniu 15.08.2022 o 01:03, Shen napisał: Dzienna zmiana - akcyjniak klasy B z wampirami, ale dobrze zrealizowany, sceny akcji na wysokim poziomie. Jak ktos ma ochote na odmóżdzacz to polecam. Dokładnie, warto obejrzeć dla fajnych scen akcji, humor momentami tryhard ale szybko zleciało te 100 minut filmu. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Życie jest za krótkie, żeby marnować 100 minut Jak ja nienawidzę Netflixa. A wyobraźcie sobie, że jestem lewakiem (kulturowo społecznie) i oglądam dla rozrywki Porady różowej Brygady. Anthony Ale N przegina bardzo tę swoją amputowaną przerobioną na waginę pałę. Dobrym przykładem był wspomniany wyżej Good Doctor. Dobry 1 sezon, który potem chyba został przejęty przez N i się zaczęło. 3 sezon to straszna padaka robiona tanim kosztem i niesamowicie wkurwia przedstawianie wątków politycznych. Czasami miałem wrażenie, że oglądam jakiś lewacki Teleranek (takie to dla dzieci jakieś) a nie serial medyczny. Olałem, szkoda życia. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Good Doctor tylko oryginalna wersja Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Good doctor nie jest serialem Netflixa. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Wygląda jak kolejny serial netflixa i tak dam szance bo lubie addamsów i burtona ale będę czujny. No i ten Gomez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi