Figuś 21 173 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Wednesday jest tylko jedna no i oczywiście prztyczek w facetów że nie powinni się rozmnażać i upierdolenie jajec XD netflix nie zmieniaj się co do serialu to liczę że jak to robi Burton to będzie to coś w stylu soku z żuka 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Burton Burtonem, ale netflix musi przemycić co swoje. A mieli sie uczyć na błędach, może opacznie to zrozumieli. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Opublikowano 17 sierpnia 2022 6 godzin temu, MaLeKrSkr napisał: Może to będzie jakieś multiwersum i tutaj Morticia ochajtała się z Festerem zamiast z Gomezem? Nie no, Guzmana bardzo lubię jako aktora, ale kompletnie nie pasuje mi on do roli Gomeza. Może gdyby mu inny fryz zrobili? No i Burton, więc pewnie obejrzę, jednak szału raczej nie będzie. Oba filmy były niemalże perfekcyjne i ciężko będzie się do nich zbliżyć. No ale zobaczymy. W oryginalnych komiksach wyglądał tak, wiec moze tym sie kierowali. Ogólnie sie jaram i czekam, Wednesday dobrze obsadzona. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Tekken Bloodline - Transseksualny Jin przemierza świat w towarzystwie niebinarnych howoranga i xiaoyu. Razem próbują obalić patriarchat Heihachiego. Tak mogło być, na szczęście ktoś w netflixie podjął decyzje aby przekazać licencje właściwym osobą. Początek to dwa zwięzłe odcinki wprowadzające do turnieju żelaznej pięści. Fighterzy uczestniczący w turnieju nawalają sie ciosami znanymi z gier, gadają przerysowanym głosem i właściwie jest wszystko co powinno być w udanej ekranizacji. Animacja nie spodoba sie fanom cgi no i 6 odcinków to śmiech na sali, nie wszyscy dostali czas na antenie. Podsumowując, dla mnie bardzo pozytywne zaskoczenie, wystarczyło dać temu większy budżet, doszlifować i tak niezłą animacje i dorobić drugie tyle odcinków. 3 1 2 Cytuj
triboy 973 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Nie wiem co gorsze, to, że dałem się nabrać na ten początek czy to, że żyjemy w lekko popierdolonych czasach i to wcale nie jest nieprawdopodobne, że ktoś by napisał taki scenariusz. Transseksualny Jin 1 1 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 No nie wiem, mi zawsze Tekken wydawał się mocno gejowy. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 6 godzin temu, Dud.ek napisał: Tekken Bloodline - Transseksualny Jin przemierza świat w towarzystwie niebinarnych howoranga i xiaoyu. Razem próbują obalić patriarchat Heihachiego. Tak mogło być, na szczęście ktoś w netflixie podjął decyzje aby przekazać licencje właściwym osobą. Początek to dwa zwięzłe odcinki wprowadzające do turnieju żelaznej pięści. Fighterzy uczestniczący w turnieju nawalają sie ciosami znanymi z gier, gadają przerysowanym głosem i właściwie jest wszystko co powinno być w udanej ekranizacji. Animacja nie spodoba sie fanom cgi no i 6 odcinków to śmiech na sali, nie wszyscy dostali czas na antenie. Podsumowując, dla mnie bardzo pozytywne zaskoczenie, wystarczyło dać temu większy budżet, doszlifować i tak niezłą animacje i dorobić drugie tyle odcinków. Udana animacja, ale za dużo postaci, za mało odcinków. Wiekszości walk w ogóle nie pokazali. No i kto kurwa wymyślił to trójkątne cieniowanie w kazdym odcinku Spoiler Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Też na to zwróciłem uwage, na tym zdjęciu jest jeszcze jedna kontrowersyjna rzecz. Mianowicie twarz Paula Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Jak mają poruszać wątek Aloy to jednak mam obawy, bo tak to można było mieć nadzieje na coś nawet przyjemnego. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Ekranizacja Horizona i nagle wątek głównej bohaterki jest problemem. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Jeśli będzie to body-positive, afroamerican, non-binary, genderfluid Aloy to aż wykupie ponownie Netflixa. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 50 minut temu, _Red_ napisał: Jeśli będzie to body-positive, afroamerican, non-binary, genderfluid Aloy to aż wykupie ponownie Netflixa. Do tego łysa jak wróżka w Pinokio. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 2 godziny temu, Wojtq napisał: Ekranizacja Horizona i nagle wątek głównej bohaterki jest problemem. W sensie? Dla mnie po prostu jest duże ryzyko, że to spierdolą jeżeli historia będzie się kręcić wokół Aloy. Jak były ploty, że akcja miała się dziać przed Nowym Świtem to tam wszelkie głupoty mniej rzucałyby się w oczy. No i jednak wolałbym gdyby to była animacja. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 3 godziny temu, Square napisał: W sensie? Dla mnie po prostu jest duże ryzyko, że to spierdolą jeżeli historia będzie się kręcić wokół Aloy. Jak były ploty, że akcja miała się dziać przed Nowym Świtem to tam wszelkie głupoty mniej rzucałyby się w oczy. No i jednak wolałbym gdyby to była animacja. Chodzi mi o to, że w planie jest ekranizacja gry, w której główną bohaterką jest taka i taka dziewczyna będąca właściwie trzonem całej gry, a tu widzę narzekanie, że Horizon byłby lepszy bez Aloy. No takie to dziwne, chociaż wiele mówi o samej grze, gdzie świat i realia są ciekawsze od głównej bohaterki. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, fani gry po prostu nie chcą dostać słabej wersji Aloy. Identyczna sytuacja jak np. z Halo, mi się spoko oglądało, bo nie znam gier, ale fani narzekali mocno na serial. Stworzenie czegoś w tym świecie jak np przedstawienie historii przed Nowym Świtem daje większe nadzieje na coś znośnego. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Resident anulowany. Kto by się spodziewał... 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Do przewidzenia, gówniany serial, murzynstwo, chujostwo lgbt i inne gówna spedalone. Co mogło pójść nie tak? To gówno nawet nie miało nic wspólnego z RE, poza nazwą. Wincyj chujni lpg. 5 1 1 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Tak, LPG i czarni przyczyniło się do chujowości serialu, nie chujowa reżyseria i scenariusz. 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Też, ale wpychanie na każdym kroku postaci co muszą oznajmiać, że są lesbijką (gdy to c0rva nie ma żadnego znaczenia) może być cokolwiek męczące. Ok zrozumiałem za pierwszym razem, dajcie teraz fabułę. Pamiętacie jak seriale były fajne, a nie polegały na odfajkowaniu mniejszości na checkliscie scenarzysty? Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Mordę zamknij. To do Figaro. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 2 minuty temu, _Red_ napisał: Pamiętacie jak seriale były fajne, a nie polegały na odfajkowaniu mniejszości na checkliscie scenarzysty? A to takich już się nie produkuje? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Możliwe, że tak, dlatego przesiadam się na D+. Chyba że Miki Maus w nowej edycji będzie transem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi