Il Brutto 1 624 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Otoz nie na netflixie. W sumie smieszne to jest teraz jak sie patrzy jaka ta platforma przebyla droge, od symbolu domowej rozrywki do synonimu tandety i gowna obesranego. Nie jestem nawet w stanie wskazac jakiegos dobrego serialu ktory by tam powstal w ostatnich latach, nawet nie chodzi o jakis wybitny ale zwyczajnie taki ktory by sie dalo ogladac. 2 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 19 minut temu, Faka napisał: Do przewidzenia, gówniany serial, murzynstwo, chujostwo lgbt i inne gówna spedalone. Co mogło pójść nie tak? To gówno nawet nie miało nic wspólnego z RE, poza nazwą. Wincyj chujni lpg. Stwory, więcej niż w filmach nawet, bardzo dobrze zrobione. Kiczowate sceny z dronami. Wielki zmutowany aligator. Nieśmiertelność postaci po upadkach i postrzeleniach. Ukryte laboratoria. Tyran. Idiotyczne zachowania bohaterów. Trochę wspólnego miało, oczywiście mówię o całej serii. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 To mój kutas ma więcej wspólnego z łupaniem w ściany z debilizmu tego serialu. Chujowy serial i tyle, że nie wspomnę o murzynostwie weskera, dobrze, że to anulowali, bo jeszcze pewnie by posadzili klauna w znanych postaci, czy buk wie co. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 4 minuty temu, Il Brutto napisał: Nie jestem nawet w stanie wskazac jakiegos dobrego serialu ktory by tam powstal w ostatnich latach, nawet nie chodzi o jakis wybitny ale zwyczajnie taki ktory by sie dalo ogladac. Squid Games i to tyle. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Posiadanie dużej ilości nawiązań do GIER i bycie ch.ujowym - można to połączyć. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 20 minut temu, _Red_ napisał: Możliwe, że tak, dlatego przesiadam się na D+. D+ to ci od Marvela, She-hulka, Lokiego, Hawkeyea gdzie bohaterowie avengersow stanowia tlo do ponizania przez jakies randomowe zenskie odpowiedniki, nawet mimo, ze to ich ksywy w wiekszosci stoja w tytule serialu? Ok. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Możliwe, że tak, dlatego przesiadam się na D+. Chyba że Miki Maus w nowej edycji będzie transem.Widać, że zwiastunu Pinokio nie widziałeś. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 19 minut temu, _Red_ napisał: Możliwe, że tak No są dobre produkcje, które nie mają żadnych lewackich wątków typu znienawidzone lgbt. Z ostatnich lat The Ranch i F is for the family, które nawet drwią z takich aspektów i tutaj upośledzone jest gadanie, że KIEDYŚ W BUNDYCH TO BYŁO, DZIŚ BY NIE PRZESZŁO, ale to głównie opinie ludzi, którzy oglądają Rolnik szuka żony, czy Sprawę dla reportera, a o Netflixie wyrobili sobie opinie z forum. Z ostatnich produkcji, które oglądałem to Unsolved i kilka o futbolu amerykańskim w szkołach średnich, gdzie pole do popisu na wątki lgbt było duże, a jednak nic takiego się nie znalazło. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Jak ktoś szuka czegoś fajnego, to polecam Tabula Rasa, bardzo fajny horror, 9 odcinków. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 52 minuty temu, Figaro napisał: Tak, LPG i czarni przyczyniło się do chujowości serialu, nie chujowa reżyseria i scenariusz. Czarny Wesker xDDDDDDDDDDDDDDD PAWCIO TO JEST POSTAĆ FIKCYJNA NIE PROBLEMU ŻEBY WESKERA GRAŁ CZARNOSKÓRY AKTOR stfu fujarro Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Teraz, Pupcio napisał: Czarny Wesker xDDDDDDDDDDDDDDD PAWCIO TO JEST POSTAĆ FIKCYJNA NIE PROBLEMU ŻEBY WESKERA GRAŁ CZARNOSKÓRY AKTOR stfu fujarro pupcio nie udawaj głupszego niż jesteś odnosiłem się do postu faki, który sugerował, że "wincyj lpg", jakby to właśnie było powodem, dla którego serial RE był chujowy. Wesker mógłby być biały (btw Lance Reddick w roli weskera to był chyba najmocniejszy punkt tego gówna), żółty albo trans kobietą, nie zmieni to, że scenariusz, reżyseria i netflixowa jakość produkcji sprawiło że to było 2/10 gówno. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 No bo Lance jest giga koksem więc sie nie dziwie. Serial jest chujowy dla tego że robił go netflix nie ma co tu dopisywać lgbt, czarnoskórych i innych. Ci ludzie nie powinni mieć do czynienia z kinem 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Godzinę temu, Figaro napisał: Squid Games i to tyle. Tylko dlatego, ze w Korei nie toleruje sie gejozy na szczescie. No i pomysł na serial powstał lata temu. Ogolnie polecam koreanskie i japonskie seriale, bo nie ma tego lewackiego spierdolenia. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Prawda, szczególnie manga, dla prawdziwych, męskich, heteroseksualnych samców alfa. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 (edytowane) 1 hour ago, Figaro said: Squid Games i to tyle. Obejrzalem 3 odcinki i to bylo tak przewidywalne, schematyczne i nudne, ze nie moglem sie zmusic do ogladania dalej. Przeciez jakby cos takiego nakrecili na Zachodzie, czy nawet w Polsce, to by zostalo obsmiane i mialo recenzje na poziomie 2/10, cos w stylu takich tandetnych produkcji typu Rekiny Mutanty Atakuja. A ze serial chinski, no coz, ten sam przypadek co seria Yakuza w naszej branzy Edytowane 27 sierpnia 2022 przez Il Brutto 2 1 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Ponad 100 seriali azjatyckich mam zaliczone, zero lpg i jeden murzyn Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 17 minut temu, Il Brutto napisał: Obejrzalem 3 odcinki i to bylo tak przewidywalne, schematyczne i nudne, ze nie moglem sie zmusic do ogladania dalej. Przeciez jakby cos takiego nakrecili na Zachodzie, czy nawet w Polsce, to by zostalo obsmiane i mialo recenzje na poziomie 2/10, cos w stylu takich tandetnych produkcji typu Rekiny Mutanty Atakuja. A ze serial chinski, no coz, ten sam przypadek co seria Yakuza w naszej branzy To w końcu schematyczne, czy nic innego podobnego w Europie nie powstało w końcu? Dla mnie ten serial był świeży, pomysłowy i fajnie pokazywał psychikę człowieka. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 (edytowane) Zamknij oczy i wyobraź sobie, że jesteś poważnym filmowcem i przychodzą do ciebie z zadaniem ekranizacji czegoś takiego: Edytowane 27 sierpnia 2022 przez mugen 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Residen Evil skasowany, Netflix jest gównem. Dobrze, że pozbyłem się tej platformy lata temu. To jest właśnie przykład jak chujowo robić diwesity i szkodzić tym samym mniejszością. W połączeniu z chujowym wszystkim to wyszło jak wyszło i dobrze, że był hejt i kasacja. Trzeba jebac takie produkcie. Gdzieś czytałem, że oni zrobili jakiś randomowy serial o zombie, a na ostatniej prostej, jak już okazal się gównem, to szybko dorobili do tego otoczkę marki RE, żeby się to jakoś sprzedało. Reddick to końca nie wiedział, że gra postać z jakiejś gry xD PS. Kilka stron temu jakaś banda marudziła na Rodzinę Adamsów i że Gomez jest Meksem. No ja jebie xD Spoiler Na ten serial akurat czekam, bo trailer nie jebał gównem a obsada jest idealna. Pewnie N zjebie na etapie scenariusza Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 4 minuty temu, gekon napisał: PS. Kilka stron temu jakaś banda marudziła na Rodzinę Adamsów i że Gomez jest Meksem. No ja jebie xD Ukryj zawartość Na ten serial akurat czekam, bo trailer nie jebał gównem a obsada jest idealna. Pewnie N zjebie na etapie scenariusza Narzekaja Ci co tylko dwa filmy z Raulem Julią widzieli. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Dodali fajne dokumenty, o transferze Luisa Figo do Realu i o And1 początkach streetball. Ciekawe, czy w tym roku wyjdzie ten zapowiadany o Kobem Bryantcie. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 O McAfee'm też całkiem spoko. Trochę mu się odkleiło. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 To ten co "samobójstwo" popełnil w więzieniu? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi