Opublikowano 26 maja 20231 r Ja to samo. Do 2 czerwca mam subskrypcję, to coś tam ze starszych rzeczy nadrobię a potem pierdolić ich.
Opublikowano 26 maja 20231 r Ja dostałęm dzisiaj info po włączeniu appki na TV, ale zamknąłem i odpaliłem jakiś film z listy do oglądania dalej (na android tv dostępne jakby na pulpicie) i już mogę normalnie otworzyć i przeglądać. Jak cąłkiem zablokują to koniec subskrypcji. Spoiler
Opublikowano 26 maja 20231 r 13 hours ago, mcp said: Obejrzałem do połowy pierwszy odcinek Fubar i meh, chyba tylko dla hardkorowych fanów Arnolda @Ölschmitz widzialem trailer i podjalem decyzje o nie wlaczaniu tego gówna osranego.
Opublikowano 26 maja 20231 r Też dostałem maila straszącego, ale ciekaw jestem jak to w realu wyjdzie. Póki co nic nie potwierdzałem, jak poblokują to baj baj.
Opublikowano 26 maja 20231 r Pamiętam to samo z ładowarkami jak była beka z apple, aby w ciągu kilku miesięcy również wyrzucić z pudełka, no ale i tak piękny tweet.
Opublikowano 27 maja 20231 r Krew i złoto - niemiecki John Wick z downem....dosłownie. Akcja pod koniec 2 wojny światowej, Heinrich Blazkowicz pomaga lasce która go odcięła od drzewa, w tle złoto żydów i akcje w stylu wyżej wymienionego filmu. Nieco przeszarżowano z muzyką , czasem głupkowate motywy muzyczne psują odbiór scen. Jest to bardzo zgrabnie nakręcone i duży plus dla szkopów za dystans do samych siebie,a ostatnia scena to już truskawka na torcie.
Opublikowano 27 maja 20231 r Będzie 5. sezon Wieśka: https://naekranie.pl/aktualnosci/wiedzmin-liam-hemsworth-5-sezon-ma-powstac-1685172409 Cieszycie się?
Opublikowano 27 maja 20231 r Skończyłem czwarty sezon "Ty". Nieco gorszy od poprzednich, ale i tak dobry, zwłaszcza końcówka mocno mnie zaskoczyła, bo zapowiadało się, że pójdą w innym kierunku. Ogólnie bardzo normalny serial jak na Netflixa, praktycznie nieskażony lewackim syfem, jak ktoś nie zna, a lubi historie gdzie głównym bohaterem jest psychopata to polecam mocno.
Opublikowano 27 maja 20231 r 11 godzin temu, Dud.ek napisał: Jest to bardzo zgrabnie nakręcone bardzo fajna scena na farmie z widłami
Opublikowano 28 maja 20231 r Anulowałem członkostwo i kończy mi się za miesiąc. Za te 60zl to już wolę opłacić gamepassa. Ciekawe ile procentowo stracą użytkowników w PL
Opublikowano 28 maja 20231 r a mają być jakieś kolejne kroki z ich strony czy wystarczy narazie potwierdzać na mailu że sprzęty to gospodarstwo domowe i spokój?
Opublikowano 28 maja 20231 r Netflixa oplacam regularnie od ponad dwoch-trzech lat a ostatnio tam ogladalem chyba tylko dahmera tak wiec anulowalem sub. i przez nastepne 3 lata jak cos ciekawego sie pojawi na tej platformie to wjedzie wypozyczalnia.
Opublikowano 28 maja 20231 r 7 godzin temu, messer88 napisał: a mają być jakieś kolejne kroki z ich strony czy wystarczy narazie potwierdzać na mailu że sprzęty to gospodarstwo domowe i spokój? a gdzie to się potwierdza? widzę jedynie opcje żeby wylogować urządzenia które mi nie pasują.
Opublikowano 28 maja 20231 r Jeśli konto jest Twoje a ktoś się loguje to na maila dostajesz i tam potwierdzasz lub nie.
Opublikowano 6 czerwca 20231 r Podobno i tak wzrasta im liczba aktywnych subskrypcji więc płakać nie będą
Opublikowano 8 czerwca 20231 r Na N swietny material o Arnoldzie. Goraco polecam. Jest wiele smaczkow
Opublikowano 9 czerwca 20231 r A w przyszłym tygodniu ( jakoś tak cichaczem) nasza planeta sezon drugi
Opublikowano 10 czerwca 20231 r Jeśli ktoś szuka emocjonującego dokumentu, to polecam "Udaremnione ataki terrorystyczne" (z 2018 roku). I choć tytuł wskazuje zakończenie, to dokument potrafi budować napięcie i dokładać kolejnych cegiełek do całości. Dodatkowo jest dobrze zmontowany, mieszając oryginalny materiał i grę aktorską. Za muzykę też odpowiada dobry typ - Dylan Berry i jego ekipa ze SmashHaus (którzy robią oprawy muzyczne do znanych show w USA) i trzeba przyznać, że ogląda się to jakby było z gry Ubisoftu spod szyldu Toma Clancy'ego
Opublikowano 16 czerwca 20231 r Po dwóch odcinkach tak sobie. Netflix stara się pokazać że ma dystans do samego siebie. No i na dzień dobry już mamy mieszane pary i osobę niebinarną.