Masorz 13 197 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 Podobno nie ma ani jednej sceny z książki Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 No kto by się spodziewał po netflixie, że tak spierdolą Oni w ogóle mają tendencje do rozjebania polskich seriali, jak nie wiedźmin to teraz pan samochodzik. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 2 godziny temu, krupek napisał: Pana Samochodzika ktoś oglądał? Średnie oceny poniżej 40%, wygląda bardzo słabo. Straszne gówno. Mieć taki materiał źródłowy i tak koncertowo przywalić klasyczną netflixową srakę to trzeba mieć łeb. Nawet nie chce mi się rozwijać, ale ciarki żenady porównywalne jak przy oglądaniu Dziewczyn z Dubaju. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 Gościu z Na Gałęzi nieźle go zjechał, a akurat jemu wierze. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 27 lipca 2023 Opublikowano 27 lipca 2023 Podziwiamy ludzi, którzy dalej opłacają tę wylęgarnię crapów. Sam wrócę tylko na miesiąc, obejrzeć finał Stranger Things i nara. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 lipca 2023 Opublikowano 27 lipca 2023 Płaci ktoś te dodatkowe 9,99zł za dzielenie konta? Dalej z siostrą mam na pół i nic nie woła. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 Mi ciągle wyskakuje komunikat o dopłacie do dzielonego konta i pomijam. 21 września premiera finałowego sezonu Sex Education, czekanko. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 12 godzin temu, Shen napisał: Płaci ktoś te dodatkowe 9,99zł za dzielenie konta? Dalej z siostrą mam na pół i nic nie woła. Mam cebule z dwoma kumplami. Jeden który mieszka w tym samym mieście co ja może oglądać normalnie(0 komunikatów), a u drugiego który mieszka w innym od razu blokada była. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 9 minut temu, sprite napisał: Mam cebule z dwoma kumplami. Jeden który mieszka w tym samym mieście co ja może oglądać normalnie(0 komunikatów), a u drugiego który mieszka w innym od razu blokada była. Gdzies czytałem, że nie wyłapuje jak się oglada przez przegladarke na pc a ja tak robie, tylko apki na tv/tel/konsolach. Siostra w sumie tez tylko na lapku. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 Ja dopłacam, loguje się normalnie na swoje konto. Kutasiarskie jest, że można mieć tylko swój profil bez profilu kids. Na szczeście konta kids nie blokuje i wystarczy być zalogowanym na starym profilu. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 hype https://www.eurogamer.pl/netflix-pracuje-podobno-nad-serialem-anime-w-swiecie-dark-souls Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 (edytowane) Kreskówka bez fabuły, gdzie tylko czasem będzie się pojawiała statyczna plansza tekstu z lore po podniesieniu przez bohatera jakiegoś przedmiotu, taka jak te z dialogami w starych niemych filmach. To, albo dodadzą fabułę i fani się zesrają. Tak czy siak, sytuacja typu lose-lose. Edytowane 29 lipca 2023 przez mugen Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 24 minuty temu, mugen napisał: Kreskówka bez fabuły, gdzie tylko czasem będzie się pojawiała statyczna plansza tekstu z lore po podniesieniu przez bohatera jakiegoś przedmiotu, taka jak te z dialogami w starych niemych filmach. To, albo dodadzą fabułę i fani się zesrają. Tak czy siak, sytuacja typu lose-lose. Ja tam nie skreslam, Castlevania, Cyberpunk czy Arcane wyszły bardzo dobrze. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 Skreślać też nie skreślam, jest jakaś tam szansa, że skoro growe Soulsy to rip-off Berserka, to animek będzie jeszcze większym rip-offem Berserka, a nie obraziłbym się na jakiś porządny animkowy rip-off Berserka. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 Niech Was ręka boska broni przed obejrzeniem SNAFU z Jackie Chanem i Johnem Ceną w rolach głównych. Tak durnego, głupiego, źle wyreżyserowanego i niepotrzebnego filmu już dawno nie widziałem, nawet jak na standardy netflixowe. W skrócie: CSC* *CSC= Czysta Strata Czasu. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 20 minut temu, Czezare napisał: Niech Was ręka boska broni przed obejrzeniem SNAFU z Johnem Ceną Ja omijam wszystkie filmy z nim, najwieksze drewno w hollywood, niepojeta dla mnie jest jego popularnosc. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 30 lipca 2023 Opublikowano 30 lipca 2023 23 godziny temu, Shen napisał: Ja tam nie skreslam, Castlevania, Cyberpunk czy Arcane wyszły bardzo dobrze. Castlevania Pierwszy sezon jeszcze dawał nadzieję a potem kompletna spierdolina. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 30 lipca 2023 Opublikowano 30 lipca 2023 W dniu 29.07.2023 o 21:28, Shen napisał: Ja omijam wszystkie filmy z nim, najwieksze drewno w hollywood, niepojeta dla mnie jest jego popularnosc. W peacemakerze dobrze zagral. Obok batisty to najlepszy aktor z WWF. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Jakieś dziwne roszady w zasobach zaczynają się dziać, bo na Netflixie pojawił się serial Ballers oznaczony jako HBO Original. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 1 godzinę temu, krupek napisał: Jakieś dziwne roszady w zasobach zaczynają się dziać, bo na Netflixie pojawił się serial Ballers oznaczony jako HBO Original. no dzień dobry. w zeszłym miesiącu jakoś było dość głośno że sporo seriali z hbo wpadnie na N+, dość ciekawa lista więc polecam zerknąć 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Kompania Braci i Pacyfik będzie, jeszcze Rodzina Soprano by się przydał. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Ciekawe czy jakościowo będzie lepiej na Netflix czy taka sama chujnia jak z HBO. Fajnie by było ponownie obejrzeć The Soprans w 4K. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Dopiero teraz się wziąłem za Kingdom i jakie to jest świetne. W dodatku bez lewackiego wpychania syfu na siłę. Nikt nikomu nie obwieszcza jakiej jest orientacji bo chuj to kogo obchodzi i nie dymają się już w pierwszym odcinku jak w jakimś obsranym spartakusie z dekoracjami z kartonu. Lecę drugi sezon, oglądam po nocach, sztosik. Z drugiej strony wkurwia mnie netflix z powiadomieniem że to nie moje gospodarstwo domowe i brat musi wpadać co miesiąc zeskanować ten obsrany kod qr. Zrezygnowalbym już teraz, ale netflix jest ostoją z chińskimi serialami które da się oglądać. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 (edytowane) 11 godzin temu, Plugawy napisał: Dopiero teraz się wziąłem za Kingdom i jakie to jest świetne. W dodatku bez lewackiego wpychania syfu na siłę. Nikt nikomu nie obwieszcza jakiej jest orientacji bo chuj to kogo obchodzi i nie dymają się już w pierwszym odcinku jak w jakimś obsranym spartakusie z dekoracjami z kartonu. Lecę drugi sezon, oglądam po nocach, sztosik. Bo w azjatyckich produkcjach mają wyjebane na to całe woke gówno, i oby tak zostało na zawsze. Misja Stone - netflix zrobił sobie kobiecego Jamesa Bonda, ale takiego kilka pięter niżej . Nie no początek jeszcze zapowiadał coś fajnego, ale potem. Standard który się widziało 150 razy, ratowanie świata, ten główny zły którego kiedyś ktoś kopnął w krocze i się mści. Nic tu do zapamiętania. Edytowane 19 sierpnia 2023 przez Sep Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi