Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno tu nie zaglądałem. Ale czy czasem wcześniej standardowa oferta nie była droższa? Jakoś śmieszne te ceny - 24 zł to jakoś mało za 4K. Ech, a Showmax ze starociami kosztuje 19,90 w jakości HD (tylko mam za free jako klient Playa).

Gość ragus
Opublikowano

Wraz z zapowiedzią serialu Wiedźmin staliśmy się na Netfliksie narodem wybranym.

Opublikowano

Taki śmieszny piniondz? Kurde, wcześniej to chyba było coś koło 40 zł za standard, prawda? Sezonowce się pokończyły to można łykać za te grosze.

Edit: a (pipi)a. Podobno to błąd techniczny. Ceny są trochę większe i podobno tylko dla użytkowników Apple

18698022_1402537863197438_67557008164759

Opublikowano

Nie wiem, co powiedzieć, że taki reżyser jak Bong Joon-Ho robi film, który leci w Cannes, a miesiąc potem na Netfliksie. Jak zobaczę to uznam, czy to film na mały, czy duży ekran... 

Podczas pokazu w Cannes, było sporo buczenia w momencie, gdy na początku pojawiło się logo Netflix. Po części dlatego, że coś zwalili z projekcją i było złe wykadrowanie obrazu (raczej kwestia obsługi, nie dostawcy). Ale nie tylko, oj nie... Po filmie były brawa.

Cóż za sympatyczny reżyser z Korei.

DAP987ZXgAACQ7y.jpg

Opublikowano

Polecam ten serial, jestem po 2 sezonach (są niestety tylko 3) i im dalej tym lepiej. Zacząłem oglądać z polecenia znajomego i pierwszy odcinek mnie nie przekonał specjalnie, ale obejrzałem kolejne i to świetna komedia.

W dużym skrócie: Gangster z USA jako świadek koronny udaje się do Lilyhammer w Norwegii i tam zaczynając prawie od zera dosyć szybko buduje sobie pozycję w mieście ;) 

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Ale wyyebana reklama jest w centrum Warszawy nowego sezonu house of cards :banderas: nie zdążyłem wyjąc telefonu i cyknąć foty. Cały budynek w tak zwanym żaglu z underwoodem JAK TO rOBI! Chyba pierwszy raz takie cos widZe na taka skale

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

Ja (pipi)ix od 5tego maja to wisi? Dopiero teraz to zauważyłem :pawel: