Opublikowano 24 maja 20177 l No przecież masz napisane 4 odbiorniki z UHD 23,99zł na 4 osoby to 5,99zł! Cebula w sile
Opublikowano 24 maja 20177 l Dawno tu nie zaglądałem. Ale czy czasem wcześniej standardowa oferta nie była droższa? Jakoś śmieszne te ceny - 24 zł to jakoś mało za 4K. Ech, a Showmax ze starociami kosztuje 19,90 w jakości HD (tylko mam za free jako klient Playa).
Opublikowano 24 maja 20177 l Jakoś tanio. Może jakaś promocja tymczasowa? Maksymalny teraz pakiet kosztuje 52 zł. Podobno i tak jest tanio w stosunku to innych krajów.
Opublikowano 24 maja 20177 l Wraz z zapowiedzią serialu Wiedźmin staliśmy się na Netfliksie narodem wybranym.
Opublikowano 24 maja 20177 l Taki śmieszny piniondz? Kurde, wcześniej to chyba było coś koło 40 zł za standard, prawda? Sezonowce się pokończyły to można łykać za te grosze. Edit: a (pipi)a. Podobno to błąd techniczny. Ceny są trochę większe i podobno tylko dla użytkowników Apple
Opublikowano 24 maja 20177 l Nie wiem, co powiedzieć, że taki reżyser jak Bong Joon-Ho robi film, który leci w Cannes, a miesiąc potem na Netfliksie. Jak zobaczę to uznam, czy to film na mały, czy duży ekran... Podczas pokazu w Cannes, było sporo buczenia w momencie, gdy na początku pojawiło się logo Netflix. Po części dlatego, że coś zwalili z projekcją i było złe wykadrowanie obrazu (raczej kwestia obsługi, nie dostawcy). Ale nie tylko, oj nie... Po filmie były brawa. Cóż za sympatyczny reżyser z Korei.
Opublikowano 24 maja 20177 l https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6uDlkHPuNiYSZYBKO ZANIM ZNIKNIE TRAILER CASTLEVANI!!!!
Opublikowano 25 maja 20177 l Dzis przeczytalem, ze zrezygnowali z drugiego sezonu The Get Down. Szkoda troche, mimo, ze druga czesc pierwszej serii byla duzo gorsza, to liczylem na kontynuacje.
Opublikowano 25 maja 20177 l I dobrze, może coś z tego ogromnego budżetu, który by pewnie poszedł na drugi sezon (pierwszy kosztował 120 mln $), skapnie na produkcję Wiedźmina
Opublikowano 25 maja 20177 l Nie no jak gorsza jak lepsza. Jakby była lepsza, to ogladalnosc tez by była lepsza, wiec 2 sezon by powstał...
Opublikowano 25 maja 20177 l https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6uDlkHPuNiY SZYBKO ZANIM ZNIKNIE TRAILER CASTLEVANI!!!!
Opublikowano 25 maja 20177 l Polecam ten serial, jestem po 2 sezonach (są niestety tylko 3) i im dalej tym lepiej. Zacząłem oglądać z polecenia znajomego i pierwszy odcinek mnie nie przekonał specjalnie, ale obejrzałem kolejne i to świetna komedia. W dużym skrócie: Gangster z USA jako świadek koronny udaje się do Lilyhammer w Norwegii i tam zaczynając prawie od zera dosyć szybko buduje sobie pozycję w mieście ;)
Opublikowano 26 maja 20177 l Ale wyyebana reklama jest w centrum Warszawy nowego sezonu house of cards nie zdążyłem wyjąc telefonu i cyknąć foty. Cały budynek w tak zwanym żaglu z underwoodem JAK TO rOBI! Chyba pierwszy raz takie cos widZe na taka skale Edytowane 26 maja 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 26 maja 20177 l Mówisz o tej? http://www.psxextreme.info/topic/101145-house-of-cards-2013-david-fincher/?p=3998703
Opublikowano 26 maja 20177 l 3 finałowy sezon właśnie pojawił się na netflixie. Ale jestem ciekaw jak zakończy się historia Rayburn'ów.
Opublikowano 26 maja 20177 l Potwierdzam, na lapku cena 43 za standard. Na iphonie 34,99 miesiecznie. UHD 44,99. Wydaje mi się, że różnica jest przez zmianę na złotowki w IT, bo płaci się właśnie przez itunes.