Fanek 668 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Fool Me Once 2024 , tym razem Harlan Coben napisal i rezyseruje. Po pierwszym odcinku konkret jade dalej https://www.imdb.com/title/tt5611024/ Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Top Gun Maverick dziś dodali. Z ciekawości zobaczę, chociaż fanem pierwszej części nie jestem. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia 22 minuty temu, krupek napisał: Top Gun Maverick dziś dodali. Z ciekawości zobaczę, chociaż fanem pierwszej części nie jestem. też nie ale obejrzałem parę dni temu zanim zdjęli z showtime. dobry film. sporo nawiązań do jedynki, na duży plus zdjęcia w powietrzu i taki ogólny vibe. dobrze się oglądało. 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Maverick, to tylko w kinie. Można co prawda w domu, ale to już nie będzie ten sam efekt. Też nie jestem jakimś psychofanem jedynki i nie czekałem/spodziewałem się kontynuacji, a byłem w kinie dwa razy, taki to blokbaster. Chyba najlepiej zarabiający film 2022, który wyciągnął ponad miliard $ i wcale się nie dziwię. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Maverick jest w zasadzie perfekt, tylko ta w sumie głupia główna misja psuje efekt. Jak z jakiegoś filmu klasy B z lat 80tych. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Właśnie o to chodziło. Zrobienie filmu w starym stylu z możliwościami i technologia obecnych czasów. Świetnie się bawiłem i jeśli jeszcze kiedyś będzie w kinach, to z pewnością się wybiorę. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Muszę to obejrzeć https://filmozercy.com/wpis/netflix-szybko-nie-skonczy-niebieskooki-samuraj-kierdy-2-sezon-w-planach-4-sezony-i-spin-offy Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia Mocno polecam, obecnie jestem na 5 odcinków, historia może nie jest jakaś wybitna, która zaskakuję wieloma zwrotami akcji, ale sceny walki, czy dialogi, która są bardzo dobrze napisane, trzymają przy serialu. Do tego twórcy pokazują niektóre obyczaje panujące w ówczesnej Japonii, co jest sporym plusem serialu. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Jaram się, ale ekranizacja czegoś takiego łatwa nie jest. To jakby brać się za Hyperiona. Trailer niby wstępnie stara się oddać książkę, ale już widzę że pokazują ponad pierwszy tom. Ciekawe czy anulują po pierwszym sezonie xd 1 1 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Godzinę temu, MichAelis napisał: Jaram się, ale ekranizacja czegoś takiego łatwa nie jest. To jakby brać się za Hyperiona. Trailer niby wstępnie stara się oddać książkę, ale już widzę że pokazują ponad pierwszy tom. Ciekawe czy anulują po pierwszym sezonie xd Oj, czekam mocno, wiele sobie obiecuję. W ogóle jakby ktoś był ciekaw o co chodzi w "problemie 3 ciał" z czysto fizycznego punktu widzenia, to zajebisty artykuł na ten temat: Problem trzech ciał – legendarna zagadka fizyki klasycznej (kwantowo.pl) Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Wygląda MEGA ! Nie znam historii ale bardzo intrygujący. Dzięki za trailer CZEKAM ! Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Wygląda na adaptacja trochę w stylu Arrival, mocno udramatyzowaną, bo oryginał to głównie o starym chińczyku który łazi wte i wewte i rozkminia. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Sanctuary - dla mnie sztosik, czekam na drugi sezon. Spoiler (Shioli Kutsuna 9/10) Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W dniu 5.01.2024 o 21:43, MichAelis napisał: Jaram się, ale ekranizacja czegoś takiego łatwa nie jest. To jakby brać się za Hyperiona. Trailer niby wstępnie stara się oddać książkę, ale już widzę że pokazują ponad pierwszy tom. Ciekawe czy anulują po pierwszym sezonie xd Akurat wleciał świeży zwiastun. No aż kusi by się zapoznać z książką. 1 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 8 godzin temu, Sep napisał: Akurat wleciał świeży zwiastun. No aż kusi by się zapoznać z książką. Dla mnie książka była średnio-słaba. Jakoś do kolejnych tomów nie mogę sie zebrać. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Cooo, jedna z najlepszych SF jakie czytałem, a kolejne tomy o panie. KOSMOS. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 12 godzin temu, Sep napisał: Akurat wleciał świeży zwiastun. No aż kusi by się zapoznać z książką. Wygląda to bardzo dobrze, ale wiadomo urywki jak narazie. No nie mogę dużo napisać, żeby nie pisać spoilerami (kurwa nie czytajcie jak nie chcecie sobie zepsuć czekania, ale to jego główny motyw więc pewnie w pierwszym odcinku to powiedzą) Spoiler ale widać tam że zrealizowali zagłady przechodzące przez planetę obcych Nasuwa się pytanie czy serial pyknie, bo realizacja Ciemnego Lasu, czy Końca śmierci to kurwa nie wiem jak xd Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia No nie wiem czy te rzeczy które zdradzasz w spoilerze to pierwszy ep. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia W sumie jest możliwe. To tym bardziej nie czytajcie xd Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Obejrzałem "Berlina". Cóż mogę powiedzieć... Historia? Sam pomysł na skok nawet spoko, ale główni bohaterowie są tak bezdennie głupi, że ogląda się to z bólem zębów. Nie tykać. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Ale zaraz zaraz. Czy ktoś po ostatnim sezonie CdP spodziewał się czegokolwiek innego? Jechanie na marce dla fanów i tyle. Choć nawet fani kręcą nosem, że dłużyzny i mało akcji. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Nie oczekiwałem niczego. Stwierdziłem, że 8 odcinków to jakoś zleci, może wyciągnęli wnioski.. No nie, to było bardzo złe i głupie. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Kolejne koreańskie postapo. Z wielką chęcią 1 1 Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Nie jestem fanem animacji ale ,,Niebieskooki samuraj'' to złoto. Polecam bo już po pierwszym odc nie puści was ze szponów. Kolory, muzyka wszystko mi pasuje w tym serialu Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Wylądował zajebisty film z Jackiem Nicholsonem, Lot nad kukułczym gniazdem. Ciekawe czy bohaterka Ratched to jest ta sama bohaterka z serialu netflixowego Ratched. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi