Faka 3 987 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca Polecam nowy dokument o Lou Pearlmanie. Na pewno kojarzycie jegomościa. Twórca boybandów n-sync, backstreet boys czy o-town. Czuć te lata 90-te w tym dokumencie. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Strong female wysłana z przyszłości by ratować kogoś tam przed terminatorem 1 Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Akurat w anime strong fimejle mają przynajmniej jakąś osobowość, a nie tylko stroją groźne miny jak w zachodnich produkcjach, więc może będzie ok. Inna sprawa, że fabuła w Terminatorach jest bardziej przeruchana niż koza w domu przeciętnego ciapaka, tak że nie wiem czy będzie mi się chciało to oglądać. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 40 minut temu, Sep napisał(a): Strong female wysłana z przyszłości by ratować kogoś tam przed terminatorem nie oglądaj filmów, bo jak odkryjesz istnienie Sarahy Connor, to możesz tego nie przeżyć Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Mad Men od jutra na N. Idealnie, bo już dawno chciałem nadrobić ten klasyk, a nigdzie go nie było. 2 2 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 3 minuty temu, LeifErikson napisał(a): Mad Men od jutra na N. Idealnie, bo już dawno chciałem nadrobić ten klasyk, a nigdzie go nie było. Dzięki za info, dosłownie z tydzien temu sprawdzalem, gdzie mozna obejrzec i nie bylo nigdzie Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Uniwersum Rebel Moon - 6h treści, dwa filmy... Ale w ogóle to po co? XD Ciekawe, żeby nie było tak, że faktycznie okażą się to treści lepsze od ,,tego czegoś" fantasmagorycznego, co jakiś czas temu pojawiło się na Netflixie (Uważam ten świat za jeden z najbardziej autorskich i oryginalnych w historii popkultury - totalne dziwactwo w popkulturze, ale dla czystej rozrywki, fakt, da się to oglądać!). Masakra - no ale, pewnie się obejrzy. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia 12 godzin temu, Shen napisał(a): nie oglądaj filmów, bo jak odkryjesz istnienie Sarahy Connor, to możesz tego nie przeżyć Znam wszystkie filmy i lubię Sare Connor Bardziej chodziło mi o to że zawsze z przyszłości przysyłano faceta do ratowania, a teraz babka. Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia 16 godzin temu, LeifErikson napisał(a): Mad Men od jutra na N. Idealnie, bo już dawno chciałem nadrobić ten klasyk, a nigdzie go nie było. Kruci to żeś narobił smaka na powtórkę serial typu wybitnego Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia No właśnie czytałem dużo dobrego na ten temat i zdziwiony byłem że nigdzie nie dało się obejrzeć, tym bardziej, że w miarę świeży jest to serial. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Widziałem kilka odcinków i żonie nie za bardzo podszedł, ale domyślacie się jak w latach 60 podchodzono do kobiet w USA to macie odpowiedź dlaczego:) Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Mogliby Sopranos też dodać jak już tak jadą po kolei z klasykami HBO. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Godzinę temu, krupek napisał(a): Mogliby Sopranos też dodać jak już tak jadą po kolei z klasykami HBO. Mad men to nie hbo Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Mad Men to Lionsgate dlatego jest tak rzucany po różnych platformach. Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia A możliwe, tak mi się coś skojarzyło z HBO. Nie mniej, kilka klasyków na Netflixa wcześniej trafiło, co jest dobrym trendem. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia 27 minut temu, krupek napisał(a): A możliwe, tak mi się coś skojarzyło z HBO. Wiadomo że najlepsze tytuły kojarzą się z najlepsza platformą. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia zapomniałem o istnieniu tego serialu, niezła ninja wrzutka dzis wleciala. 6 odcinkow tylko Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Widziałem że jakiś wyciek dziś mieli, pełno bajek im pouciekało do neta Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia 21 godzin temu, Shen napisał(a): zapomniałem o istnieniu tego serialu, niezła ninja wrzutka dzis wleciala. 6 odcinkow tylko Trzeci sezon był tak słaby, że odpadłem jakoś w połowie. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia 20 godzin temu, Masorz napisał(a): Trzeci sezon był tak słaby, że odpadłem jakoś w połowie. Jak zaczalem to skoncze, tak juz mam. Pierwsze dwa epy finału całkiem ok. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Umbrelle obejrzałem tylko pierwszy sezon. Ellen czt Elliott czy jak się tam zwie Page nadal gra tam kobietę czy tez w serialu była cudowna metamorfoza? Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Była metamorfoza z dupy. I ponoć był to właśnie pomysł Page. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Jak widać po waszych komentarzach-opiniach odnośnie s04 "The Umbrella Academy" wychodzi na to, że z tym ostatnim sezonem ,,Umbrelli" wyszło tu średnio na jeża, co najwyżej! Sam zwiastun do sezonu no.4 zapowiada coś naprawdę innego niż to, co Uniwersum przedstawiało nam do tej pory. Jak ktoś widział niedawno jeszcze sezon 3 i był w miarę zadowolony z jego finału, ten być może mógł mieć oczekiwania po zwiastunie, że wiele się w tym Świecie może teraz zmienić. A co do dalszych treści Netflixa: Totalna Porażka - oglądał ktoś z was tą animację? Sam pomysł na fabułę, a jest ona z jednej strony mega luźna i prosta, ale i intrygująca, ciekawa stylówa graficzna, no i ten motyw rywalizacji jak w jakimś pseudo Show/Turnieju. Może być sztos albo i nie, ktoś poleca? Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Nowe kategorie Netflix to jakiś dramat, wcześniej był pasek z boku odnośnie kategorii filmów, teraz jakaś tabela typu Do oglądania ze starszymi dzieciakami, brutalne filmy, filmy po hiszpańsku... Jeszce zakładka.. Epickie światy.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi