snejk04 474 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Masz myśli pierwszy sezon? Prawdziwy wysyp debilizmów zaczyna się od S3, pierwsze dwa dla mnie były ok, ale jak cię odrzuca to nie wiem czy jest sens męczyć przy takiej liczbie lepszych seriali 1 Cytuj
Chewie 200 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca W dniu 27.02.2025 o 13:36, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): NETFLIX - tytan streamingu, od którego... troszku ostatnio się tak jakby ,,odzwyczaiłem". Lekka przerzutka (że tak to ujmę) na MAX i Disney+ oraz AppleTV+. Faktycznie, uszanowanko NETFLIX oferuje sporooo, ale jedyne, co chcę oglądać na tej platformie to anime "Monster" oraz "Hunter x Hunter" plus "Yu-Yu Hakusho" i "The Seven Deadly Sins". Może zahaczę o jakiś miniserial dokumentalny za jakiś czas z ,,N", ale... tylko te ,,animajce" mnie interesują. Czasami aż mi się chce śmiać, że... poświęcam swój abonament w opcji 67zł na miesiąc (UHD jakość, Dolby etc.) tylko, żeby... oglądać (jak na razie) te kilka seriali anime. No i git. Niedługo dam suba w zamian za disneya. W sumie dużo tam jest ciekawych rzeczy dla mnie: Peaky Blinders, Wikingowie, Squid Game, Chłopaki z baraków, Arcane, Narcos, Stranger Things też mnie ominęło. Jeszcze drugi sezon Alice in Borderland i pewnie coś jeszcze się znajdzie. Cytuj
Shen 10 391 Opublikowano piątek o 07:30 Opublikowano piątek o 07:30 Męczący ten Ozark, pierwszy sezon jeszcze jakoś dociągnąłem do końca, ale drugi sezon i już mam dosyć po 4 odcinkach. Gdybym tego w tle podczas pracy nie oglądał, to bym olał podczas pierwszego. Cytuj
MichAelis 5 646 Opublikowano piątek o 08:18 Opublikowano piątek o 08:18 To samo miałem. Dwa razy podchodziłem do tego, ale w końcu pykło. I teraz uważam, że serial jest w puli tych lepszy, o któych się ciągle pamięta. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 131 Opublikowano piątek o 20:06 Opublikowano piątek o 20:06 Dobra ,,wspominka" nie jest zła... To były czasy, gdy na Netflixie oglądało się debiutujący na platformie serial ,,The Hollow"; to było coś, gdy drugi sezon się zakończył, a ty chciałeś tego krutacznego ,,The Hollow" więcej i więcej - dla mnie jedna z najbardziej nietypowych, najbardziej tajemniczych fabularnie i w ogóle pod względem klimatu czy animacji tustosowanej ,,kreskówka dla młodzieży/dorosłych " ever! Jedna z tych zdaje się porzuconych, które aż proszą się o jakąkolwiek kruci kontynuację! No litości! MUST see s03 ASAP! Hue hue... Pojawił się nowy ,,cosik", graficznie jakby realizowany w stylu ,,plastelinowego CGI", z Uniwersum SpongeBob... łej, ależ to dziwne... Widział ktoś? https://www.filmweb.pl/film/Plankton%3A+Film-2025-10072324 Cytuj
lukas_k96 339 Opublikowano wczoraj o 07:55 Opublikowano wczoraj o 07:55 Z dużym opóźnieniem, ale nadrobiłem pierwszy sezon Squid Game. I szczerze? Nie rozumiem tej wszechobecnej fascynacji tym serialem. Krótko: jak grali - było fajnie, jak gadali - wkradała się nuda. Gdyby ten pierwszy sezon był krótszy o jakieś dwa odcinki - całość nabrałaby lepszego tempa. Cytuj
dominalien 318 Opublikowano wczoraj o 08:40 Opublikowano wczoraj o 08:40 Ja nie oglądałem, bo zanim się zabrałem to już trafił do mejnstrimu i się zniechęciłem, ale często jest tak, że jak się podoba masie to się okazuje, że płytkie i nieciekawe. Podobnie dla mnie np Walking Dead, ja w ogóle nie wiem co się ludziom w tym podobało. Sam początek mocny, potem tak leci na pysk że szok. Cytuj
Shen 10 391 Opublikowano wczoraj o 14:45 Opublikowano wczoraj o 14:45 W dniu 7.03.2025 o 09:18, MichAelis napisał(a): To samo miałem. Dwa razy podchodziłem do tego, ale w końcu pykło. I teraz uważam, że serial jest w puli tych lepszy, o któych się ciągle pamięta. Wymęczyłem ten drugi sezon i końcówka nawet dobra, szczególnie żonka zaczyna się rozkręcać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi