Josh 5 655 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Lubię wszelkiego rodzaju programy o tematyce kulinarnej, więc odpaliłem świeżo dodane Garnachas: boskie uliczne jedzenie - jak łatwo się domyślić po tytule, skupiające się na meksykańskim żarciu. Zrzygałem się prawie po 10 minutach oglądania i to bynajmniej nie od widoku niezdrowego jedzenia, tylko od ludzi którzy występują w tej miniserii: same spocone gringo ważące po 150 kilo, gdzie nawet ich wąsy ociekają tłuszczem oraz ich kobiety przy których nasza Dominika Gwit prezentuje się jak modelka. Bonusowo nałożony jakiś dziwny, wyprany z kolorów filtr jak w naszych polskich filmach kręconych za komuny, przez co wszystkie potrawy wyglądają wyjątkowo mało apetycznie, wręcz nieświeżo + co 10 sekund ujęcia z maksymalnym zoomem prosto na ulane mordy ludzi wsadzających sobie do nich burrito czy inne czimiczangi, z których skapuje olej i wypadają kawałki jedzenia Jeszcze nigdy aż tak nie straciłem apetytu od odglądania programu o jedzeniu. Może teraz czas na program o indyjskim street foodzie? Edytowane 16 godzin temu przez Josh Cytuj
Shankor 1 684 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Lubię Segurę, z chęcią zobaczę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi