Shen 9 620 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Dzisiaj premiera serialu Gipsy z Watts. Wiadomo jakie są pierwsze recenzje?Po pierwszym odcinki w ogole nie mam ochoty na nastepne. Dla mnie nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 4 odcinki Castlevani juz na Netflixie. Ta Castlevania dobra, że o ja (pipi)ę Ale przerwanie tego po tych 4-odcinkach i czekanie kolejny rok to zbrodnia na ludzkości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) Castlevania to sztos nad sztosy Przywróciła mi w końcu wiarę w anime. Dwa ostatnie sezony(wiosenny i letni) to takie dno w kwestii nowych anime, że głowa mała. 4 odcinki dlatego, że jest to prequel. Edytowane 7 lipca 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Ale ale jak to rok czekania.... toż to takie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Netflix robi też animowaną Godzillę Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 2 sezon Castlevanii zapowiedziany 8 odcinków ~ 2018 rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 2 sezon Castlevanii zapowiedziany 8 odcinków ~ 2018 rok wlasnie skonczylem 1 sezon, sztosidlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Ta Castlevania urwała mi łeb biczem Z tego co widzę to fabularnie nawiązuje najbardziej do Castlevania III: Dracula's Curse. Pierwszy sezon to jednak tylko cztery odcinki. Ale za takie 90 minut można płacić abonament. Edytowane 8 lipca 2017 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Są w netflix jakieś filmy z lektorem? Dostałem rok za darmo i znajdę tam coś czy tylko napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) Nie miec netflixa to jak przyznac sie ze jest sie gejem. Tak są. Nie wszystko pewnie ale wiekszosc. W ogole kto oglada z lektorem? DEBIL???? Edytowane 8 lipca 2017 przez U Heisenberg U Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Ktos komu sprawia to przyjemnosc? Jezu chryste ogladam wszystko po angielsku, bo tak wole, ale pisac komus z capsem, ze jest pewnie debilem, bo oglada filmy z lektorem to trzeba miec smutne zycie xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Są starsze osoby jak moja matka czy ojciec i wybaczcie ale nie ogarniają napisów a jednak lubią filmy oglądać. Dziękuję za odpowiedź i hejcik. Było pociesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Ktos komu sprawia to przyjemnosc? Jezu chryste ogladam wszystko po angielsku, bo tak wole, ale pisac komus z capsem, ze jest pewnie debilem, bo oglada filmy z lektorem to trzeba miec smutne zycie xd Nie, wesole mam dzieki takim DEBILOM. :* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Twoi rodzice wola z napisami ogladac, nie? :* pewnie z angielskimi, prawilnie jak syn przykazal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Są w netflix jakieś filmy z lektorem? Tak, są. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) pisac komus z capsem, ze jest pewnie debilem, bo oglada filmy z lektorem to trzeba miec smutne zycie xd To są jakieś posty na forum o czymś innym, niż że ktoś jest debilem? Edytowane 8 lipca 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Twoi rodzice wola z napisami ogladac, nie? :* pewnie z angielskimi, prawilnie jak syn przykazal Ciagle wyciagacie moich rodziców z grobu. Ja nie wiem. Tak bardzo cie twoi nie kochajo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 O co chodzi z rodzicami Kobika? Jakieś inside joki ze Spartakusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Nie wiem, ale chyba tworzy sie nowa legenda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Oglądał ktoś ten serial o El Chapo? Widze, ze jest cały sezon dostępny ale w necie mało recenzji. Trzyma zbliżony poziom do Narcos? Dobra obejrzałem 8 odcinków z 9 i jakby ktoś się zastanawiał to nie warto. O wiele gorszy niż Narcos. Z początku niby dużo się dzieje ale jakieś to wszystko nijakie, słabe postacie, tanie zwroty akcji. Ten pierwszy sezon opowiada historię do pewnego momentu, wydaje mi się, że za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Serio takie podnety tą Castlevania? Obejrzałem wczoraj i tak średnio bym powiedział... ta fabuła heh i postacie jakieś takie miałkie [może dlatego że oglądałem z pl dubbem ] ale gore na plusik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Serio takie podnety tą Castlevania? Obejrzałem wczoraj i tak średnio bym powiedział... ta fabuła heh i postacie jakieś takie miałkie [może dlatego że oglądałem z pl dubbem ] ale gore na plusik. ale... ale czemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Moze ogladal z rodzicami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Eh w jakiś zaczarowany sposób przedłużyła mi się ważność konta, w sumie nie jest źle. Obejrzę Chłopaków z Baraków Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Również obejrzałem 'Castlevanię'. Na pewno dobre anime, ale bez przesady. Tła zrobione bardzo dobrze, natomiast animacja postaci mogła być trochę lepsza. Nie spodziewałem się aż takiego gore, to na pewno na plus. Trevor niezły wirażka. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi