Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz wszystko będzie najlepsze.

Nie wszystko. Próbowałem obejrzeć Iron Fist. Zwymiotowałem przy drugim epizodzie.

Opublikowano (edytowane)

Netflix podał listę premier na sierpień i jak czekałem na 18 sierpnia bo wtedy wyjdzie Defensers tak czekam jeszcze bardziej, bo tego dnia wrzucą też wszystkie sezony Różowych Lat 70 :D

Heh, Rudiok mnie ubiegł..

To dodam tylko, że 20 wpadnie Gdzie jest Dory od Pixara

Edytowane przez funditto
Opublikowano

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Po pierwszych sezonach Ala Bundyego i Charliego Sheena to był mój ulubiony sitcom. Nie pamiętam na którym to leciało tv ale zawsze było przełączane jak widziałem że leci odcinek. :banderas:

I jeszcze sobie nadrobiłem trzeci sezon Peaky Blinders. O jezu, jakie to jest dobre. :obama: Mam podjarke że w kolejnym sezonie Hardy będzie miał znowu dużą role do odegrania.

• Plusik 1
Opublikowano

Większość z was opłacając abonament Netflix ma podpięta do konta kartę czy używa PayPal? Sam się zastanawiam co jest lepsze i bardziej bezpieczne.. ?

Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nawet niezgorszy ten nowy sezon House of Cards, zdecydowanie lepszy od poprzedniego i trzeciego, ale to nadal o wiele niższy poziom od 1 i 2.

Ile jeszcze mają zamiar ciągnąć tego tasiemca?

Pewnie do momentu w którym przestaniesz go oglądać.\

Co do różowych, to niestety z pół roku temu robiłem riłocza w jakiejś podłej jakości i raczej mi wystarczy na kilka lat. Trzy pierwsze sezony bardzo spoko, później równia pochyła z pojedynczymi wyskokami. 

Opublikowano

Większość z was opłacając abonament Netflix ma podpięta do konta kartę czy używa PayPal? Sam się zastanawiam co jest lepsze i bardziej bezpieczne.. ?

Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

Paypal, polecam. Wszystko gra.

Opublikowano

Ktos wie, czy da sie z polskiego konta Netflix za granica tez korzystac, czy blokuje niepolskie adresy IP?

To działa dość dziwnie. Ja nie mogę używać Netflixa na koncie UK mojego brata, ale on może używać w UK mojego i ma dostępny cały polski Netflix jakby był u nas w kraju.

Opublikowano

Blokuje - tzn. załącza Ci się wersja przypisana do danego regionu. Ale wystarczy skorzystać np. ze SmartDNS, ustawić na Polskę i hula. :)

o, spoko, nie slyszalem o tym. Obadam- podziekowal.

Netflix ma geolokalizacje, na pewno rzeczy zrobione przez Netflixa będą posiadać pl napisy ale większość seriali będzie bez pl i nie ma tego samego kontentu co w Polsce.

ale mowisz o koncie zalozonym w innym kraju czy polskim koncie uzywanym za granica?

Ktos wie, czy da sie z polskiego konta Netflix za granica tez korzystac, czy blokuje niepolskie adresy IP?

To działa dość dziwnie. Ja nie mogę używać Netflixa na koncie UK mojego brata, ale on może używać w UK mojego i ma dostępny cały polski Netflix jakby był u nas w kraju.

no, to faktycznie troche dziwne- inne zasady dla innych krajow (hmm, a w sumie moze to jednak nic dziwnego...). Np. na Spotify nie da rady zalozyc polskiego konta z zagranicznego IP (rowniez przekierowuje na strone kraju, w ktorym sie przebywa), ale juz polskie konto zalozone za posrednictwem polskiego IP dziala za granica bez problemu. Pytanie, czy z Netflixem jest tak samo, czy tez po zalozeniu konta w PL potem za granica jednak je blokuje? Sadzac po historii z Twoim bratem powinno mimo wszystko dac rade.

Opublikowano

Netflix ma geolokalizacje, na pewno rzeczy zrobione przez Netflixa będą posiadać pl napisy ale większość seriali będzie bez pl i nie ma tego samego kontentu co w Polsce.

ale mowisz o koncie zalozonym w innym kraju czy polskim koncie uzywanym za granica?

Nie ma czegoś takiego jak polskie konto czy nie ważne to jest gdzie założyłeś. Po prostu tworzysz konto na Netflixie i tam gdzie jesteś to oglądasz seriale/filmy z danej lokalizacji, ja np mieszkam we Francji i mam rzeczy francuskie (origins Netflix praktycznie wszystko w PL) a z mojego konta jeszcze użytkują rodzice w Polsce i mają polski kontent.

Opublikowano

Nic nie jest blokowane. Po prostu masz zawartość z danego kraju, czyli na zachodze zawsze będzie tego więcej niż u nas. Polskich napisów brak.

Otóż ja mam konto założone na UK i wszystko co jest wydane przez przez Netflix jako Original Series ma PL napisy albo nawet dubbing.