Gość Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Zaraz wszystko będzie najlepsze. Nie wszystko. Próbowałem obejrzeć Iron Fist. Zwymiotowałem przy drugim epizodzie. Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Od 18 sierpnia wejdą wszystkie sezony Różowych lat 70. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) Netflix podał listę premier na sierpień i jak czekałem na 18 sierpnia bo wtedy wyjdzie Defensers tak czekam jeszcze bardziej, bo tego dnia wrzucą też wszystkie sezony Różowych Lat 70 :D Heh, Rudiok mnie ubiegł.. To dodam tylko, że 20 wpadnie Gdzie jest Dory od Pixara Edytowane 25 lipca 2017 przez funditto Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Po pierwszych sezonach Ala Bundyego i Charliego Sheena to był mój ulubiony sitcom. Nie pamiętam na którym to leciało tv ale zawsze było przełączane jak widziałem że leci odcinek. I jeszcze sobie nadrobiłem trzeci sezon Peaky Blinders. O jezu, jakie to jest dobre. Mam podjarke że w kolejnym sezonie Hardy będzie miał znowu dużą role do odegrania. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Różowe lata 70'te w netflix. Muszę zaopatrzyć się w dużo zapasów śmiesznych papierosów i będzie ogladane jak kiedyś w liceum Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Netflix to jeden z najlepszych abo na jakie kiedykolwiek sie zdecydowałem. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 29 lipca 2017 Opublikowano 29 lipca 2017 Nawet niezgorszy ten nowy sezon House of Cards, zdecydowanie lepszy od poprzedniego i trzeciego, ale to nadal o wiele niższy poziom od 1 i 2. Ile jeszcze mają zamiar ciągnąć tego tasiemca? Cytuj
milypan 1 Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 Większość z was opłacając abonament Netflix ma podpięta do konta kartę czy używa PayPal? Sam się zastanawiam co jest lepsze i bardziej bezpieczne.. ? Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 Nawet niezgorszy ten nowy sezon House of Cards, zdecydowanie lepszy od poprzedniego i trzeciego, ale to nadal o wiele niższy poziom od 1 i 2. Ile jeszcze mają zamiar ciągnąć tego tasiemca? Pewnie do momentu w którym przestaniesz go oglądać.\ Co do różowych, to niestety z pół roku temu robiłem riłocza w jakiejś podłej jakości i raczej mi wystarczy na kilka lat. Trzy pierwsze sezony bardzo spoko, później równia pochyła z pojedynczymi wyskokami. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 Większość z was opłacając abonament Netflix ma podpięta do konta kartę czy używa PayPal? Sam się zastanawiam co jest lepsze i bardziej bezpieczne.. ? Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka Paypal, polecam. Wszystko gra. Cytuj
Gość Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Oglądam z Habibem Gilmore Girls, całkiem przyjemny zjadacz czasu. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 (edytowane) Finchera nigdy za mało. Edytowane 1 sierpnia 2017 przez MaiorZero Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Miał ktoś problem z Netflix z błędem nw-2-5?od wczoraj mi na tv wyskakuje i nie mogę oglądać. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Netflix rozwiązuję sprawę ku.tasów Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ktos wie, czy da sie z polskiego konta Netflix za granica tez korzystac, czy blokuje niepolskie adresy IP? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Blokuje - tzn. załącza Ci się wersja przypisana do danego regionu. Ale wystarczy skorzystać np. ze SmartDNS, ustawić na Polskę i hula. :) 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Netflix ma geolokalizacje, na pewno rzeczy zrobione przez Netflixa będą posiadać pl napisy ale większość seriali będzie bez pl i nie ma tego samego kontentu co w Polsce. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ktos wie, czy da sie z polskiego konta Netflix za granica tez korzystac, czy blokuje niepolskie adresy IP? To działa dość dziwnie. Ja nie mogę używać Netflixa na koncie UK mojego brata, ale on może używać w UK mojego i ma dostępny cały polski Netflix jakby był u nas w kraju. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Bardzo ciekawy ten Ozark, to rzeczywiście takie wolniejsze Breaking Bad ze szczyptą Bloodline. Bateman jak dotąd fenomenalny i sam dźwiga cały serial na plecach, ma naprawdę fajnie napisaną postać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Blokuje - tzn. załącza Ci się wersja przypisana do danego regionu. Ale wystarczy skorzystać np. ze SmartDNS, ustawić na Polskę i hula. :) o, spoko, nie slyszalem o tym. Obadam- podziekowal. Netflix ma geolokalizacje, na pewno rzeczy zrobione przez Netflixa będą posiadać pl napisy ale większość seriali będzie bez pl i nie ma tego samego kontentu co w Polsce. ale mowisz o koncie zalozonym w innym kraju czy polskim koncie uzywanym za granica? Ktos wie, czy da sie z polskiego konta Netflix za granica tez korzystac, czy blokuje niepolskie adresy IP? To działa dość dziwnie. Ja nie mogę używać Netflixa na koncie UK mojego brata, ale on może używać w UK mojego i ma dostępny cały polski Netflix jakby był u nas w kraju. no, to faktycznie troche dziwne- inne zasady dla innych krajow (hmm, a w sumie moze to jednak nic dziwnego...). Np. na Spotify nie da rady zalozyc polskiego konta z zagranicznego IP (rowniez przekierowuje na strone kraju, w ktorym sie przebywa), ale juz polskie konto zalozone za posrednictwem polskiego IP dziala za granica bez problemu. Pytanie, czy z Netflixem jest tak samo, czy tez po zalozeniu konta w PL potem za granica jednak je blokuje? Sadzac po historii z Twoim bratem powinno mimo wszystko dac rade. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Nic nie jest blokowane. Po prostu masz zawartość z danego kraju, czyli na zachodze zawsze będzie tego więcej niż u nas. Polskich napisów brak. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Netflix ma geolokalizacje, na pewno rzeczy zrobione przez Netflixa będą posiadać pl napisy ale większość seriali będzie bez pl i nie ma tego samego kontentu co w Polsce. ale mowisz o koncie zalozonym w innym kraju czy polskim koncie uzywanym za granica? Nie ma czegoś takiego jak polskie konto czy nie ważne to jest gdzie założyłeś. Po prostu tworzysz konto na Netflixie i tam gdzie jesteś to oglądasz seriale/filmy z danej lokalizacji, ja np mieszkam we Francji i mam rzeczy francuskie (origins Netflix praktycznie wszystko w PL) a z mojego konta jeszcze użytkują rodzice w Polsce i mają polski kontent. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Nic nie jest blokowane. Po prostu masz zawartość z danego kraju, czyli na zachodze zawsze będzie tego więcej niż u nas. Polskich napisów brak. Otóż ja mam konto założone na UK i wszystko co jest wydane przez przez Netflix jako Original Series ma PL napisy albo nawet dubbing. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi