grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Dobra ta animacja. Wydawało mi się, że to podróba Family Guy, a to przecież ja w przyszłości:(Nie ma tu za dużo fikcji, raczej sytuacje przedstawione są dość realne. Smutne, ale to śmiech przez łzy.Obejrzałem trzy odcinki i z miłą chęcią obejrzę kolejne. 2 Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Trochę dziwią mnie głosy, że komuś drogo za netflixa. Moim zdaniem 13,50 zł miesięcznie (54 zł na 4 osoby/pary) na mnie i narzeczoną za taki za(pipi)isty wybór seriali dla osób, które oglądają 2-6 odcinków w tygodniu, to rewelacyjna oferta. Mam wrażenie, że zanim zdążę obejrzeć jeden serial do końca, to pojawia się kilka nowych, które z chęcią bym obejrzał. Nawet gdybym więcej oglądał to dalej uważam, że jest to świetna sprawa i godna wydania równowartości kilku piw, aby w każdej chwili i miejscu mieć dostęp do ogromnej biblioteki seriali. Jak jeszcze wprowadzą tryb offline, to będę skakał z radości. Sam ceo netflixa nie widzi nic złego w dzieleniu się kontem i tak też robię ze znajomymi. Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Dobra ta animacja. Wydawało mi się, że to podróba Family Guy, a to przecież ja w przyszłości:( Nie ma tu za dużo fikcji, raczej sytuacje przedstawione są dość realne. Smutne, ale to śmiech przez łzy. Obejrzałem trzy odcinki i z miłą chęcią obejrzę kolejne. ''King of the hill'' Panie Awkward. http://www.imdb.com/title/tt0118375/ Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Trochę dziwią mnie głosy, że komuś drogo za netflixa. Moim zdaniem 13,50 zł miesięcznie (54 zł na 4 osoby/pary) na mnie i narzeczoną za taki za(pipi)isty wybór seriali dla osób, które oglądają 2-6 odcinków w tygodniu, to rewelacyjna oferta. Mam wrażenie, że zanim zdążę obejrzeć jeden serial do końca, to pojawia się kilka nowych, które z chęcią bym obejrzał. Nawet gdybym więcej oglądał to dalej uważam, że jest to świetna sprawa i godna wydania równowartości kilku piw, aby w każdej chwili i miejscu mieć dostęp do ogromnej biblioteki seriali. Jak jeszcze wprowadzą tryb offline, to będę skakał z radości. Sam ceo netflixa nie widzi nic złego w dzieleniu się kontem i tak też robię ze znajomymi. A gdzie te głosy że tak nieśmiało zapytam? Czy aby nie w twojej głowie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Mnie bardziej zdziwiło to, że ktoś płaci 13,50. Bierze od kobity drugie tyle. A potem od kolegi 13.50 i od jego laski 13.50. Ech... Marcin_wawa, czy Marcin_poznań? Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Czytać ze zrozumieniem nie potraficie? 13,5 na parę. Płacę ja ale każdy może się rozliczać jak mu wygodniej. 13,50 na 4 pary, prosta matematyka. @Luk a ty sobie wygugluj mnóstwo wywiadów jest na ten temat z nim. Ale skoro Ciebie to przerasta, to pozwól, że ci ułatwię: http://naekranie.pl/aktualnosci/netflix-pozwala-na-dzielenie-kont-769300 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 ja nie mam znajomych i płace te 40 zł sam Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 ja nie mam znajomych i płace te 40 zł sam ja udostępniam rodzicom - ZA DARMO Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 W sumie racja... Kiepskim pomysłem jest pisanie o 6 rano. A na potwierdzenie, że to nie są głosy w mojej głowie: Używałem darmowego miesiąca i naoglądałem się w ch.uj co mnie interesowało potem olalem. Oferta jest nie warta miesięcznej subskrypcji No to za jakiś rok to będzie się opłacać. Wystarczy wejść w sekcję "Horrory" i zapłakać rzewnie. W polsce to chyba nawet HBO GO i Ipla mają bogatszą ofertę od Netflixa. Może w grudniu wykupię Netflixa, jest tam kilka niezłych seriali. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Ja mam darmowy miesiąc (w sumie nie wiem, ile zostało, ale przedłużę). Obejrzałem tylko dwa seriale i oglądam trzeci (kreskówkę), ale starszym dałem konto i oglądają Breaking Bada. Jestem zadowolony. A i muszę obejrzeć jeszcze parę klasyków, typu Szczęki, czy Piąty Element:) Szkoda, że z polskich filmów taka lipa (są np. galerianki). Brak tu kultowych filmów z Cezary Pazurą, czy Lindą, no i filmów Kondrata, czy Smarzowskiego. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Ta bajka mnie rozpierdziela: Dzieciak był na wagarach, wrócił wcześniej do domu, a tu nagle zjawili się starzy. Jeszcze jego stary tak na niego wrzuca, a potem... (sorry za filmik zgrywany, ale na jutubie nic innego nie widzę). 2:55 jak ktoś niecierpliwy Edytowane 21 października 2016 przez grzybiarz Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Tez to oglądam, jestem na 3 odcinku. To jest mega. Widzę siebie za 10 lat. Dwóch synów juz mam tak więc jestem na dobre jdrodze. OGLĄDAĆ Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 (edytowane) Coś dla Masorza https://youtu.be/OCGDVHjPX0c Nie wiem tylko czy na polskim Netflix tez jest Edytowane 23 października 2016 przez Luk248 Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Nokurwa Idę przeczesać Netflixa. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 https://www.netflix.com/browse/genre/78103?bc=83 - sporo azjatyckich programów jest. To powyższe także widać. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 A co to? Death Note wyjdzie jako serial w 2017 roku? Na podstawie tej mangi/anime, która miała ciekawy pomysł? https://en.wikipedia.org/wiki/Death_Note_(2017_film) Czekam. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Będzie film a nie serial. A Japończyki już parę swoich wersji nakręcili, w tym najnowszą: Cytuj
michal 558 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Ja mam darmowy miesiąc (w sumie nie wiem, ile zostało, ale przedłużę). Obejrzałem tylko dwa seriale i oglądam trzeci (kreskówkę), ale starszym dałem konto i oglądają Breaking Bada. Jestem zadowolony.A i muszę obejrzeć jeszcze parę klasyków, typu Szczęki, czy Piąty Element:)Szkoda, że z polskich filmów taka lipa (są np. galerianki). Brak tu kultowych filmów z Cezary Pazurą, czy Lindą, no i filmów Kondrata, czy Smarzowskiego. Ty musisz się człowieku jeszcze wiele nauczyć by rozróżnić (pipi) od cukierków. Pazura bój się Boga. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 J*bać te wszystkie nowe seriale (oprócz Black Mirror i Gotham), odpaliłem sobie Deep Space Nine i chyba wiem co obejrzę przez długi weekend. Człowiek nie pamięta wszystkich odcinków, a nawet jeśli, to i tak Star Trek wiecznie bawiący Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Propsy Mendrek, najlepszy Star Trek. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Ja mam darmowy miesiąc (w sumie nie wiem, ile zostało, ale przedłużę). Obejrzałem tylko dwa seriale i oglądam trzeci (kreskówkę), ale starszym dałem konto i oglądają Breaking Bada. Jestem zadowolony.A i muszę obejrzeć jeszcze parę klasyków, typu Szczęki, czy Piąty Element:)Szkoda, że z polskich filmów taka lipa (są np. galerianki). Brak tu kultowych filmów z Cezary Pazurą, czy Lindą, no i filmów Kondrata, czy Smarzowskiego. Ty musisz się człowieku jeszcze wiele nauczyć by rozróżnić (pipi) od cukierków. Pazura bój się Boga. Może to kwestia gustu, albo sentymentu, ale raczej miło wspominam Killerów 2-óch, Psy, Nic Śmiesznego. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Włączyłem ten pierwszy darmowy miech i oglądam Bojack Horseman. Jakie to dobre ejst :banderi: Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 października 2016 Opublikowano 30 października 2016 Bjały odpal tez f is for family. A jakie seriale obejrzeliście, dzięki Netflixowi? Ja ww. bajkę, Stranger Things, Scream... trochę mało tego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi