Moldar 2 249 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy byłem przekonany, że serial ma 10 odcinków, a tu po ósmym koniec. Wkurzyłem się, takie to dobre było choć przyznam że strzelanie do uciekającego dzieciaka było trochę przesadzone Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Ruszyły zdjęcia do polskiego serialu z Netfliksa. W obsadzie między innymi Chyra, Więckiewicz, Olszańska i Wichłacz.http://www.serialowa.pl/165449/netflix-polski-serial-agnieszka-holland-obsada/ Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Dlaczego jak uruchomiłem pierwszy miesiąc darmowy i wybrałem opcję PayPal to i tak musiałem podać kartę, a nie podpiąć moje konto PayPal z środkami? Po tym miesiącu pobierze mi z karty, czy będę mógł zapłacić PayPalem? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 12 godzin temu, krupek napisał: Dlaczego jak uruchomiłem pierwszy miesiąc darmowy i wybrałem opcję PayPal to i tak musiałem podać kartę, a nie podpiąć moje konto PayPal z środkami? Po tym miesiącu pobierze mi z karty, czy będę mógł zapłacić PayPalem? Odepnij karte i się przekonasz Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Loguję się przez Paypal i mam tam podpiętą swoją kartę, której nie mogę usunąć, nie ma opcji, żeby ciągnął z portfela paypalowego. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 https://www.wykop.pl/wpis/29386595/wiedzmin-netflixa-obszerne-q-amp-a-ze-scenarzystka/ Na wykopie ktoś zamieścił Q&A z showrunnerką Wiedzmina Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Cytat Powiedziałam to już wcześniej, powiem jednak jeszcze raz, nie zamierzam w żadnym wypadku narzucać na materiał źródłowy ostrej i piskliwej feministycznej perspektywy. Bardzo podoba mi się taka postawa. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 No i dobrze, co jak co ale Sapkowski potrafi porządnie kreować kobity w swoich książkach, więc coś takiego byłoby pójściem w całkowicie przeciwnym kierunku. Tak czy siak podchodze do tego tytułu z mocną rezerwą. Jeśli wyjdzie mocny średniak to wcale nie będę zaskoczony, no ale liczę że będę i pokażą coś bardzo dobrego. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Od tworcow Narcosa. Moze byc kolejna perelka 3 Cytuj
drozdu7 2 793 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 oglądał już może ktoś Stranger? koreański serial. Warto się za to zabierać? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Ja oglądałem cały sezon. Warto jak najbardziej, bardzo dobry serial dramatyczny, ale z tym typowym koreańskim stylem, że gorzkie łzy przeplatają się ze śmiechem czasami. Główni protagoniści to niesamowicie barwne postaci, drugi plan też fantastyczny. Do tego bardzo dobrze rozpisana fabuła. Widać, że pod tym względem wszystko zostało dopięte na ostatni guzik jeszcze zanim padł pierwszy klaps na planie. Ode mnie 8+/10. Szkoda, że jeszcze nie ma zapowiedzi drugiego sezonu. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Dom z papieru ostatni hiszpanski serial jaki ogladalem to el internado laguna negra tam to sie dzialo, i tu tez jest moc. Rodzaj inny, ale klimat czuć. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Jeden z najlepszych seriali na netflixie, za(pipi)isty klimat. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 No też muszę przyznać, że się to świetnie oglądało. Wchłonąłem w 3 posiedzenia 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Tylko dali by już ciąg dalszy... Bez sensu tak rozdzielili na dwie części.. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 stycznia 2018 Opublikowano 19 stycznia 2018 Jak cos to w komentarzach na filmwebie jest typ ktory tlumaczy napisy do drugiego sezonu. Wrzucil juz chyba 2odc Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 "PRZYJACIELE" ZBYT KONTROWERSYJNI DLA OBECNEJ MŁODZIEŻY? WIDZOWIE NETFLIKSA SĄ ZSZOKOWANI POPULARNYM SERIALEM, lepiej szybko oglądać jak ktoś chciał odświeżyć ten serial bo jeszcze padnie ofiarą cenzury i go ściągną. http://pl.ign.com/netflix/8388/news/przyjaciele-zbyt-kontrowersyjni-dla-obecnej-mlodziezy-widzow Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 Ciekawe co by powiedzieli na to. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 20 stycznia 2018 Opublikowano 20 stycznia 2018 Slasher, 2 sezon. Progres w stosunku do mocno przeciętnego sezonu pierwszego jest spory. Zupełnie nowa historia i postacie, niezłe sceny gore, poprawny twist jeśli chodzi o mordercę, no i dobry finał. Oczywiście jak na ten gatunek przystało debilnych decyzji bohaterów po których można złapać się za głowę jest sporo, ale po skończeniu nie czułem się jakbym oglądał serial na który twórcy w końcowym rozrachunku nie mieli pomysłu (a tak było w pierwszym sezonie). Dla fanów tego gatunku pozycja warta zainteresowania. 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 (edytowane) 2 sezon Castlevanii wróci latem - 8 epów Edytowane 21 stycznia 2018 przez sprite 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 A mi "Dom z papieru" wcale nie podszedł, masa błędów i nielogiczności, powciskane niepotrzebne wątki, całość wydłuża się.. no nie wiem. Ostrożnie bym do tego podchodził. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 stycznia 2018 Opublikowano 21 stycznia 2018 Skończyłem Unabombera i jestem pod pozytywnym wrażeniem. Generalnie wszystko fajnie gra, jest dramaturgia, jest przesłanie, jest oparcie o fakty. Od serialu idealnego kilka rzeczy mi nie zagrało, ale wezmę w spoilery na wszelki wypadek: Spoiler 1. Nierozwinięty motyw przemiany bohatera z karierowicza w pustelnika. Co gorsza, wystarczyła jedna wizyta FBI i gość jak gdyby nigdy nic wrócił do normalnego życia. Szkoda, bo jednak spodziewałem się jakiejś tęgiej rozkminy Fritza nt. ludzkości. 2. No właśnie, rozkmina miała szansę być silniejsza gdyby relacja między Kaczynskim a Fritzem była bardziej rozrysowana. Nie wiem jak było w rzeczywistości, ale zbyt krótko trwała IMO konfrontacja intelektualna obu postaci. To mogła być metafora zderzenia strefy komfortu z dziką wolnością. 3. Trochę w pewnym momencie znużyło już to ignorowanie kryminologii lingwistycznej, stało się wręcz tendencyjne. W każdym odcinku jedyną przeszkodą w sukcesie Fritza okazywała się ignorancja przełożonych, czym film moim zdaniem zbytnio epatował. 4. Chyba trochę za bardzo pominięta cała historia śledztwa, szkoda bo mogli nieco bardziej pokazać te 17 lat wstecz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Koleś się nie nazywał Fritz Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 stycznia 2018 Opublikowano 23 stycznia 2018 Też wczoraj zacząłem Dom z papieru, bardzo spoko scenariusz i wciąga od pierwszego odcinka, propsy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi