Skocz do zawartości

NETFLIX

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 26.02.2018 o 10:18, sprite napisał:

A kto w ogóle ogląda recenzje od tej gównianej babki?

Czemu tak ostro? Czym ci podpadła? :unknown:

W dniu 28.02.2018 o 13:59, Słupek napisał:

Ciekawe kiedy Better Call Saul nowy sezon wrzucą.

Pewnie wtedy kiedy będzie miał premierę w USA :P A tak serio, to 4. sezon będzie miał premierę dopiero w drugiej połowie roku (mówi się o wrześniu).

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

Też oglądam szału nie robi. Do The Killing nie ma podejścia. 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

No szkoda liczyłem na więcej ale już z któregoś źródła czytam, że jedynie "można". No nic trafia na listę do oglądnięcia na emeryturze albo w przypadku przedwczesnego bogactwa xD

Opublikowano

Czemu? Może dlatego, że nie gra w reklamach, serialach made in TVN czy filmach Vegi? ;)

Ja choćby za to mocno szanuję. Inna sprawa, że ostatnio ciężko mi wchodzi polskie kino.

Opublikowano
4 godziny temu, milan napisał:

Wyglada bardzo fajnie i niepretensjonalnie.

Ten robot wygląda jak Legion z Mass Effect. To będzie serial, ale kiedyś był film pod tym samym tytułem, to jakieś nawiązanie do niego?

Opublikowano

Serial jest bardziej na podstawie serialu z lat 60-tych. Film z 1998 też powstał na jego bazie. Sam film słaby ale miał dwa dobre elementy: Garry'ego Oldmana (świetnie wypadł jako zły) i Lacey Chabert (rukałbym ją w tym kombinezonie nawet jeśli miała wtedy 16 lat)

5032b3a0e8ace5abef459ef8c2cdb082.gif

Fajnie, że pomimo kilku kluczowych wspólnych elementów tło fabularne netflixowego serialu będzie nieco inne.

• Plusik 2
Opublikowano
W dniu 9.02.2018 o 12:07, chris85 napisał:

U mnie aplikacja w telewizorze też wariuje. Podczas oglądania, zaczyna nagle buforować, po czym zatrzymuje się na 25% i wywala problem z siecią. Pamiętam, że już kiedyś miałem taki problem, ale zniknął po kilku dniach. 

W dniu 9.02.2018 o 12:09, _Be_ napisał:

Ja też to mam, ale zwalałem na połączenie sieciowe z routerem ;/ 

nie wiem czy nadal wam swiruje, ale ja dzis przeczytalem, ze UPC zmienilo porty z ipv4 na ipv6, co powodowalo problemy z m.in. netflixem. po szybkiej rozmowie z konsultantem na czacie i prosbie o zmiane portow na ipv4 problem ustapil i netflix smiga jak wczesniej.

Opublikowano

Ze zmianą ipv4 na 6 to fakt. Ja miałem z tego powodu kłopty z online w Mass Effect:A, jeden telefon na infolinie rozwiązał sprawę.

Gość Rozi
Opublikowano
20 godzin temu, Vexilium napisał:

Tak oficjalnie nazywa się pierwszy polski serial Netflixa. Więcej szczegółów m.in. TUTAJ.

Holland reżyserką :bad:

Gość _Be_
Opublikowano
10 godzin temu, Qvstra napisał:

nie wiem czy nadal wam swiruje, ale ja dzis przeczytalem, ze UPC zmienilo porty z ipv4 na ipv6, co powodowalo problemy z m.in. netflixem. po szybkiej rozmowie z konsultantem na czacie i prosbie o zmiane portow na ipv4 problem ustapil i netflix smiga jak wczesniej.

Podłączyłem router kablem do TV i jak na razie 4K smiga ok także chyba nie mam problemów, ale w sumie nie korzystam ostatnio z Netflixa odkąd mam HBO GO

Opublikowano
25 minut temu, _Be_ napisał:

Podłączyłem router kablem do TV i jak na razie 4K smiga ok także chyba nie mam problemów, ale w sumie nie korzystam ostatnio z Netflixa odkąd mam HBO GO

ale już przestań co chwila powtarzać że masz hbo go i nie oglądasz netflixa. Niektórzy wiele miesięcy mają hbo go i tam też nie ma co oglądać. Obecnie amazon prime u mnie rządzi :D Tobie też hbo go w końcu się znudzi.

Gość Rozi
Opublikowano

ale już przestań co chwila powtarzać że masz amazon prime i nie oglądasz hbo go. Niektórzy wiele miesięcy mają amazon prime i tam też nie ma co oglądać. Obecnie youtube u mnie rządzi :D Tobie też amazon prime w końcu się znudzi.

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, blantman napisał:

ale już przestań co chwila powtarzać że masz hbo go i nie oglądasz netflixa. Niektórzy wiele miesięcy mają hbo go i tam też nie ma co oglądać. Obecnie amazon prime u mnie rządzi :D Tobie też hbo go w końcu się znudzi.

HBO GO HBO GO HBO GO HBO GO HBO GO HBO GO HBO GO HBO GO

Trzeci i ostatni sezon Love ląduje na Netflixie 9 marca

:banderas: 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Rozi ale już przestań co chwila powtarzać że masz youtube i nie oglądasz amazon prime. Niektórzy wiele miesięcy mają youtube i tam też nie ma co oglądać. Obecnie netflix u mnie rządzi :D Tobie też youtube w końcu się znudzi.

Opublikowano (edytowane)

Hiszpański horror Veronica (chyba od twórców REC) wskoczył na Netfliksa. Zbierał całkiem dobre oceny. 

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Jestem po dwóch odcinkach Bloodline. Od dawna miałem na liście ale co chwile coś mnie odciągało aby zacząć. W końcu odpaliłem no k urwa Panie Jeremiaskzu jakie te dwa pierwsze odcinki były dobre:banderas: