Opublikowano 9 marca 20187 l Oglądał ktoś "Dom z papieru"? Ponoć mega dobry serial i się zastanawiam..
Opublikowano 9 marca 20187 l No już bardzo dużo osób tutaj polecało. Mega dobry może nie, ale fajnie się ogląda. Odpalaj.
Opublikowano 9 marca 20187 l Oglądał ktoś "Dom z papieru"? Ponoć mega dobry serial i się zastanawiam..Mocne 7/10. Początek bardzo dobry, później drażnią glupstewka, nielogiczne zachowania poszczególnych postaci, które w grupie która zdecydowała się napaść na bank, po prostu nie powinny się wydarzyć. Poza tym kilka fajnych zwrotów akcji i trzeba dodać, że serial nie kończy się na pierwszym sezonie.Jeżeli nie masz do nadrobienia jakiegoś bardzo dobrego serialu, to śmiało oglądaj.
Opublikowano 9 marca 20187 l 6 minut temu, YETI napisał: Jeżeli nie masz do nadrobienia jakiegoś bardzo dobrego serialu, to śmiało oglądaj. No właśnie nie mam, stąd pytanie, bo mnie zaciekawił opis. Sprawdzę zatem.
Opublikowano 9 marca 20187 l 19 godzin temu, balon napisał: Jestem po dwóch odcinkach Bloodline. Od dawna miałem na liście ale co chwile coś mnie odciągało aby zacząć. W końcu odpaliłem no k urwa Panie Jeremiaskzu jakie te dwa pierwsze odcinki były dobre Przecież tam nic kompletnie się nie wydarzyło XD syn marnotrawny wraca do domu, serial dopiero się zaczyna, gdy zaczną "paczki przerzucać", będziesz wiedział o co chodzi.
Opublikowano 9 marca 20187 l W dniu 6.03.2018 o 18:41, balon napisał: Czemu? Może dlatego, że nie gra w reklamach, serialach made in TVN czy filmach Vegi? Ja choćby za to mocno szanuję. Inna sprawa, że ostatnio ciężko mi wchodzi polskie kino. Odkopuję, bo teraz dopiero widzę. Pisałem o Więckiewiczu... dlaczego nie mogę na niego już patrzeć? Jakoś tak się trafia, że co jestem w kinie na polskim filmie, to zawsze go widzę. Jakby już nie było innych aktorów. http://www.filmweb.pl/person/Robert.Wieckiewicz Ja go i tak zapamiętałem jako typa z Samego Życia:)
Opublikowano 9 marca 20187 l Ostatnio widziałem Triple 9 - mocne, męskie kino. Brud, syf, gangi ,skorumpowani gliniarze i Woody Harrelson. Całkiem okej. Edytowane 9 marca 20187 l przez Banny
Opublikowano 9 marca 20187 l A dzisiaj to wjechalo na lazarski rejon. Chyba wieczorem odpale. Ostatnio jeszcze wypuscili 'Flint Town' o pracy policji w jakims pato miescie w usa. Podobno sztosik, ktos ogarnial juz?
Opublikowano 10 marca 20187 l Outsider - oglądałem w nocy i kolejny zawód od netflixa, zaczyna się świetnie, pierd.olnięcie od razu na początku, brutalność yakuzy, ale na końcu okazuje się że to film o niczym lol, 5+/10. Czekam na Anihilacje 12 marca, musi się w końcu udać! Edytowane 10 marca 20187 l przez Fanek
Opublikowano 11 marca 20187 l Netflix wykupił prawa do Extreme Universehttps://www.ppe.pl/news/56984/netflix-kupuje-uniwersum-superbohaterow-szykujcie-sie-na-blisko-100-nowych-postaci.html
Opublikowano 14 marca 20187 l Nowy stand up Ricka Gervaisa na netflixie, coś pięknego a jakie bombki prawdy W ogóle nie wiem czy wiecie ale https://www.spidersweb.pl/2018/02/netfilm-pismo.html Świetna sprawa za grosze, ciekawe tylko ile pociągnie.
Opublikowano 14 marca 20187 l To Bauer, oni mają duże wymagania co do ilości sprzedanych egzemplarzy. Pamiętacie takie pismo jak PlayBox? Podobno sprzedawało całkiem nieźle, a i tak poszło do piachu. Edytowane 14 marca 20187 l przez chris85
Opublikowano 14 marca 20187 l Polećcie jakiś dobry film do obejrzenia z kobietą na wieczór? Tak w sumie szukam i jakoś zbytnio zdecydować się nie mogę.
Opublikowano 16 marca 20187 l Dziś na Netflixie wylądowało bardzo ładne anime: In This Corner of the World (Kono Sekai no Katasumi ni) Kto lubi spokojniejsze animacje, mocniej osadzone w rzeczywistości, a przy tym chwytające za serce, ten niech ogląda, bo warto. Edytowane 16 marca 20187 l przez Wojtq
Opublikowano 16 marca 20187 l Już drugi dzień w porach wieczornych nie mogę się zalogować do netflixa. Znajomi z większych miast nie mają problemu
Opublikowano 20 marca 20187 l Miał ktoś taki problem z apką w Smart TV, że aplikacja Netflixa normalnie się uruchamia i krzaczy się i wywala po 3-4 sekundach po otworzeniu filmu? Ktoś się z tym spotkał?
Opublikowano 20 marca 20187 l 24 minuty temu, krupek napisał: Miał ktoś taki problem z apką w Smart TV, że aplikacja Netflixa normalnie się uruchamia i krzaczy się i wywala po 3-4 sekundach po otworzeniu filmu? Ktoś się z tym spotkał? Internet w UPC?
Opublikowano 20 marca 20187 l Mortal Kombat z 1995 r. wskoczy na Netfliksa pierwszego kwietnia. Chętnie kolejny raz obejrzę w goty jakości
Opublikowano 20 marca 20187 l 7 godzin temu, _Be_ napisał: Internet w UPC? Vectra, a to coś może być na rzeczy w internetem? Na kompie śmiga normalnie.
Opublikowano 20 marca 20187 l 32 minuty temu, krupek napisał: Vectra, a to coś może być na rzeczy w internetem? Na kompie śmiga normalnie. Ja tak mam na aplikacji Netflix w tv. Dlatego oglądam na PlayStation. Jakiś czas było ok, potem znowu zaczęło się yebac. Edytowane 20 marca 20187 l przez chris85
Opublikowano 21 marca 20187 l No ja oglądam na iksbonie, więc bez lipy. Taki problem pojawił się u brata, niedawno kupiony Smart TV Sharp i nie bardzo ma na czym innym wygodnie oglądać.