Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 550,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Vpn już nie działa z Netflixem.

Dziala, ale nie kazdy.

Potwierdzam że działa VPN, warto imo w to zainwestować bo wtedy katalog netflixa jest gigantyczny

Opublikowano

0TNioiQ.png

eng: without that list, none of that money is any good.

netflix to u mnie 10/10 a dzis taki kruczek przy ogladaniu "the Shield" :)

Opublikowano

ja łykam the shield jak po(pipi)on nic innego wieczorami nie robie 

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Testował już ktoś z Was Panowie Netflixa w 4K? Jakiego macie przy tym neta, zeby chodziło to tak jak powinno?

Opublikowano

Testował już ktoś z Was Panowie Netflixa w 4K? Jakiego macie przy tym neta, zeby chodziło to tak jak powinno?

Ja mam 60mbit, śmiga bezproblemowo.

Opublikowano

^ jasne

A ja jestem za trzecim odcinkiem Stranger Things...

O MÓJ DOBRY BOŻE JAKIE TO DOBRE :banderas::fsg:

Opublikowano

Stranger things to najbardziej przereklamowany serial 2016 xdd ale w sumie przywyklem ze na forum dziala reakcja łańcuchowa, jak ktoś napisze że coś jest dobre to reszta jest otłumiona i powtarza to jak mantre bojąc się wyjść ze schematu

beka ogólnie

Opublikowano

Pyerdolisz teraz kompletnie. To tak jakby ci wmowic ze wolisz rukac blondynki a tak naprawde wolisz rude. No ja yebie, tu chodzi o to czy komus w ogole siadzie serial i jego cechy. Dla mnie BB czy The Shield to numero uno a dla mojego ziomka no ni huya. On woli Gre o Tron a inny dalej podnieca sie Walking Dead.

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

obejrzalem ze 2 odcinki i mi sie spodobalo, ale olalem na rzecz lepszych :dunno: kiedys na pewno do niego wroce

Opublikowano

Stranger things to najbardziej przereklamowany serial 2016 xdd ale w sumie przywyklem ze na forum dziala reakcja łańcuchowa, jak ktoś napisze że coś jest dobre to reszta jest otłumiona i powtarza to jak mantre bojąc się wyjść ze schematu

beka ogólnie

Kiepscy lepsi.

Opublikowano

beka ogólnie

Kiepscy lepsi.

Opublikowano

Nikt nie zabroni ci mieć swojej opinii. Każdy ma również swój gust, a że masz chujowy, to już inna sprawa.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

obejrzalem ze 2 odcinki i mi sie spodobalo, ale olalem na rzecz lepszych :dunno: kiedys na pewno do niego wroce

i po 2 odcinkach polecasz serial? oddawaj mój stracony czas! (obejrzałem 2 i pół)

Opublikowano

nic nie polecałem, napisałem, że warto SPRAWDZIĆ :rayos: 

Opublikowano

Stranger Things dla tych co wychowali się na filmach z lat 80 to jak podróż w czasie do dzieciństwa i dlatego dla wielu z nas jest to genialny serial.

Edit: Może zróbmy jakiś ranking najlepszych seriali dostępnych na Netflixie ? Top 5 albo top 10..

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Dawno tak sztampowego serialu nie było jak ST, no może poza Supergirl.

Opublikowano

Stranger Things dla tych co wychowali się na filmach z lat 80 to jak podróż w czasie do dzieciństwa i dlatego dla wielu z nas jest to genialny serial.

Edit: Może zróbmy jakiś ranking najlepszych seriali dostępnych na Netflixie ? Top 5 albo top 10..

No ale to nie ma sensu, bo kazdy ocenia subiektywnie. Sa fanatycy na wspolnej etc... i gardza tak dobrym obrazem jak ST. No co zrobisz? Nic nie zrobisz.