Opublikowano 23 listopada 20168 l Vpn już nie działa z Netflixem. Dziala, ale nie kazdy.Potwierdzam że działa VPN, warto imo w to zainwestować bo wtedy katalog netflixa jest gigantyczny
Opublikowano 24 listopada 20168 l eng: without that list, none of that money is any good. netflix to u mnie 10/10 a dzis taki kruczek przy ogladaniu "the Shield"
Opublikowano 24 listopada 20168 l ja łykam the shield jak po(pipi)on nic innego wieczorami nie robie Edytowane 24 listopada 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 listopada 20168 l Testował już ktoś z Was Panowie Netflixa w 4K? Jakiego macie przy tym neta, zeby chodziło to tak jak powinno?
Opublikowano 25 listopada 20168 l Testował już ktoś z Was Panowie Netflixa w 4K? Jakiego macie przy tym neta, zeby chodziło to tak jak powinno? Ja mam 60mbit, śmiga bezproblemowo.
Opublikowano 25 listopada 20168 l ^ jasne A ja jestem za trzecim odcinkiem Stranger Things... O MÓJ DOBRY BOŻE JAKIE TO DOBRE
Opublikowano 25 listopada 20168 l Stranger things to najbardziej przereklamowany serial 2016 xdd ale w sumie przywyklem ze na forum dziala reakcja łańcuchowa, jak ktoś napisze że coś jest dobre to reszta jest otłumiona i powtarza to jak mantre bojąc się wyjść ze schematu beka ogólnie
Opublikowano 25 listopada 20168 l Pyerdolisz teraz kompletnie. To tak jakby ci wmowic ze wolisz rukac blondynki a tak naprawde wolisz rude. No ja yebie, tu chodzi o to czy komus w ogole siadzie serial i jego cechy. Dla mnie BB czy The Shield to numero uno a dla mojego ziomka no ni huya. On woli Gre o Tron a inny dalej podnieca sie Walking Dead. Edytowane 25 listopada 20168 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 25 listopada 20168 l rayos, za polecenie orange masz u mnie minuuuuuuuuuusa od paru miesiecy :{
Opublikowano 25 listopada 20168 l obejrzalem ze 2 odcinki i mi sie spodobalo, ale olalem na rzecz lepszych kiedys na pewno do niego wroce
Opublikowano 25 listopada 20168 l Stranger things to najbardziej przereklamowany serial 2016 xdd ale w sumie przywyklem ze na forum dziala reakcja łańcuchowa, jak ktoś napisze że coś jest dobre to reszta jest otłumiona i powtarza to jak mantre bojąc się wyjść ze schematu beka ogólnie Kiepscy lepsi.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Stranger things to najbardziej przereklamowany serial 2016 xdd ale w sumie przywyklem ze na forum dziala reakcja łańcuchowa, jak ktoś napisze że coś jest dobre to reszta jest otłumiona i powtarza to jak mantre bojąc się wyjść ze schematu beka ogólnie Kiepscy lepsi.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Nikt nie zabroni ci mieć swojej opinii. Każdy ma również swój gust, a że masz chujowy, to już inna sprawa. Edytowane 25 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 25 listopada 20168 l obejrzalem ze 2 odcinki i mi sie spodobalo, ale olalem na rzecz lepszych kiedys na pewno do niego wroce i po 2 odcinkach polecasz serial? oddawaj mój stracony czas! (obejrzałem 2 i pół)
Opublikowano 25 listopada 20168 l Stranger Things dla tych co wychowali się na filmach z lat 80 to jak podróż w czasie do dzieciństwa i dlatego dla wielu z nas jest to genialny serial. Edit: Może zróbmy jakiś ranking najlepszych seriali dostępnych na Netflixie ? Top 5 albo top 10.. Edytowane 25 listopada 20168 l przez funditto
Opublikowano 25 listopada 20168 l Dawno tak sztampowego serialu nie było jak ST, no może poza Supergirl.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Stranger Things dla tych co wychowali się na filmach z lat 80 to jak podróż w czasie do dzieciństwa i dlatego dla wielu z nas jest to genialny serial. Edit: Może zróbmy jakiś ranking najlepszych seriali dostępnych na Netflixie ? Top 5 albo top 10.. No ale to nie ma sensu, bo kazdy ocenia subiektywnie. Sa fanatycy na wspolnej etc... i gardza tak dobrym obrazem jak ST. No co zrobisz? Nic nie zrobisz.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Netflix wyrasta na mojego faworyta. Orange is the new black pol sezonu za mna i jestem wzruszony. Mega serialik.