Opublikowano 8 czerwca 20186 l 6 lipca startuje drugi sezon jednej z moich ulubionych serii. Kto nie oglądał pierwszego ten pała. Więcej tu życia niż w tych wszystkich powierzchownych saj-fajach od Netflixa razem wziętych.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 10 minut temu, Wojtas1986 napisał: Wiadomo coś czy kolejny Epy Castlevani będą? 2 sezon będzie na wakacje jakoś. 8 odcinków. Btw, przedwczoraj potwierdzili, że będzie 3 sezon http://www.digitalspy.com/tv/castlevania/news/a858887/castlevania-season-3-renewal/
Opublikowano 11 czerwca 20186 l No i mamy pełny trailer 2 sezonu Glow!! Ale to fajnie wygląda. Czysty fun. My body is ready edit: I jeszcze plakacik Edytowane 11 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Czy ja mam wrażenie, że ostatnimi czasy Gayflix Netflix nasilił swoją pro-lewacką propagandę? Wszędzie geje, transy, queery (?). Trudno znaleźć ich film, w którym by nie było jakiegoś gejowskiego wątku. Jeszcze by to jakoś uszło, gdyby ich produkcje były tworzone z myślą o jakości, a nie ilości. Przeglądając ich produkcję trudno mi znaleźć coś ciekawego, wartościowego, gdy podczas przeglądania oferty HBO czuję jakbym co chwila napotykał produkcję wysokiej klasy. Obecnie rozważam anulowanie subskrypcji i przywrócenie gdy pojawią się nowe sezony Crown i Mindhuntera, bo to seriale pierwszej jakości.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l https://www.theverge.com/2018/6/13/17460092/netflix-interactive-games-minecraft Cytat Netflix and Telltale Games (The Walking Dead: The Telltale Series; Batman: The Telltale Series) have entered a partnership where the latter will begin distributing some of its games on Netflix’s platform later this year. Cytat TechRadar also reports that Telltale is developing a Stranger Things game for traditional gaming platforms, according to the site’s senior home entertainment editor Nick Pino. (It will be a new Telltale series.)
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 16 godzin temu, Wojtq napisał: Czy ja mam wrażenie, że ostatnimi czasy Gayflix Netflix nasilił swoją pro-lewacką propagandę? Wszędzie geje, transy, queery (?). Trudno znaleźć ich film, w którym by nie było jakiegoś gejowskiego wątku. Jeszcze by to jakoś uszło, gdyby ich produkcje były tworzone z myślą o jakości, a nie ilości. Przeglądając ich produkcję trudno mi znaleźć coś ciekawego, wartościowego, gdy podczas przeglądania oferty HBO czuję jakbym co chwila napotykał produkcję wysokiej klasy. Obecnie rozważam anulowanie subskrypcji i przywrócenie gdy pojawią się nowe sezony Crown i Mindhuntera, bo to seriale pierwszej jakości. Ja na pewno nie anuluję subskrypcji, ale z tym homoseksualizmem w prawie każdej produkcji, to masz absolutną rację. Ostatnio gadałem ze swoją narzeczoną, że nawet w westernie, jakim jest Godless pojawiła się lesbijka. Nie mówiąc już o takim Orange, gdzie z 75% bohaterów jest homo xD
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Na razie nie bije to aż tak po oczach. Poczekajcie rok-dwa i głównymi bohaterami będą transgendery, genderneutralni i biseksualni, oczywiście obowiązkowo murzyny.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Czy są na sali fani Lucyfera? Netflix kupił prawa do serialu i już robi czwarty sezon https://tvline.com/2018/06/15/lucifer-netflix-season-4-renewed-returning/
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 40 minut temu, Frantik napisał: Czy są na sali fani Lucyfera? Netflix kupił prawa do serialu i już robi czwarty sezon https://tvline.com/2018/06/15/lucifer-netflix-season-4-renewed-returning/ Świetna wiadomość. Niestety, znając Netflix będzie trzeba czekać aż powstanie cały sezon żeby zobaczyć jak potoczyła się historia po cliffhangerze z ostatniego epizodu sezonu 3. Plus jest taki, że na premierę sieknąć będzie można maraton, a i Netflix dba by ich produkcje były tip top (no se 3 nie porwał).
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Sprawdziłam tylko dlatego, że widziałam jakiegoś posta na forum, że spoko i muszę przyznać, że przyjemne zaskoczenie. GLOW - świeżo, śmiesznie i błyskotliwie. I ten klimat lat 80'.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Niedawno skończyłem oglądać "Happy" i naprawdę serial zaimponował mi jak lawiruje między przyjemną baśniowością, a wyjątkowo niepoprawną politycznie i lekko slapstickową komedią. Trochę jakby Luc Besson zrobił opowieść wigilijną. Może dlatego tak trudno ten film ostatecznie skategoryzować. To taka bajka dla niegrzecznych. Bardzo fajna, zabawna i dobrze zmontowana. Chyba można polecać
Opublikowano 24 czerwca 20186 l W dniu 21.06.2018 o 18:28, Fanek napisał: Ozark - 2 sezon 31 sierpnia Świetne info, pierwszy sezon jest bardzo dobry. Oby drugi sezon utrzymał poziom.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Oglądał ktoś? Recenzje bardzo dobre, historia się zamyka w jednym sezonie czy trzeba czekać na ciąg dalszy?
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Tabula Rasa - po pierwszym odcinku pomyślałem że to może być coś naprawdę świeżego. Im dalej jednak tym bardziej robiło się z tego typowe mystery gdzie każdy w otoczeniu głównej bohaterki ma jakąś tajemnice. Ogląda się to jednak bardzo dobrze, twisty fajnie zrealizowane. No i niestety ten finał. Wyglądało to trochę tak jakby twórcy uświadomili sobie "o ostatni odcinek nam został do realizacji to trzeba wszystkie wątki szybko pozamykać". Niestety finał jest zbyt pośpieszny a niektóre przedstawione w nim wydarzenia bardzo mocno naciągane i naiwne. Zepsuło mi to obraz naprawdę fajnie prowadzonego serialu. No ale i tak wart obejrzenia.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Dopiero teraz się skapnęłam, że GLOW jest wzorowane na prawdziwym show i na Netfliksie jest nawet o nim dokument. Niezłe story, łezka poleciała przy Mt Fuji.