sprite 1 786 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 2 sezon Glow już wylądował na Netflixie 1 1 1 1 Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 30 czerwca 2018 Opublikowano 30 czerwca 2018 Obejrzałem na szybko 2 epy i jest M I Ó D 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Na ładne panie ciągnące się za włosy i w dodatku skąpo ubrane, zawsze miło popatrzeć. W dodatku lata 80' i wszystko się zgadza. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 O, pierwszy sezon był bardzo fajny, to i drugi pójdzie w ruch. Yebać Luka Cage'a. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Ostatnio zacząłem nadrabiać zaległości i obejrzałem drugi sezon Daredevila. Teraz lecę z Punisherem. Co później z tego universum? Chciałbym obejrzeć Defenders więc pytanie czy muszę obejrzeć JJ LC i IF żeby to oglądać? Z JJ i LC problemu nie będzie, bo to ponoć dobre seriale. Boję się o IF który ma opinię strasznie słabego i szkoda na niego czasu. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Szkoda życia na IF, tym bardziej, że w Defenders jest wszystko streszczone. Bez znajomości JJ połowa żartów będzie sucha, Defendersów ciągnie tylko Jessica i Daredevil. 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Ja dotrwałem do połowy trzeciego odcinka IF i dalej już nie zdzierżyłem. Luke Cage jest dobry do połowy pierwszego sezonu, ale dociągnąłem do końca mimo irytującej night nurse, którą tylko w pysk chce się strzelić. JJ mi podeszła w pierwszym sezonie. No, ale DD o wiele lepszy od reszty. Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 DD1, DD2, JJ, 1/2 LC1 - trzeba. JJ2, 1/2 LC1, DF - można. IF, LC2, P - jak nie ma nic innego do oglądania. Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Iko Uwais (Raid), kręci serial dla Netflixa. Wu Assassins będzie składał się z 10 odcinków, będzie to połączenie kina sztuk walk, sf i dramatu sensacyjnego. 1 1 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Ajajaj, ale drugi sezon GLOW dobry. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Ja dopiero po pierwszym odcinku, ale przyznaję- tęskniłem za tymi wariatkami. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 21 godzin temu, xtomashx napisał: Ostatnio zacząłem nadrabiać zaległości i obejrzałem drugi sezon Daredevila. Teraz lecę z Punisherem. Co później z tego universum? Chciałbym obejrzeć Defenders więc pytanie czy muszę obejrzeć JJ LC i IF żeby to oglądać? Z JJ i LC problemu nie będzie, bo to ponoć dobre seriale. Boję się o IF który ma opinię strasznie słabego i szkoda na niego czasu. JJ warto obejżeć dla świetnego bad guya. JJ2 to kaszanka i festiwal nudy i klisz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Aj tam odrazu kaszanka. Solidne 5/10. Stawiam na równi z Punisherem, reszty nie ogladalem bo po 2-3 odcinkach można chcieć sobie oczy wydłubać (Iron Fist, Jessica, Luke i Defendersi lmao) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 To jest duży problem Netflixa ze większość ich seriali jest bezsensownie rozciągnięta, przegadana i nie warta poświęcanego im czasu imoMogli by sie trochę ogarnąć i bardziej postawić na jakość a nie ilość Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) Z tych marvelowskich, to tylko dwa sezony DD są warte obejrzenia. Jest tyle dobrych seriali, nie widzę powodu aby tracić czas na JJ czy LC. Teraz oglądam Unsolved, który jest bardzo dobry w odbiorze. Brak momentów, gdzie z nudy sięga się po telefon, Campton, bloodsi, cripsi, 2pac i cala śmietanka tamtego złotego okresu dla czarnej muzyki. Taki poziom ACS Sprawa O.J Simpsona, leci odcinek za odcinkiem, zaden mesjasz ale można się wkręcić. Edytowane 3 lipca 2018 przez YETI Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 No i pękł drugi sezon Glow, jest jeszcze lepiej niż w pierwszym sezonie. na 2 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Dokładnie tak, a odcinek 8 sezonu drugiego to kwintesencja banderasa. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 9 minut temu, Farmer napisał: Takie dobre to? Serial na podstawie tego musi być zayebisty, no nie ma zmiłuj. 2 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Właśnie myślałem żeby sobie aktywować konto i cosik pooglądać/nadrobić. No to chyba wejdzie zwłaszcza, że dziewczyny szarpią się tam za włosy i w ogóle. Cytuj
Wojtq 794 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Mnie najbardziej porywa w nim relacja głównej bohaterki i reżysera, jak ich konflikt i pozorna niechęć jest maską dla wzajemnej sympatii. Ogólnie scenarzyści mają dobre oko do postaci i ich zachowań. Drugi sezon przypomniał mi za co płacę Gayflixowi (bo oczywiście i tutaj znajduje się wątek homo, nie ma przebacz). Może zauważyliście, że na platformę trafił już drugi sezon Latającego Cyrku Monthy Pythona (i dwie pełnometrażówki). Dawkuję sobie te absurdy i coraz bardziej doceniam kreatywność i humor tych komików. 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 lipca 2018 Opublikowano 5 lipca 2018 Forumek się nie myli, GLOW jest świetne. Jestem po 3 odcinku i ogląda się lekko i przyjemnie. Idealny serial na letni wieczór. Ta blond mamuśka podczas prezentacja przed kamerą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi