Opublikowano 29 lipca 20186 l Mi też Ozark się podobał, nie jest to coś wybitnego ale ogladało się ok.
Opublikowano 29 lipca 20186 l Dla mnie ozark to uber kał, ta sama liga co walking dead czy prison break (późniejsze sezony). Już nawet pomijając, że Bateman jest słabiutki nawet w tych swoich komedyjkach. A co dopiero w "poważnym" serialu dramatycznym. To wszystko jest podane na tacy, same stereotypy do tego mega przerysowane (wszyscy wkurviający). Od pierwszej sceny wiesz kto zginie, przeżyje, pierdnie itp. Zero napięcia, zero dramaturgii no i ten sposób prowadzenia fabuły na modłę starych seriali. To znaczy najpierw boom, akcja a później budowanie do tego historii. Tak żeby wszystko było czysto i przejrzyście. Nie no, gardzę okrutnie a jeszcze bardziej sobą, że nie usunąłem po pierwszym odcinku Edytowane 29 lipca 20186 l przez Słupek
Opublikowano 29 lipca 20186 l 1 godzinę temu, Słupek napisał: Już nawet pomijając, że Bateman jest słabiutki nawet w tych swoich komedyjkach W Arrested Development nie był taki słaby.
Opublikowano 30 lipca 20186 l 15 godzin temu, Słupek napisał: Dla mnie ozark to uber kał, ta sama liga co walking dead czy prison break (późniejsze sezony). Już nawet pomijając, że Bateman jest słabiutki nawet w tych swoich komedyjkach. A co dopiero w "poważnym" serialu dramatycznym. To wszystko jest podane na tacy, same stereotypy do tego mega przerysowane (wszyscy wkurviający). Od pierwszej sceny wiesz kto zginie, przeżyje, pierdnie itp. Zero napięcia, zero dramaturgii no i ten sposób prowadzenia fabuły na modłę starych seriali. To znaczy najpierw boom, akcja a później budowanie do tego historii. Tak żeby wszystko było czysto i przejrzyście. Nie no, gardzę okrutnie a jeszcze bardziej sobą, że nie usunąłem po pierwszym odcinku Polecam Spoiler Może zmienisz zdanie :) Mi tam Ozark się podobał lepsze niż większość seriali netflixa. Co do Modyfikowanego węgla to się zgadzam.
Opublikowano 30 lipca 20186 l W dniu 23.07.2018 o 21:48, sprite napisał: Oglądał ktoś? Właśnie wylądował ten serial animowany na Netlixie. 95% audience score na pomidorach i 8,5 na imdb. Trailer zajebisty, dzisiaj odpalam Jestem w trakcie, jest bardzo dobrze.
Opublikowano 30 lipca 20186 l 3 minuty temu, Andreal napisał: Jestem w trakcie, jest bardzo dobrze. Będzie jeszcze lepiej Po 4 odcinkach dałbym 7/10 Po 6 odcinkach 8/10 Na koniec 9/10 i straszne wkurzenie, że drugi sezon dopiero w 2019
Opublikowano 30 lipca 20186 l W dniu 29.07.2018 o 16:17, Orzeszek napisał: "zagłada" totalny kasztan, nawet nie średniak do prasowanka. potencjał był, ale niewykorzystany, 5/10 jak dla mnie, bo twist nawet nawet
Opublikowano 31 lipca 20186 l W Stranger Things chyba najbardziej spodobała mi się ta sceneria małego miasteczka, okoliczne tereny i klimat lat 80. W jakim serialu znajdę coś podobnego?
Opublikowano 31 lipca 20186 l 8 minut temu, Moldar napisał: Dark. A gdzie tam. Ale serial 10/10 Edytowane 31 lipca 20186 l przez chris85
Opublikowano 31 lipca 20186 l Godzinę temu, krupek napisał: W Stranger Things chyba najbardziej spodobała mi się ta sceneria małego miasteczka, okoliczne tereny i klimat lat 80. W jakim serialu znajdę coś podobnego? Twin peaks
Opublikowano 31 lipca 20186 l No to można nagiąć te paradokumenty sądowe jak makinig the morder, keepers, Ew mindhunter.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Hector w 2 sezonie Castlevanii Edytowane 1 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 2 sierpnia 20186 l Skończyłem w końcu drugi sezon Glow i był ok, bez szału jednak. Podobnie jak pierwszy sezon momentami się trochę zmuszałem, bo był bardzo nierówny, od super odcinka 8go Spoiler w którym gdy zaczęły śpiewać to mnie zupełnie rozj.ebalo po jakieś pier.doły, w których Spoiler pół odcinka oglądamy jak blondyna "radzi" sobie z rozwodem i sprzedaje meble Ale nie przejmuje się, bo za kilka dni "is all good man" będzie.
Opublikowano 3 sierpnia 20186 l Zagłada - Kolejny kapiszon Netflixa , do tego żałosna gra aktorska Michael Peña