Opublikowano 23 listopada 20186 l No ja do Dark tak dość sceptycznie podszedłem, bo dla mnie kino niemieckie jest mocno średnie, a kino europejskie bardzo lubię. Jednak szybko się okazało, że niepotrzebnie, bo to kawał dobrego serialu.
Opublikowano 23 listopada 20186 l Dość przypadkowo trafiłem na Blue Mountain State i jeżeli ktoś szuka serialu komediowego na wzór American Pie, to śmiało oglądać. Odcinki po 25min, humor na poziomie tego z AP, puszczalskie studentki, głupi studenci i ogólnie mocno imprezowo.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Uprzejmie proszę by przy tego typu rekomendacjach znajdowała się informacja, czy są cyce.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Księżniczka Łabędzi po polsku na Netfliksie, ojeeej, ale było oglądane jak miałam 4 lata, Odetta pierwsza miłość
Opublikowano 24 listopada 20186 l Uprzejmie proszę by przy tego typu rekomendacjach znajdowała się informacja, czy są cyce. Cycki na natflixie? Cysi brak, ale zgrabne ciałka w bieliźnie jak najbardziej.
Opublikowano 24 listopada 20186 l W dniu 23.11.2018 o 08:54, Pajda napisał: Bodyguard Jednak jak netflix to tylko seriale, w pierwszym odcinku strasznie mnie irytował główny bohater, ale ogólnie nie mogłem się oderwać i obejrzałem całość na dwa razy. Trochę mało bodyguardowania w bodyguardzie, ale jak już są akcje to zrobione zacnie ( limuzyna) Fajny soundtrack, czasami az sie chcialo zeby serial byl bardzieje mroczny. No i oglądając to człowiek przypomniał sobie katowanie gostka od angielskiego nad poprawną wymową, a Ci tu gadają jak pijani irole - " SORI MA`AM" Wymęczyłem dwa odcinki, idealny materiał do tokarowych analiz. Jak dla mnie miał tyle mroku w sobie, że mógbły obdzielić nim kilka innych produkcji. To o tyle smutne, że jakiś tam pomysł na powiedzmy miniserial był.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Przychodzi po nas noc - oba Raidy bardzo mi się podobały, lubię takie napierdalanki bez głębszej rozkminy, ale tutaj to już mocna groteska, to zahacza już o gore
Opublikowano 24 listopada 20186 l 6 godzin temu, YETI napisał: 7 godzin temu, Shankor napisał: Uprzejmie proszę by przy tego typu rekomendacjach znajdowała się informacja, czy są cyce. Cycki na natflixie? Cysi brak, ale zgrabne ciałka w bieliźnie jak najbardziej. W GLOW były, przynajmniej w pierwszym sezonie, bo w drugim to nie pamiętam.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Cam - JEST DUŻO CYCKÓW, POŚLADKÓW I UDAWANY ORGAZM. Po tej rekomendacji już wiemy, że warto oglądać, typowy netflix, nieźle zrealizowany i poprawnie nakręcony. Jeśli ktoś nie mieszka w jaskini to szybko połapie sie o co chodzi, bo film czerpie z realnych wydarzeń. Czekam na film z drugiej strony ekranu i współczuje ludziom którzy nakręcają ten rynek.
Opublikowano 25 listopada 20186 l Myslalem ze jest po prostu gorzej niz w Dark (gdzie Dark byl znakomity). Ale jest jednak gorzej niz gorzej niz w Dark Ale pewnie dam szanse mimo wszystko
Opublikowano 25 listopada 20186 l W dniu 22.11.2018 o 20:50, Kalel napisał: O, pierwszego grudnia do oferty netflixa wpada m.in. Monachium i Amerykańskie Graffiti. Warto przypomnieć sobie pierwsze i obejrzeć pierwszy raz to drugie. Lucas przed gwiezdnymi wojnami No jak ktoś nie oglądał Monachium to teraz to jest must watch i świetna okazja. Potężne kino.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Ta różnorodność i wielobarwność postaci w Orange is the new black oraz flashbacki związane z bohaterkami to jest coś niesamowitego. Niby jest główna bohaterka, ale często o tym się zapomina. Kończę 2 sezon i jadę dalej.
Opublikowano 27 listopada 20186 l God damn, ostatnio myślałem żeby zrobić sobie maraton a tu taki news.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Gdzieś pomiędzy - spoko serial, ciekawy, nie przegadany, dobrze się oglądało.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 listopada 20186 l Aż zacytuję @Pupcio w wypowiedzi spoza forumka (mam nadzieję, że się nie pogniewa): 'Kolejny średniak obrośnięty kultem'.
Opublikowano 28 listopada 20186 l Tu trzeba by znów posilić się nadużywanym przez Milana gifem z moim mentorem panem Swansonem. Po (pipi) oni to robią? Po cholerę jeszcze live-action? Nie mają co z pieniędzmi robić? Podam im konto i mogą mi je przelać, będą leżeć na koncie i pachnieć, a i tak będą to lepiej zainwestowane pieniądze. Jakkolwiek by do tego nie podeszli to się nie uda. CB to (pipi)one dzieło sztuki, a sztuki się nie poprawia. Pewnie, że chciałbym znów wyruszyć w kosmiczne wojaże z ekipą i Einem ale wiem też, że NIKT już nie osiągnie takiego poziomu, nie przybliży tego klimatu. Nawet ojcowie CB. Internety ich zeżrą za to...
Opublikowano 28 listopada 20186 l Chętnie bym przytulił cowboy bebop ale oryginał na Netflix. Oglądałem to już daaawno temu na canal plus chyba.
Opublikowano 29 listopada 20186 l Myślałem, że już zrobili live action bebopa, firefly to się nazywało