Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zacząłem oglądać Sabrinę i się zastanawiam kiedy Netflix zatrudni jakichś prawdziwych scenarzystów a nie silne kobity po studiach z etnicznego tańca lesbijskiego które nie potrzebują chłopa.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 552,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano
1 godzinę temu, Hero of Orion napisał:

Zacząłem oglądać Sabrinę i się zastanawiam kiedy Netflix zatrudni jakichś prawdziwych scenarzystów a nie silne kobity po studiach z etnicznego tańca lesbijskiego które nie potrzebują chłopa.

To już stało się standardem. W każdym serialu musi być reprezentant lub dwóch ruchu LGBTQ. Przestałem na, to zwracać uwagę już kilka miesięcy temu. 

Opublikowano

Problemy pierwszego świata :rotfl:

Opublikowano
17 godzin temu, Hero of Orion napisał:

Już dawno o tym wspominałem. Produkcje Netflixa, poza kilkoma wyjątkami, kojarzą mi się głównie z promocją LGBT propagandy, podczas gdy seriale takiego HBO to produkcje przede wszystkim stawiające na dobre historie.

Opublikowano

Akurat nayebanie LGBT w Sabrinie mnie nie dziwi. W końcu to serial o czarownicach.

Opublikowano

Ja nie wiem jakim trzeba być desperatem żeby w dzisiejszych czasach przy takim wyborze sabrine oglądać xD .

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
10 godzin temu, Schranz1985 napisał:

Ja nie wiem jakim trzeba być desperatem żeby w dzisiejszych czasach przy takim wyborze sabrine oglądać xD .

Daj mi przykład serialu podobnego do Sabriny.

Opublikowano

Poległam na pierwszym odcinku Sabriny. Nieciekawe, nieśmieszne, Sabrina brzydka i wszyscy mają tyle podkładu nawalonego na twarz, że nie da się patrzeć. Ten blur to miał być chyba na ich twarze, ale ktoś nie zrozumiał konceptu.

Opublikowano
Daj mi przykład serialu podobnego do Sabriny.

Nie oglądam seriali dla małych dziewczynek, zresztą jak widać nawet dziewczyny nie chcą go oglądać.

Co dalej czarodziejka z księżyca ?

Opublikowano
Godzinę temu, Schranz1985 napisał:

Nie oglądam seriali dla małych dziewczynek, zresztą jak widać nawet dziewczyny nie chcą go oglądać.

Ja ciebie nie pytałem o opinię, tylko o inne seriale podobne do Sabriny skoro jest taki duży wybór. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Schranz1985 napisał:

A co chcesz od czarodziejki z księżyca?

Opublikowano
1 godzinę temu, selene napisał:

Sabrina brzydka

Ah ta żeńska zazdrość :reggie:

A jeśli chodzi o efekt rozmycia to pojawia się gdy dzieje się coś nadnaturalnego reżyser chciał w ten sposób podkręcić klimat świata realnego przenikającego się z magicznym.

Edytowane przez Hero of Orion

Opublikowano

Netflixowość polityczna ciąg dalszy? W Rycerzach Zodiaku główny bohater to bohaterka, bo "mężczyźni co walczą o uratowanie świata to staroświecki pomysł". Nice!

Opublikowano

Znowu mnóstwo ciekawych tytułów wśród filmów.

Niesamowita platforma, tylko kiedy to oglądać wszystko :frog:

Opublikowano

Pamiętajcie, że za dwa dni premiera Romy Alfonso Cuarona 

Opublikowano

Podoba mi się ten tytuł.

Opublikowano
Teraz, Butt napisał:

Podoba mi się ten tytuł.

Film jest możliwe, że też Ci się spodoba. Póki co 96 na meta.

Opublikowano
43 minuty temu, Bzduras napisał:

Netflixowość polityczna ciąg dalszy? W Rycerzach Zodiaku główny bohater to bohaterka, bo "mężczyźni co walczą o uratowanie świata to staroświecki pomysł". Nice!

Akurat główny bohater nadal jest facetem, jednego przydupasa zmienili na laske. W oryginale i tak wygladał jak baba, niewielka różnica.

Opublikowano

A to źle rozkminiłem newsa. No tak czy siak słabo, co następne - z białego murzyna zrobi... a, nie, czekaj

Opublikowano

Miał zbroje z cyckami i tak go za babe wszyscy brali :D

1-andromeda-1st-cloth.jpg?w=700&h=1-shun-with-1st-cloth.jpg?w=700&h=

Opublikowano

Sons of Anarchy wszystkie sezony :obama: pójdzie rewatch bo żona nigdy nie oglądała a już dawno chciałem ten za(pipi)isty serial jej pokazać

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja przestałem oglądać po tym sezonie gdzie wyjechali sobie z miasteczka, więc dobra okazja na odswiezenie i dokonczenie serialu.

Opublikowano

Roma, Star Trek Discovery sezon 2, American Crime Story sezon 2, Rozmowy z Tedem Bundym, Punisher sezon 2, W krainie karteli, Wśród gwiazd- ależ będę oglądał :fsg:

Opublikowano

O kurde, niezła aktualizacja. HIMYM, Moon, SoA, będzie oglądane.