Opublikowano 23 grudnia 20186 l Amazon bez cebuli teraz kosztuje 13 zetta na miecha, nawet chyba nie można scebulić. Jak dla mnie doskonała cena, bo co jakiś czas obejrzę co nieco.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Ale wiecie, że zawieszenie subskrypcji Netfliksa to ok. 4 kliknięć myszką. I ONI NIE SPRAWDZAJĄ PRZYCZYN! Nie, nie trzeba pisać podania do Dyrektora Internetu, nie trzeba dołączać zaświadczenia od dzielnicowego, nie trzeba załatwiać nic w Okręgowym Biurze Obsługi Klienta w Serocku, nie trzeba kierować sprawy o rozwiązanie umowy do sądu. A widzę, że tu drama z rezygnacji z N co najmniej jakby chodziło o rozwód po 30 latach małżeństwa lub przeszczep nerki u dziecka.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Amazon, Netflix i Hbo Go - na zmiane zawsze coś znajdę w tych usługach. Zrezygnowałem za to z dekodra cyfry już ponad rok temu. W ogóle nie oglądałem już telewizji. Za to te 3 subskrypcje i kino od czasu do czasu w zupełności starczą. Nawet nie pamiętam ile lat temu ściągnąłem coś z neta. Łącznie te 3 usuługi kosztują grosze w porównaniu z kasą jaką wydawałem na cyfre z canal plusem i hbo. A żeby nie było offtopa. Zabrałem się za stand up z netflixa na ostro i mogę kilka polecić. Hannah gadsby - chyba najlepsze co obecnie jest na netflix Dave Chappelle - potrafi wracać do dow(nene)u z początku stand upa po 1 h. To rzadka zdolność a za każdym razem leżysz ze śmiechu. W sumie są 3 jego stand up na netflix polecam każdy. Jim Jefferies - na początku wkuriwał mnie sposób w jaki koleś mówi. Nadrobił za to z nawiązką humorem. Nie ma możliwości że wam się nie spodoba jego cięty dow(nene). Bumping Mics - uruchomiłem z powodu króla roastów jeffa rossa a zostałem dla dave attella. Bardzo symaptyczna mini seria 3 odcinkowa. Krótkie ale treściwe. Chris Rock - bardzo fajny stand up. Nie wybitny jak niektóre wyżej ale fajny. Marc Maron - mocny stand up głownego bohatera glow. On jest prawie kopią bohatera którego gra w serialu:) Aziz Ansari - bardzo fajny stand up i tyle. Nie polecam : Ellen DeGeneres - no niech ona zostanie przy talk show bo humor się jej stępił. To tyle z już obejrzanych
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Jak stand up to tylko nasz swojski Polski, toto netflixowe w ogóle mnie nie bawi .
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Polski stand up? Za to powinni z marszu w zawiasy na 3 lata wsadzać. Chapelle i Jeffries mi najbardziej podeszli. Warto zobaczyć też Hannah Gadsby. Podzielam zdanie, że Ellen lepiej niech wraca do talk show, ani to śmieszne ani mocne, choć i tak lepsze niż polskie badziewie wypełnione w 90% przekleństwami.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l A zapomniałbym o Ricky Gervais bo oglądąłem z rok temu. Na netflix macie jego za(pipi)isty stan up POLECAM! @Schranz1985 niestety tak jak z dragon questem nowym gusty nam za bardzo się rozmijają. Zawsze pozostanie nam Yakuza
Opublikowano 24 grudnia 20186 l 3 godziny temu, Schranz1985 napisał: Jak stand up to tylko nasz swojski Polski, toto netflixowe w ogóle mnie nie bawi . No jednak jesteś królem bezguścia na forumku, aż się odechciewa do tematu zaglądać.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Bill Burr jest bardzo spoko. Przy okazji podkłada głos pod Franka Murphy'ego w F is for Family.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l stand up Chris Tuckera też jest zaje,bisty, a na nowego Chappella czekam bardziej niż nie na jeden film czy serial.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Pojawiło się Baki, podobno dobre anime. Poza tym, Życie i zaginiona twórczość Stanisława Szukalskiego. Edytowane 24 grudnia 20186 l przez YETI
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Pooglądałbym sobie nowy stand-up od louis ck. Szkoda tylko, że ten zboczony rudzielec raczej szybko nie wróci.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l 3 godziny temu, Schranz1985 napisał: Wiadomo tylko forumkowa elita doceni tak jak i sabrine. Forumkowa elita, prawie jak masoneria.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Ja nie lubię 97% stendapów, ale Jim Jeffries mnie rozyebał i polecam typa. Dzięki @wet_willy za polecenie i wspólne oglądanie.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Oj tak. Jeffries jest zdrowo trzepnięty. Również dziękówa dla wspomnianego pana wyżej. Batman Ninja? Ma jeden zasadniczy problem. Jest zbyt japoński. Nie zrozumcie mnie źle. Japończycy to zdrowi wariaci z masą pomysłów i porządnym skillem w paluchach ale jeśli chodzi o odwzorowanie zachodniego stylu w ich dziełach to ta hybryda nie pasuje. Kreska zarąbista. Świetna robota rysowników, scenariusz ogólny również pomysłowy ale wszystko szlag trafia jak wyskakują Spoiler gundamy . Wygląda to trochę jak z dzieckiem rysującym obrazek. Na początku fajnie ale jak tylko coś nie wyjdzie gryzmoli po całości i ciska wszystko na ziemię. Kompletny brak pomysłu na rozwinięcie koncepcji Nietoperza w Nipponie.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Ten filmik to tylko zasłona dymna. Dziwnie zbiegło się to w czasie z oficjalnym postawieniem go w stan oskarżenia.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l W dniu 24.12.2018 o 09:38, Rudiok napisał: Polski stand up? Za to powinni z marszu w zawiasy na 3 lata wsadzać. Chapelle i Jeffries mi najbardziej podeszli. Warto zobaczyć też Hannah Gadsby. Podzielam zdanie, że Ellen lepiej niech wraca do talk show, ani to śmieszne ani mocne, choć i tak lepsze niż polskie badziewie wypełnione w 90% przekleństwami. Ale Lotka to szanuj
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 5 godzin temu, chris85 napisał: Ale Lotka to szanuj Ale w czym? W rzucaniu mięsem co chwilę i czerstwych żartach?
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 28 minut temu, Rudiok napisał: Ale w czym? W rzucaniu mięsem co chwilę i czerstwych żartach? Za całokształt. Zagraniczni stand up'erzy nie rzucają mięchem? Lotek jako jedyny trzyma poziom. Jest zabawny i ma niesamowity luz.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Widziałem tego całego Lotka i innych modnych teraz stendaperów. 6/10 i to w porywach max. Gdzie podziały się inteligentne teksty? No właśnie, a zastąpiło je przeklinanie i sahara.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 28 minut temu, chris85 napisał: Za całokształt. Zagraniczni stand up'erzy nie rzucają mięchem? Lotek jako jedyny trzyma poziom. Jest zabawny i ma niesamowity luz. No właśnie jak popatrzysz na tych zagranicznych na poziomie to jak już wrzucą "fuck" to tam gdzie się należy, a jako że w Polszy wystarczy powiedzieć "ku.rwa" i już cała publika rży ze śmiechu to czasem cały "skecz" jest oparty o rzucanie mięchem.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 39 minut temu, chris85 napisał: Za całokształt. Zagraniczni stand up'erzy nie rzucają mięchem? Lotek jako jedyny trzyma poziom. Jest zabawny i ma niesamowity luz. Jest bezbekiem. To ja już wolę Paczesia