Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Qurwa faktycznie, tutaj tylko splunąć na to całe netflix samcro z uciętymi scenami :/

Trzeba się dokopać do starych dysków z serialami.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 552,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Ciekawa sprawa z tymi Sonsami. Może wycięli jakieś sceny, które średnio pasują do polityki Netflix? 

Opublikowano

Chyba nie bardzo, bo ludzie którzy dotarli do finału 3 sezonu pisali, że tylko pilot był krótszy i nic więcej.

Opublikowano

No to pilota z Zatoki, resztę z Netflixa. Problem rozwiązany, można się rozejść. 

:sir:

Opublikowano

Co do Rick i Mortyego to mieli go usunąć jakis czas temu ale nadal wisi. Przesunęli termin usunięcia?

Opublikowano

Z kreskówek jeszcze koniecznie "F is for Family"

Jak dla mnie rewelka,  świetna obyczajowa satyra osadzona w latach 70-ych

Opublikowano

Ja uwielbiam 'Aggretsuko'.

O uciemiężonej w korpo pandzie, która jest na skraju depresji i zaczyna wyładowywać swoje uczucia poza firmą.

Coś jak historia @_Red_

Opublikowano

Flasha warto oglądać? Troche duzawo odcinkow, marvele zwykle mialy po 2 sezony x13 epizodow, weekendowe strzaly.

Opublikowano

Ty tak na serio? xd

51wwgSMQXrL.jpg

Opublikowano

Zadalem pytanie, tak serio. Daredevil tez mial kostium gumowy a serial zaje.bisty.

Przychodzi mi do glowy jeszcze Luke Cage, ale chyba srednie to, Arrow moze.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Jeżeli chodzi o seriale o superbohaterach, to tylko DD i Punisher, do reszty lepiej się nie przyznawać jeżeli ukończyłeś  szkołę podstawową.

Opublikowano

DD i Punisher zakonczone. Jessica nie byla zla, przynajmniej bez cringowych sekt z ninjasami. Iron Fist lipa.

Moze sobie odpoczne od superhero i nie wiem, Black Mirror? Co tam teraz jest na topie w kwestii i m m e r s j i  oraz f a b u ł y?

Opublikowano
7 minut temu, _Red_ napisał:

Zadalem pytanie, tak serio. Daredevil tez mial kostium gumowy a serial zaje.bisty.

No dlatego jak założył na cały sezon to się spyerdoliło i najlepiej bylo jak biegał w szmacie na twarzy :lapka: 

3 minuty temu, _Red_ napisał:

Co tam teraz jest na topie w kwestii i m m e r s j i  oraz f a b u ł y?

z tego co jest na netflixie to bym pojechał z Ray Donovan, Peaky Blinders, Narcos Meksyk 

Opublikowano

Szmata najlepsza, koncowke 3 sezonu powtarzałem pare razy, dobrze ze wrócili do tego outfitu. W defendersach nawet inni mieli beke z latexowego stroju xd

a black mirror dobre ponoc jak tak czytam filmweb.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Black Mirror dobre, pierwsze odcinki mnie nie powaliły, za to trzeci sezon bardzo dobry, a odcinek San Junipero, 10/10. Jedna z tych rzeczy w serialach, która zapada mocno w pamięci.

Opublikowano

Po 2 pierwsze sezony z Flasha i Arrowa są bardzo dobre @_Red_, jak zawsze zdecyduj czy Ci stylistyka odpowiada.

@_Be_ oglądałeś te seriale, że tak hejtujesz? Bo jak nie to sorry, ale nie masz prawa głosu.

Opublikowano

No to se obejrzyj San Junipero i można olać reszte bo jest m i e r n a 

Opublikowano

Film na podstawie komiksu z Mikkelsenem, brzmi świetnie, problem że to netfix, więc raczej się nie napalam.

Opublikowano

Mads ma kozacki design, tylko dla niego obejrzę. I chyba tam jest ta ładna blondyna z Vikings. Będzie idealny film do piwka i czipsów.

Opublikowano

Rychło w czas, ale wreszcie obejrzałem Making a Murderer. Dobre guwno, ale odpaliłem drugi sezon i wymiękłem na drugim odcinku. Manekiny jak w pogromcach mitów xDDDDDD

No nic, czuć że zwęszyli pieniążki i chcą to ciągnąć ile się da. Ja odpuszczam. Natomiast pierwszy sezon palce lizać.