Grze(pipi) 521 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Pizzę z kartonu mogę upiec, ewentualnie biedne pizze na spodach bułek. To drugie jednak rzadko, bo w opiekaczu jest szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) grzybiarz, bardzo smakowicie wyglądająca babka, jak byś mi ukroił to zjadłbym jak najbardziej Edytowane 28 Września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ja kiedyś zrobiłem pizzę na "cieście" z tortilli tak jak pan siemanko kiedyś powiedział, moje największe osiągnięcie w kuchni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) ja jeeebe, niech ktos ogarnie, zeby ten dzial sie automatycznie zamykal od 22:00 do 8:00. czemu ja tu wchodze o 5 rano?! edit: a nie, to jakis pedalski kacik dla pantofli. wiadomo ze chodzilo o kacik smakosza. Edytowane 29 Września 2016 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 923 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ko ko ko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.