Skocz do zawartości

Marvel's Luke Cage - 2016 - Cheo Hodari Coker - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

7747255.3.jpg

Serial startuje na dniach, pojawiały się głosy, że niezniszczalny czarny superheros jak najbardziej zasługuje na swój wątek, a więc go oto tworzę. :)
  • Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• w ramach politycznej poprawności mogli zrobić białego Luka Cage a w ramach równouprawnienia obu płci powinien otaczać się samymi dupami

• Ano aktorstwo raczej slabe i przez pierwsz 20minut zastanawialem sie co ja ogladam. Nuda wch.uj. Dopiero pod koniec cos sie dzieje. Nie chce mi sie kolejnych odcinkow ogladac. Na plus brutalnosc.

• Te obwisłe cycki..[emoji37]

Opublikowano

the wire z superbohaterami? same murzyny

To samo mówiłem znajomemu :) , nie to bym był rasistą ale aż na siłę chyba wkładają inne kolory niż biały 

Opublikowano

Luke Cage w komiksach otacza się samymi białasami, to przecież powszechnie znany fakt.

Opublikowano

w ramach politycznej poprawności mogli zrobić białego Luka Cage a w ramach równouprawnienia obu płci powinien otaczać się samymi dupami

Opublikowano

100% na rottentomatoes, lol.

Czyli obsadzenie calego serialu murzynami to klucz do sukcesu :D

Opublikowano

To samo mówiłem znajomemu :) , nie to bym był rasistą ale aż na siłę chyba wkładają inne kolory niż biały 

nie jestem rasistą ale 

yc bjutiful!

Opublikowano

co za dużo to i biały nie zje

Opublikowano

Nie wiem gdzie tu zaskoczenie, Marvel robi telewizję na poziomie.

Jestem na 4ym odcinku i chcę dalej, czyli dobry serial.

Fani czarnych klimatów będą zachwyceni.

Opublikowano

Jak dla mnie post roku.

Opublikowano

Lepszy od pani Jones, Daredevil jednak nadal na pierwszym miejscu. Strasznie rasistowski serial, praktycznie nie ma białych.

Opublikowano

Dobrze się ogląda, jestem na 8 odcinku.

Przyznam, że trochę mnie zaskoczyli z

zabiciem Cottonmoutha w połowie serialu. To samo Pop, ubity już na drugim odcinku, szkoda bo Frankie Faison jest świetnym aktorem.

Właściwie to do połowy

ubili 1/3 głównej obsady i sporo drugoplanowych postaci

xD

Opublikowano

Czytałem wlasnie ze nie bedzie crossovera z filmowym uniwersum ;/

Opublikowano

Nie będzie bo i tak już do nowych Avengersòw upchali 68 postaci.

Poza tym ciężko zgrać seriale tv z filmami fabularnie.

Na Netflixie nie ma żadnych napisów do Luke'a od odcinka 9 ale lektor jest polski nawet :pawel:

Opublikowano

Mowisz o polskich napisach? Bo angielskie sa do wszystkich od premiery.

Opublikowano

Oglądam na ps4 i od 9 do końca żadne się nie wyświetlają.
Za co ja koorwa płacę XD

Okej, 'naprawiło' się. To nie ma tematu.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Netflix ma smykałkę do robienia tych superbohaterskich seriali. IMO wypadają o niebo lepiej niż konkurencyjne Arrowy i Flashe. A przecież jeszcze czekają nas takie perełki jak Iron Fist, no i przede wszystkim Defenders  :woot:

Opublikowano

Jestem po 4 odcinkach i co tu dużo mówić. Chcę wincyj! Ale netflix robi robotę z tymi serialiami o superbohaterach :banderas: :banderas:

Opublikowano

Niezły yebaka z tego Luke'a, każda loszka w serialu robi maślane oczy na jego widok  :devil:

Edytowane przez Reno

Opublikowano

Za dużo murzynów?

Bez przesady oglądałem serial Power i jakoś nie narzekałem, po prostu wg mnie nijakie aktorstwo i nic ciekawego. 

Opublikowano

Czyli to nie czarne The Wire?