Skocz do zawartości

Marvel's Luke Cage - 2016 - Cheo Hodari Coker - Netflix

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w ramach politycznej poprawności mogli zrobić białego Luka Cage a w ramach równouprawnienia obu płci powinien otaczać się samymi dupami

• Ano aktorstwo raczej slabe i przez pierwsz 20minut zastanawialem sie co ja ogladam. Nuda wch.uj. Dopiero pod koniec cos sie dzieje. Nie chce mi sie kolejnych odcinkow ogladac. Na plus brutalnosc.

• Te obwisłe cycki..[emoji37]

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Robią porządki. Ciekawe co z Jessicą

Opublikowano

Niektórzy węszą spisek, że disney chce przejąć seriale na swoja platformę.

Opublikowano

A Netflix nie miał tej licencji na jakiś ograniczony czas? I teraz zostaną im te sezony co mają i koniec?

Niektórzy widzą też szansa na "Heroes for Hire"

Opublikowano

Właśnie też coś mi tak się wydaje, że chcą zrobić HfH. Zresztą dyskusja była o tym od dawna. Każdy doskonale widział, że oba seriale "ożywały" gdy był team up obu panów. A poza tym kasowanie seriali nie odbywa się z dnia na dzień. Zawsze coś poprzedza takie rewelacje (plotki, niska oglądalność, itd.). 

No chyba, że zaraz za nimi poleci JJ, a za jakiś czas Daredevil. To wtedy obstawić można migrację na inną platformę.

Opublikowano

I dobrze jessica też powinna polecieć seriale były (pipi)owe i przy daredevilu nawet nie stały. Jestem po 1 odcinku nowego sezony daredevila i już jest o niebo lepszy niż te seriale. Nie wiem co poszło nie tak ale na pewno nie pomogło dobieranie (pipi)owych złych do tych seriali. Wyjątek to pierwsza połowa pierwszego sezonu luke ale potem zostawili jakąś (pipi)owa babke jako głównego złego. Fisk zjada wszystkich na śniadanie. 

Killgrave niby ok ale też do fiska nie miał startu.