Opublikowano 29 września 20168 l Mario 3 średnio mi się podoba estetycznie, ale miód sterowania w tej grze jest zatrważający. Sam nie wiem, czemu inne platformówki nie mogą tak zrobić, włącznie z nowymi "2D" Mario.
Opublikowano 29 września 20168 l Latający helikopterek, niszczący bazy wojskowe na platformie LYNX Nie pamiętam tytułu.
Opublikowano 29 września 20168 l Tekken 3 - zdecydowanie najlepszy Tekken, czasami gram sobie w wersje NTSC MGS - najlepsza gra wszech czasów i podobnie jak w przypadku Tekkena giera ogrywana przez mnie do tej pory (przeszedłem, sam nie wiem ze 60 razy?) ISS Pro E 1, 2 - nawet w dzisiejszych czasach grywalność kopie Contra - jak 9 latek przeszedłem bez skucia, obecnie czasami odpalam dla relaksu i o dziwo wprawa została Gier jest masa tego typu i aby je docenić trzeba się po prostu przestawić na inne czasy.
Opublikowano 29 września 20168 l Większośc platformówek na Amigę (Kid Chaos, Super Frog, seria Turrican, etc...) Edytowane 29 września 20168 l przez metalcoola
Opublikowano 1 października 20168 l Eeee, ludzie tu w wiekszosci powpidywali gry ktore bardzo lubia, a nie takie co sie nie zestarzały. To kwestia subiektywna, ale i tak widac gołym okiem jakie gry wymieniono: ISS, stare Gta (taa nie zestarzala sie trójka taaa)...