Mustang 1 734 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Jakieś legit stronki do kupna bitcoina? A co myślicie o tym wynalazku w ogóle? Ja trochę żałuję, że wcześniej nie zainwestowałem, ale może nadal jest potencjał na zysk z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Wczoraj bitcoin spadł w pewnym momencie z prawie 5000 zł na 3500 zł, by się szybko odbić do 4200, teraz znowu leży na 3800 z tego co widzę. Gdybym przed świętami wziął jak rozmawiałem o tym z kumplem to ehhh byłoby na gierki (nie mówiąc o tym, że temat znam już od początku studiów i zawsze machałem ręką mówiąc, że e tam jakieś gó,wno). Fajnie bańka pękła wczoraj tak czy siak. Ale długoterminowo to może być ciekawy pomysł na inwestycję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Teraz widzę, że jest na poziomie z 2014. W sumie chętnie bym kupił jednego i zobaczył co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Znajomy kupował z bitmarket.pl jeśli dobrze kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 http://moniaki.pl/240-zl-premii-oraz-voucher-na-200-zl-do-empik-com/?label=fbx-spotify01 podobna akcja co w millenium, dają 200zł w bonach do empiku. Mi sie udało uzyskać 3 karty kredytowe w millenium, dostałem bony po dwóch tygodniach od zgłoszenia wniosku o kartę. na początku stycznia złożyłem rezygnacje i za 30 dni nie będzie po nich śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 http://moniaki.pl/240-zl-premii-oraz-voucher-na-200-zl-do-empik-com/?label=fbx-spotify01 podobna akcja co w millenium, dają 200zł w bonach do empiku. Mi sie udało uzyskać 3 karty kredytowe w millenium, dostałem bony po dwóch tygodniach od zgłoszenia wniosku o kartę. na początku stycznia złożyłem rezygnacje i za 30 dni nie będzie po nich śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 A to dlatego wlaziles mi na profil by wyciagnac link do avatara. Moniaki sledze od dawna, więc bardzo się nie myliłes. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 nie ma to jak wpłacić na akcyjnego funda i po jednym dniu mieć na gierkę na konsolę świetny okres na giełdzie mam, pozostaje kwestia wyczucia kiedy opuścić okręt w dobrym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 25 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 sprzedałeś akcje mocarnego KGHMu? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 nie bawię się spółkami do których łapy pchają karakany z pisu Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 25 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 KGHMik ma chyba dobry czas bo kupuje uzdrowiska, branży meblowe i nie wiadomo co jeszcze. Szkodą, że oni te pionki swoim działaniem zatopią, ale dla nich takie ''inwestycje'' to jak dla mnie kupno milky-waya w DINO. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 nie ma to jak wpłacić na akcyjnego funda i po jednym dniu mieć na gierkę na konsolę świetny okres na giełdzie mam, pozostaje kwestia wyczucia kiedy opuścić okręt w dobrym momencie Dziwię się, że nasz rekin finansjery tak się jara, bo dzień później może stracić równowartość Xboxa. Pilnuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 ogólnie z bitcoinem jest tak że kupić sobie możecie każdą ilość tylko potem problem się pojawia jak chcecie się pozbyć tego. Omijałbym większość polskich portfeli bo to scam zarejestrowany gdzieś poza granicami tego kraju i w razie " upadku " kasy nie odzyskacie. Z zagranicznymi jest podobnie to są twory nastawione na scam, coin base / gemini / Xapo. Na dodatek musicie im skany dowodu albo innego dokumentu posyłać. Śliska sprawa i fortuny na tym nie zarobicie. Raven spytaj się kolegi czy sprzedał i czy zarobił cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 nie ma to jak wpłacić na akcyjnego funda i po jednym dniu mieć na gierkę na konsolę świetny okres na giełdzie mam, pozostaje kwestia wyczucia kiedy opuścić okręt w dobrym momencie Dziwię się, że nasz rekin finansjery tak się jara, bo dzień później może stracić równowartość Xboxa. Pilnuj się. mam stop lossy ustawione Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 Mazzeo przed skasowaniem gry o smokach sprzedał akcje MS. Miał przeciek z góry i nie popłynął przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 co El comendante odjebał dzisiaj rano takich wzrostów na giełdzie osobiście jeszcze nie doświadczyłem. Złapane 10% w jeden dzień na Getinie xD Jak zwykle żal że nie kupiłem więcej. W 2019 głosuje na pis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 http://moniaki.pl/voucher-na-400-zl-do-mall-pl/?label=home jak coś dobra opcja, switch za 1049zł? prosiak za 1399zł? poproszę. polecam przeczytać artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Ostatnio rozdawali smartfony LG warte ok 450zl, ale bon na 400 zl to ciekawsza opcja. Az rozważę na próbę i nakupuje giereg na gonsole Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 ogólnie z bitcoinem jest tak że kupić sobie możecie każdą ilość tylko potem problem się pojawia jak chcecie się pozbyć tego. Omijałbym większość polskich portfeli bo to scam zarejestrowany gdzieś poza granicami tego kraju i w razie " upadku " kasy nie odzyskacie. Z zagranicznymi jest podobnie to są twory nastawione na scam, coin base / gemini / Xapo. Na dodatek musicie im skany dowodu albo innego dokumentu posyłać. Śliska sprawa i fortuny na tym nie zarobicie. Raven spytaj się kolegi czy sprzedał i czy zarobił cokolwiek Tak, ponad 2500 zł zrobił kupując latem i sprzedając zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2017 Ktoś tu w ogóle ma "chałupę" przez Mieszkanie dla Młodych? Bo może będę miał pytania wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2017 Red. Ale powinni mu zrobic aneks ze zmiana tytulu bo sie zdewaluowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 XD Dobrze ze Mlody oznaczal do 35 r.z Nie wchodzilem tu od miesiąca bo forumowa podpowiadajka o nowych postach daje srogo dupska. Pytania nadal aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 KGHMik ma chyba dobry czas bo kupuje uzdrowiska, branży meblowe i nie wiadomo co jeszcze. Szkodą, że oni te pionki swoim działaniem zatopią, ale dla nich takie ''inwestycje'' to jak dla mnie kupno milky-waya w DINO. DINO to sam ostatnio kupiłem (akcje). Ładnie rośnie ten papier. Kolejny w portfelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 XD Dobrze ze Mlody oznaczal do 35 r.z Nie wchodzilem tu od miesiąca bo forumowa podpowiadajka o nowych postach daje srogo dupska. Pytania nadal aktualne? Już wszystko wiem :) , No... ale możesz napisać główne wrażenia ze swojego doświadczenia z MdM, chetnie poczytam różne takie spostrzeżenia kogoś "po". Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Gdzies kiedys pisalem elaborat, nie kojarzę teraz :f Glownie pamiętam, ze: dlugo, duzo papierologii, duzo upierdliwosci ze strony banku i ich analityków, stres czy za kwartal nie zmienią się indeksy za metr w danym mieście (co mogloby uruchomić machinę kredytu od nowa ) Ale jak sie spełnia kryteria (wiek, brak wlasnej nieruchomosci badz jej części, odpowiednio niska cena za metr) to głupotą byłoby nie probowac, kasa z dofinansowania piechotą nie chodzi. No i program jest nowelizowany co jakis czas, musialbym wybadac jakie restrykcje są aktualnie nałożone na nowych kredytobiorców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi