Skocz do zawartości

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

Featured Replies

Opublikowano

Yep, spisać na straty, a zyski świętować jak wygraną w lotto. Chociaż ryzyko, że z dnia na dzień wszystko się straci jest na obecną chwilą niewielkie. Nawet po ostatnim tąpnięciu cena dość szybko wróciła na poprzedni poziom.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 572,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie chcę się porównywać, ale jak już mamy wchodzi w szczegóły to zestawimy tu dom vs nieduże mieszkanie (coś podobnego obecnie wynajmuje jako dochód pasywny)  i Forda Fiestę z Audi Q8. Myślę, ze to je

• haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki.

• Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami.

Opublikowano

XDDDS BTC bardziej pewny niż dollar na dobrą sprawę. Matematykę zostawiam Wam;)

Opublikowano

Cebula deal w Citibanku.

Jak weźmiesz kartę kredytową (może być full bezpłatna SimpliCity) i zrobisz 5 transakcji w jednym miesiącu, 5 w drugim to wpadnie voucher 400 zł na zakupy w Biedrze xd

W sumie interesująca opcja na święta. Dwie osoby = 800 zł na wykarmienie wszystkich gości xD A roboty przy tym to 15 minut papierów i rozmowy telefonicznej z konsultantem.

Opublikowano

Wypelnilem online formularz w minute, ponoc ma zadzwonic konsultant.

Przeczuwam, ze chcesz cos wysmiac, ale 800 zl za kilkanascie minut roboty nie jest zła opcją.

Opublikowano

Nie znalazłem nic o tym, czy jak mam firmę to też mi dadzą kartę. 

Opublikowano

ja zamówiłem kartę w sierpniu w ramach tej samej promocji, tylko że to był voucher do morele.net. Transakcje porobiłem, teraz czekam na voucher, ma być do końca miesiąca.

Opublikowano

a jak potem zrezygnować z tej karty?

Opublikowano

Standardowe rozwiazanie umowy z Citibank - placowka, telefonicznie, listownie.

Opublikowano
  • Autor

Chwileczke. Zostawiam 500 zl z dodatkowej pracy na konto oszczednsciowe banku pko i po 30 latach odkladania na ksiazeczce ile mam pieniedzy?

Opublikowano

Też mam kartę u nich, dostałem 240 zł na kartę i 160 zł do Empiku czy jakoś tak :lapka:. Kartę zamknę pod koniec roku i elo.

W tym miejscu podziękowania dla tata_orzech

Opublikowano

4 stówki do bezdomki, o mamo kupie karton tego ich masła orzechowego :fsg:

Opublikowano

Można też kupić z 11 butelek Golden Loch i jedną colę xd

Dejcie znać jak wam konsultant zadzwoni, na razie u mnie cisza.

Opublikowano

jak 11, jak 13

złota locha przecie po 30zł 

ale nawet za darmo bym tego guwna wiecej nie pił :yao:

Opublikowano

To kup fajki a potem stań pod biedrą i sprzedaj za 80% ceny xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurier właśnie przywiozl umowę na kredytowke (400 zl do biedry) oraz od razu na konto bankowe z debetowka (mozna zyskac na nim 700 zl cashbacku).

Spokojnie mozna poczytać zapisy, facet kulturka (firma wozi glownie dokumenty dla bankow), nie ponagla.

Sympatyczna sprawa, jak skonczy mi sie kredyt hipoteczny to przynajmniej bede miał alternatywe dla obecnego głównego konta, gdzie brakuje chociażby funkcji "polecenia zaplaty".

Opublikowano

>Sugerowanie, że będziesz z tego korzystał i nie zwiniesz konta po otrzymaniu kodu do biedry xD.

Opublikowano

Oczywiscie ze nie, bo bonus sie zbiera w kilka miesiecy (konto) a nieodplatna kredytowke akurat potrzebuje.

Takze nie wiem o co przytyk.

Opublikowano

Własnie dostałem SMSa:

1AkbZxj.jpg

Ktoś się spotkał z takim marketingiem?

Opublikowano

dzisiaj mi się uruchomił stop loss na CD Redzie, poszło wszystko za 110zł. Nie jestem zachwycony bo miałem plan trzymać to przynajmniej do końca roku by zapłacić podatek dopiero w 2019, no ale cóż, lepiej nie być zbyt pazernym, 55% zysku mi wystarcza :notbad: a co do CD Red to oby nie było sytuacja w stylu "pycha kroczy przed upadkiem". Nie zdziwię się jednak jak po wynikach 16 listopada znowu wskoczy na 120.

Edytowane przez MaZZeo