Gość ragus Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 (edytowane) polecam karty pokemon. wstawiłem zdjęcia kolekcji na grupę na fejsbuku i właśnie pogoniłem 3 kawałki kartonu za 50zł, a już mam na linii ananasa, który walczy ze sobą czy nie wziąć tego: za uwaga 110zł xDdxxD chciałem sprzedać wszystko na raz, ale nie ma co, będę golił ich pojedynczo, skoro mi takie oferty składają o i kolejne 3 karcioszki za 40zł Edytowane 27 grudnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 to którre giełdy krypto godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 No ja korzystam z bitmarket.pl i póki co wszystko <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 (edytowane) Bitbay ma chyba najwięcej walut i jest największy w Polsce, ale i tak po większość nowych kryptowalut trzeba ruszyć poza granice - polonex, hitbtc itp. Edytowane 28 grudnia 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Wczoraj poszedl pierwszy tysionc. Ale zamiast bitcoina kupalem ripple , golema i liska. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 gdzie kupiłeś i gdzie przechowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 (edytowane) Na abucoins. Narazie w portfelu nie przechowuje bo mi sie nie chce z tym pieprzyc a i warte sa niewiele bo chyba 1 lisk 90zl a ripple i golem po dolarze. Z tym ze w samym ostatnim tygodniu dwa ostatnie skoczyly o ponad 50% wiec nakupalem tego za tysiaka a niech jest moze za rok bedzie 1 jednostka warta tysionc i bede bogaty Portfelami sie zainteresuje jak przynajmniej sie podwoi ich wartosc albo jak kuoie bitcoina ale z nim poczekam moze jeszcze spadnie trochi. Moze gielda nie upadnie przez pol roku a i jednak sprawniej sie operuje walutami jak kasa jest na koncie gieldy. Edytowane 28 grudnia 2017 przez kanabis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Kabi dałeś im skany dowodu osobistego? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 chyba inaczej nei da się teraz otworzyć konta więc to chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 9 minut temu, Orzeszek napisał: Kabi dałeś im skany dowodu osobistego? XD Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana W 7 ostatnich dni. Zobaczymy orzeszek czy ci bedzie tak smiesznie jak wszystkich z forum zaprosze na przejazdzke moim jaguarem a ciebie nie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Ale sie cykam zostania słupem wystarczy kabi ze ktoś zacznie wystawiać faktury VAT na twoje dane, szambo wybuchnie i skarbówka przetrzepie wszystko po same białe skarpety. Kusi mnie tez ale gurwa nać No to takie wystawianie sie na w(pipi). Fajnie jak by ktoś siedzący w cyberprzestępczości sie wypowiedział o konsekwencjach. Kusi mnie to trochę ale boje sie ze sie wpieprze jak w jakis hazard. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 No przyznam ze wciaga guvno. Dlatego co kupilem to kupilem i narazie wiecej nie tykam. Wczoraj sprawdzalem co sie dzieje na gieldzie chyba co 10 minut xd Teraz juz rozumiem jak ktos obraca milionami na wallstreet dlaczego tak sie denerwuja na amerykanskich filmach o wallstreet xd Niech sobie sa. Zapisalem na karteczce co za ile kupilem i bede sprawdzal co jakis czas. Zawsze to lepsze niz maja lezec na oszczednosciowym i zarabiac grube 20 gr miesiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Ja przez taka obserwacje z 3 razy juz od(pipi)alem takiego dalna, ze spory zarobek poszedl sie (pipi)ac. Ze swojego doswiadczenia polecam kupic jak najtaniej, zakopac i nie przejmowac sie spadkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Do czego im te skany dowodu? Jak to tłumaczą? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 (edytowane) na wiekszosci gield zagranicznych jak polonex, HitBTC itp nie potrzebujesz zadnych dokumentow wysylac - masz wtedy limity wyplat po prostu. Na polskich najlepiej wyslac prawo jazdy - przynajmniej numeru dowodu nie bedzie, potrzebne jest to im po to by mogli zweryfikowac konto i wyplacic zlotowki. Edytowane 28 grudnia 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Czyli rachunek za gaz na nasze nazwisko i adres mógłby załatwić sprawę ale jak rozumiem mają kaprys. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Tak btw: xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Ciekawe czy wypowiedzieliby mi rachunek, z ktorego ładnie płacę raty kredytu hipotecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 co to za fejk xD w jednym zdaniu mówią że rachunek wykorzystywany do celów niezgodnych z przepisami prawa, a w drugim że brak jest na polskim rynku regulacji dotyczących krypto i jeszcze podpis dyrektora oddziału w pierdziszewie górnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 (edytowane) 48 minut temu, Karolek napisał: Do czego im te skany dowodu? Jak to tłumaczą? no proszą na bitbay o nr dowodu, nie dokumentu ze zdjęciem. Obstawiam, że to forma systemu obronnego przed skarbówką. Jak się obraca usługą/towarem/kasą to musi być konkretna osoba, nie może być Pan Mirek Z mirkowa o numerze dowodu HWDP997 bo jak bedzie obracał milionami to skarbówka musi podatek dochodowy od typa ścignąć. Mają obowiązek wskazać typa z którym się robi deal. Edytowane 28 grudnia 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Teraz, Orzeszek napisał: no proszą na bitbay o nr dowodu, nie dokumentu ze zdjęciem. Obstawiam, że to forma systemu obronnego przed skarbówką. Jak się obraca usługą/towarem/kasą to musi być konkretna osoba, nie może być Pan Mirek Z mirkowa o numerze dowodu HWDP997 bo jak bedze obracał milionami to skarbówka musi podatek dochodowy od typa ścignąć. Mają obowiązek wskazać typa z którym się robi deal. to jest swoją drogą dobre, NBP i KNF mówią że krypto to nie waluta, ale podatek od zysku skarbówka z chęcią zapier/doli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Jeżeli w jakimkolwiek piśmie widnieje "niezgodne z prawem" to mamy do czynienia z fejkiem. Konkretna podstawa prawna, albo wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 @MaZZeo pismo faktycznie brzmi amatorsko, ale nie przeszkodzilo to zrobic wbkowi dramy na FB xd Ciekawe czy juz się ustosunkowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 dzizas, za biznesy się bioro, a list od gimba mylo z urzędowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi