easye 3 333 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 (edytowane) xD ladny bufon. Nawet moi biedni znajomi maja juz spore zyski na gieldach i co (pipi) maja to w bankomatach wyplacac po tysiac zl?Bo skan prawka strach przeslac... Czasami istnieje potrzeba szybszego zasilenia kasy, Mejm profesjonalista wtedy kupuje kryptowaluty przez kantory i czeka 2 dni az dojda, (pipi) ze kurs 15 razy sie zdazy zmienic. EDIT:z bankomatu bez weryfikacji w sumie tez nie wyplaci czlowiek kasy. Edytowane 9 stycznia 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Lol, jedyne kto tu reaguje jakby mu stara obrazili to mejm. A żeby kogoś udupic to wystarczy imię nazwisko i pesel, nawet skanu dowodu nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 No to tym bardziej lepiej chyba nie wysylac nic w eter na serwery firm, ktore ze wzgledu na wiadoma specjalizacje, maja podwyzszone ryzyko zhackowania xD Ale tak, wiem, kto sie tam bedzie przejmowal typem co nie zjadl sniadania i ulokowal 80zl w btc. Tak jakby to mialo znaczenie dla tych co kupuja dane ile kto wpompowal w gielde. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 (edytowane) ale odpiszesz w koncu jak wyjsc na PLN nie weryfikujac konta? Edytowane 9 stycznia 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Kur/wa mejm nawet battlenet i filmweb mieli włamy, gdybym tym się kierował to bym w ogole odpuścił internet bo wszędzie shakujo najlepiej w ogole z domu nie wychodzić bo istnieje ryzyko ze można umrzec Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Mazz mowie o minimlizowaniu ryzyka, jak cos jest bez weryfikacji to dla mnie lepsza opcja niz z. A jak juz trzeba sie weryfikowac to kazdy podejmuje ryzyko w zaleznosci w co tam wierzy - hackerow, banki, jezuska czy ludzka uczciwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Nie można zasłonić częściowo pesel lub numer dowodu? Ew. dodać znak wodny? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 (edytowane) Mejm to daj konkretny przykład gdzie mogę spieniężyć krypto bez żadnych dokumentów, a nie wyzywasz od leniwych kutasów i się zachowujesz jak typ z elektrody Edytowane 9 stycznia 2018 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Mejm ale handlowales cos krypto czy dla beki tu jestes Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Mejm ma rację, a wy się rzucacie jak terrierki, emocjonalne podchodzenie do kwestii giełdy to pierwszy krok do bankructwa (moralne już dawno za wami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 1 godzinę temu, MaZZeo napisał: Mejm to daj konkretny przykład gdzie mogę spieniężyć krypto bez żadnych dokumentów, a nie wyzywasz od leniwych kutasów i się zachowujesz jak typ z elektrody Wyzywam od leniwych kuta.sow ludzi ktorzy pisza posty jak ten ktory cytowalem, czyli "napiszczcie mi co i jak na pw bo mi sie nie chce ale bogaty to bym chcial byc". Rozumiem pytania jak ktos sie zatnie w jakiejs kwestii ale ku.rwa no chociaz minimum pracy to trzeba wykonac samemu, nawet kanabis bez studiow byl w stanie kupic co chcial. I nie rozumiem czemu wziales tego ku.tasa do ciebie. Godzinę temu, kanabis napisał: Mejm ale handlowales cos krypto czy dla beki tu jestes Sory kanabis ale kupienie coinow za cene sniadania to jeszcze nie handel. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 No ale powiesz jak wypłacić ten hajs bez wysyłania prawka/dowodu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Do tego jeszcze nie doszedlem ale jak ktos wie moze mi na pw napisac. "Czemu podajesz swoje dane osobowe do internetu? BO NIE WYPLACE MILIONOW ZLOTYCH POLSKICH" To moze nie bawic sie w krypto od poczatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Mejm spoko nie gniewam się, za rok dam ci śmiga moim Lambo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2018 Dzizas co za problemy, od tego jest forum aby pytać jakby ktoś coś wiedział więcej, czy warto itp. Nie wszystko idzie wyłapać na innych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Skan dowodu to nie tylko obrazek z którego ktoś sobie może spisać dane. To dowód na to, że byliście np w banku/sklepie i ten kredyt/tv4khdr jeden z drugim braliście osobiście i nikt inny was w to nie wrobił=spłacacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Dobra ale można już skonczyc temat, skoro to jedyna opcja by wypłacić zarobek. Jak ktoś wchodzi w krypto z założeniem że nie będzie czego wypłacać, albo chce zarobić tylko na grę za free że stronki, która przyjmuje płatności w BTC to szkoda jego czasu i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 10 godzin temu, Mejm napisał: Sory kanabis ale kupienie coinow za cene sniadania to jeszcze nie handel. Wow wow wow byl tutaj jeden ze sniadaniem za 80zl teraz Mejm go przebija sniadaniem za 2k. No no to chyba depilacja posladkow included. I kurs bitcoina na youtube czytany wierszem Nie dosc ze wpadl tutaj jak rambo zwyzywal innych okazalo sie ze niczym yano popier.doli a wyszlo ze nie ma racji na zasadzie nie wiem ale sie wypowiem to jeszcze tutaj probuje mnie obrazic ze NAWET KANABIS BEZ STUDIOW. Serio jakis kryzys wieku sredniego Mejm ze takiego buraka zgrywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 6 godzin temu, Karolek napisał: Skan dowodu to nie tylko obrazek z którego ktoś sobie może spisać dane. To dowód na to, że byliście np w banku/sklepie i ten kredyt/tv4khdr jeden z drugim braliście osobiście i nikt inny was w to nie wrobił=spłacacie. Stąd moje pytanie. Co jak dodam znak wodny "Created 01.01.2018 for bitbay" albo "Wypie.rdalaj z tym kredytem". To też będzie dowód, że byłem osobiście i wziąłem pożyczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 @Mejm serio pytasz o to osób, które miesiąc temu wyśmewały całą ideę krypto? Myślę, że kruk już lepiej Ci podpowie https://localbitcoins.com są wyższe kursy ale da radę bez dowodu kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 (edytowane) Dżizas ludzie powtarzam po raz kolejny ze w poważnych instytucjach nawet posiadając skan dowodu nie ma opcji żeby wziąć na kogoś kredyt, natomiast w (pipi)pozyczkach wystarczy ze zna się czyjś pesel i już można szaleć. Recepcjonistka w hotelu mogłaby was udupic na lata. chcecie się zabezpieczyć to kupcie konto na BIK i będziecie dostawać alert jak tylko będzie próba wzięcia pożyczki albo nawet abonamentu na wasze dane. Edytowane 10 stycznia 2018 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 24 minuty temu, Grzegorzo napisał: @Mejm serio pytasz o to osób, które miesiąc temu wyśmewały całą ideę krypto? Myślę, że kruk już lepiej Ci podpowie https://localbitcoins.com są wyższe kursy ale da radę bez dowodu kupić Ja nic nie wysmiewalem wrecz przeciwnie plulem w brode ze wczesniej nie zainwestowalem a mimo to Mejm mnie obraza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 Godzinę temu, kanabis napisał: Ja nic nie wysmiewalem wrecz przeciwnie plulem w brode ze wczesniej nie zainwestowalem a mimo to Mejm mnie obraza. To Internet. Tu się nawet papieża obraża Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2018 I Małysza. Skur.wysyny bez zadnych swietosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2018 Dobra bankowcy, wypłata to nie jest problem. Powiedzcie mi lepiej co potem z tym zrobić, żeby mnie US, CBŚ, CBA i FBI nie wsadziły do sztumu za nagłe posiadanie miliona monet? Jest szansa się wykazać w zamian za informacje pozwalające zacząć realizować niebotyczne zyski za handel kryptowalutami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi