Skocz do zawartości

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

miałem brać lisk ale sie wstrzymam jednak do tych 20zł xd kiedy miał być kolejny rebranding?

Gość Orzeszek
Opublikowano

no ja nie lepszy jestem, jak bym teraz kupował za pln bitcoina to bym go miał 2x wiecej niz gdy go kupowałem 7 stycznia

Gość Orzeszek
Opublikowano

no a kto sie spodziewał ze (pipi)nie z 48,000pln do 20,000 w niecaly miesiąc?

Gość Orzeszek
Opublikowano

maciucha wilku z wall street, jak yebnie cały ten cyrk to podjeżdża do nas jedna i ta sama śmieciarka

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, maciucha napisał:

no bo kto kupuje na takiej za(pipi)istej hossie cokolwiek XDD

ja to sie cykam trochę czy teraz kupować czy poczekać jeszcze trochę

Jakiej hossie skoro kupilem xrp jak bylo za 1,19$? Tydzien po byla hossa jak bylo po 3,40$.

To samo lisk jak kupilem za 80zl a byl na hossie 140zl.

Gacie nie spocone. Przeciez nie spadnie do zera.

Prawda ze nie? :whyyy:

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

No i tak zakup na gorce nie uwaszasz? skoro 2-3 tygodnie wczesniej kosztowal 30 centow.

Ale nikt takich rzeczy nie przewidzi - jak zakladales long-term to najwyzej sie nieco wydłuży ^^

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

No ale nie badz madry glupio. Kazdy kupowal na Hypie pod koniec grudnia krypto, gdzie ceny byly najwyzsze, rynek zlamalo w pol i teraz kazdy tutaj bedzie (pipi)il, ze na gorce nie kupowal xD

XRP w 3 tyg zrobilo 400%-1000% ponad, ale Kanabis nie kupil na gorce. OK!

Tak przy okazji niech popatrza na taka zwyzke bitcoinowcy z mala suma pieniedzy na inwestycje. 

O wiele lepszy zarobek niz na BTC.

Edytowane przez easye
Gość Orzeszek
Opublikowano

dokupiłem troche liska, ok panowie wchodzi scenariusz sprzedaje nerke jak nie pyknie XD

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

No ale nie badz madry glupio. Kazdy kupowal na Hypie pod koniec grudnia krypto, gdzie ceny byly najwyzsze, rynek zlamalo w pol i teraz kazdy tutaj bedzie (pipi)il, ze na gorce nie kupowal xD

XRP w 3 tyg zrobilo 700%-1000%, ale Kanabis nie kupil na gorce. OK!

Ale wiesz ze kanabis zaczal interesowac sie wogole glebiej tematem i zaalozyl konto na gieldzie w swieta bozego narodzenia?

I wiesz ze kanabis wcale nie mowi ze nie kupil na gorce tylko ze mogl kupic zdecydowanie gorzej?

I wiesz ze kanabis nie posiada szklanej kuli?

I wiesz ze gdyby kanabis sprzedal swoje 2k kupione NA GORCE tydzien pozniej mialby 6k ale nie jest przyglupem zeby bawic sie w madrale ktora bedzie wmawiac ze zrobil chu.jowy biznes bo miesiac temu mozna bylo kupic kryptowalute jeszcze taniej?