Skocz do zawartości

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

Featured Replies

Opublikowano

No ale czemu bierzesz to personalnie, rownie dobrze XRP moglo pojsc na 10$, jednak co roku w grudniu/styczniu jest to samo.

NIe jestem specem od krypto, dziwie sie ze Mazzeo Wilk z Wallstreet pisze takie glupoty, wydawalo mi sie ze to powszechne, jak jakas waluta wzrasta o 1000% w 3 tyg. to tyle zajmuje jej spadek i raczej nie poleca sie nikomu by wtedy kupowal, bo to juz bardzo duze ryzyko.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 566,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie chcę się porównywać, ale jak już mamy wchodzi w szczegóły to zestawimy tu dom vs nieduże mieszkanie (coś podobnego obecnie wynajmuje jako dochód pasywny)  i Forda Fiestę z Audi Q8. Myślę, ze to je

• haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki.

• Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami.

Opublikowano

widzę nerwy puszczają xD

mi trochę tak

Edytowane przez gekon

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

No ale czemu bierzesz to personalnie, rownie dobrze XRP moglo pojsc na 10$, jednak co roku w grudniu/styczniu jest to samo.

NIe jestem specem od krypto, dziwie sie ze Mazzeo Wilk z Wallstreet pisze takie glupoty

Wszystko się zgadza. Nie masz się co dziwić. :cool::lapka:

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

NIe jestem specem od krypto, dziwie sie ze Mazzeo Wilk z Wallstreet pisze takie glupoty, wydawalo mi sie ze to powszechne, jak jakas waluta wzrasta o 1000% w 3 tyg. to tyle zajmuje jej spadek i raczej nie poleca sie nikomu by wtedy kupowal, bo to juz bardzo duze ryzyko.

Lol, ja tylko sobie jaja robiłem.

chodzi o to ze nie lubię mądrzenia się po fakcie, nigdy nie zgadniesz perfekcyjnie gdzie jest górka a gdzie dołek, kabi mógł sprzedać ripple po 4 dolary a potem by ten wzrósł na 12$ to czytałbym zapewne ze to tez było do przewidzenia bo świeczki na AT to wskazywały.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ja już na lisku 20zł zarobiłem XD

Opublikowano

spokojnie to tylko hossa frajerów

jeszcze raz mocno spadnie i wtedy kupie

w i e r z e

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

comment_u5ANg84pWOJBSSWLZ7kwyb3YxRrraiFC

LUB JEJ

kur.wa!

Opublikowano

Kupowanie wbrew trendom spadkowym to prosta droga do sukcesu

albo pętli na szyi 

Opublikowano
9 godzin temu, raven_raven napisał:

I znowu 8k. Odbicie o 25% w ciągu jednego dnia, no dzieje się.

No, w sumie 8k nie było, tylko 7 800. Wciąż całkiem nieźle. 

To przez Orzeszka on gada ze kupuje i sprzedaje liczac na zysk na wahaniach. 

Opublikowano
9 godzin temu, Sebas napisał:

Kupowanie wbrew trendom spadkowym to prosta droga do sukcesu

Myślisz, że dalej będzie spadać? Też na to liczyłem, ale kto wie, czy się nie przeliczyłem. Odbicie było konkretne i póki co się utrzymuje.

Opublikowano
3 godziny temu, kanabis napisał:

To przez Orzeszka on gada ze kupuje i sprzedaje liczac na zysk na wahaniach. 

no juz liski wypłaciłem kupione po 45, sprzedane po 60zł :lapka:

szkoda troche ze ripple stoi w miejscu 

Opublikowano

A podateczek obliczony?

Opublikowano

No ale to zalezy kiedy kupiles.