kanabis 22 421 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Godzinę temu, raven_raven napisał: W ciągu 24h jest 25% wzrostu, nie wiem czy to takie "w miejscu" Jeszcze tylko skok o 50% i ripple bedzie za tyle za ile kupowalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 na abucoins ripple nie chce skoczyć powyżej 0,80 dolara od praktycznie stycznia linia pozioma, niech znowu yebnie lisk ponizej 45zł to biore każdą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Ja sprawdzam na tej stronce sobie https://bitinfocharts.com/pl/markets/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 no to ja https://coinmarketcap.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Urząd Komisji Nadzoru Finansowego poinformował dziś, że umieścił na swojej „Liście ostrzeżeń publicznych” polską giełdę kryptowalut BitBay Sp. z o.o. Firma ogłosiła niedawno, że rozpoczyna handel wprowadzoną świeżo na rynek przez FutureNet kryptowalutę FuturoCoin. Znając zapędy naszego rządu, niedługo po prostu zdelegalizują krypto. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Z tego co się orientuję to taki bitmarket nie jest polską firmą, tylko jest zarejestrowany na Seszelach, więc tam chyba można bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) Abucoins również wiec kabi niestety ale dostaniemy po rajtach będzie bankiet ale w więzieniu Edytowane 7 lutego 2018 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 XD a te kasyna online i bukmacherka jak sobie radzi? no radzi sobie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 akurat za te futurecoin powinni ich gonić scam jak amber gold, tu easy i mazzeo (4 miesiace temu) mogliby ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Ja mam 30 koła wbite w akcje firmowe (fakt, że dostaje dywidendy oraz 33% jest dokładane od firmy), ale już jestem po 20 eurasow w plecy na akcji od początku roku... Traktuje to bardziej, mimo wszystko jak lokatę terminową, bo 33% chroni jednak. No i 10 lat temu też nakupiłem akcji jak były po 100 euro tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Wiecie co? Było prościej jak się miało 80 zł kieszonkowego na miesiąc i się zastanawiało czy k,urwa kupić God of War II czy GTA Vice City Stories (a na końcu ch,uja kupiłem bo pani przy kasie się przyje,bała, że za młody jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Ja miałem 50 zł a potem to już sam pracować zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 80zł stypendium burmistrza i 80zł od rodziców, 5 miechów i odłożone na xklocka, ale to było grane Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 3 godziny temu, Orzeszek napisał: XD a te kasyna online i bukmacherka jak sobie radzi? no radzi sobie xd Beka w chu,j z tego ze to jest ok a krypto im przeszkadza. Pamietam jak gralem w blackjacka za 10 zl po 2zl. Najzalosniej przeje,bane piniondze w moim zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) 5 godzin temu, Orzeszek napisał: XD a te kasyna online i bukmacherka jak sobie radzi? no radzi sobie xd no tak średnio w polszy, ponad 20 buków poblokowano przecież i zostały złodziejskie opodatkowane kursy na sts.pl i fortunie Edytowane 7 lutego 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Ciekawa jest w tej chwili relacja XRP do EOS do ETH do BTC - x10, x100, x10, x10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 Możne zmieńmy nazwę tematu na kryptowaluty a sam założę odrębny temat giełdowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2018 cofnąć jakieś 100 stron i wydzielić osobny temat już dawno mod powinien się skapnąć, ale nieeeee, lepiej polować na wujaszka i go równać z błotem na każdym kroku Spoiler bo zakładam, że milan ma tu moda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 (edytowane) Ja chętnie czytam co się tutaj dzieje i mocno trzymam kciuki żeby wszystko je.bło na mordę, wszystko. Ja nie mam wy też nie będziecie mieć. Ku.rwa animowane pieniążki, co to ma być. Edytowane 8 lutego 2018 przez D.B. Cooper 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 8 godzin temu, gekon napisał: cofnąć jakieś 100 stron i wydzielić osobny temat już dawno mod powinien się skapnąć, ale nieeeee, lepiej polować na wujaszka i go równać z błotem na każdym kroku Pokaż ukrytą zawartość bo zakładam, że milan ma tu moda? No nie, ja tylko wymyśliłem nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 15 godzin temu, ragus napisał: no tak średnio w polszy, ponad 20 buków poblokowano przecież i zostały złodziejskie opodatkowane kursy na sts.pl i fortunie Jest jeszcze lepszy motyw, nawet jak wygrasz u polskiego buka(zbyt dużo w ich mniemaniu) to mogą Ci nie wypłacić hajsu, bo nad tymi złodziejami nie ma zadnej kontroli, powiedzą, że błąd systemu i elo, co nam zrobisz? Oczywiście można pojsc do sądu, zmarnować czas(2-3 lata) i pieniądze, by na koniec trafić na kretynkę w todze, która powie, że według niej nie doszła między stronami do żadnej umowy, bo przecież kupon/zakład nie jest formą umowy cywilno-prawnej między stronami, klienci powinni przychodzić do buka z notariuszem i przed zagraniem spisać umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 289 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Jak zmiana nazwy/odrebny temat to tylko na "kryptopedaly". Zreszta zaraz pojdzie trend boczny na 11 miesiecy to i tak sie temat wyludni. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Co rok 2018 będzie rokiem kryzysu na wszystko? Inwestujecie w złoto / srebro? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Póki co jest już prawie $9,000, więc BTC wydaje się wracać na tory. Ja osobiście inwestuję w gry wideo i bibliotekę Steam. Spodziewam się solidnych, pewnych zeroprocentowych zwrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Tylko (pipi)lokata 1,5% w banku, oczywiście p o l s k i m Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi