Opublikowano 7 lutego 20187 l Godzinę temu, raven_raven napisał: W ciągu 24h jest 25% wzrostu, nie wiem czy to takie "w miejscu" Jeszcze tylko skok o 50% i ripple bedzie za tyle za ile kupowalem
Opublikowano 7 lutego 20187 l na abucoins ripple nie chce skoczyć powyżej 0,80 dolara od praktycznie stycznia linia pozioma, niech znowu yebnie lisk ponizej 45zł to biore każdą ilość.
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ja sprawdzam na tej stronce sobie https://bitinfocharts.com/pl/markets/
Opublikowano 7 lutego 20187 l Urząd Komisji Nadzoru Finansowego poinformował dziś, że umieścił na swojej „Liście ostrzeżeń publicznych” polską giełdę kryptowalut BitBay Sp. z o.o. Firma ogłosiła niedawno, że rozpoczyna handel wprowadzoną świeżo na rynek przez FutureNet kryptowalutę FuturoCoin. Znając zapędy naszego rządu, niedługo po prostu zdelegalizują krypto.
Opublikowano 7 lutego 20187 l Z tego co się orientuję to taki bitmarket nie jest polską firmą, tylko jest zarejestrowany na Seszelach, więc tam chyba można bez obaw
Opublikowano 7 lutego 20187 l Abucoins również wiec kabi niestety ale dostaniemy po rajtach będzie bankiet ale w więzieniu Edytowane 7 lutego 20187 l przez MaZZeo
Opublikowano 7 lutego 20187 l akurat za te futurecoin powinni ich gonić scam jak amber gold, tu easy i mazzeo (4 miesiace temu) mogliby ponarzekać
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ja mam 30 koła wbite w akcje firmowe (fakt, że dostaje dywidendy oraz 33% jest dokładane od firmy), ale już jestem po 20 eurasow w plecy na akcji od początku roku... Traktuje to bardziej, mimo wszystko jak lokatę terminową, bo 33% chroni jednak. No i 10 lat temu też nakupiłem akcji jak były po 100 euro tansze.
Opublikowano 7 lutego 20187 l Wiecie co? Było prościej jak się miało 80 zł kieszonkowego na miesiąc i się zastanawiało czy k,urwa kupić God of War II czy GTA Vice City Stories (a na końcu ch,uja kupiłem bo pani przy kasie się przyje,bała, że za młody jestem )
Opublikowano 7 lutego 20187 l 80zł stypendium burmistrza i 80zł od rodziców, 5 miechów i odłożone na xklocka, ale to było grane
Opublikowano 7 lutego 20187 l 3 godziny temu, Orzeszek napisał: XD a te kasyna online i bukmacherka jak sobie radzi? no radzi sobie xd Beka w chu,j z tego ze to jest ok a krypto im przeszkadza. Pamietam jak gralem w blackjacka za 10 zl po 2zl. Najzalosniej przeje,bane piniondze w moim zyciu.
Opublikowano 7 lutego 20187 l 5 godzin temu, Orzeszek napisał: XD a te kasyna online i bukmacherka jak sobie radzi? no radzi sobie xd no tak średnio w polszy, ponad 20 buków poblokowano przecież i zostały złodziejskie opodatkowane kursy na sts.pl i fortunie Edytowane 7 lutego 20187 l przez ragus
Opublikowano 7 lutego 20187 l Ciekawa jest w tej chwili relacja XRP do EOS do ETH do BTC - x10, x100, x10, x10.
Opublikowano 7 lutego 20187 l Możne zmieńmy nazwę tematu na kryptowaluty a sam założę odrębny temat giełdowy?
Opublikowano 7 lutego 20187 l cofnąć jakieś 100 stron i wydzielić osobny temat już dawno mod powinien się skapnąć, ale nieeeee, lepiej polować na wujaszka i go równać z błotem na każdym kroku Spoiler bo zakładam, że milan ma tu moda?
Opublikowano 8 lutego 20187 l Ja chętnie czytam co się tutaj dzieje i mocno trzymam kciuki żeby wszystko je.bło na mordę, wszystko. Ja nie mam wy też nie będziecie mieć. Ku.rwa animowane pieniążki, co to ma być. Edytowane 8 lutego 20187 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 8 lutego 20187 l 8 godzin temu, gekon napisał: cofnąć jakieś 100 stron i wydzielić osobny temat już dawno mod powinien się skapnąć, ale nieeeee, lepiej polować na wujaszka i go równać z błotem na każdym kroku Pokaż ukrytą zawartość bo zakładam, że milan ma tu moda? No nie, ja tylko wymyśliłem nazwę.
Opublikowano 8 lutego 20187 l 15 godzin temu, ragus napisał: no tak średnio w polszy, ponad 20 buków poblokowano przecież i zostały złodziejskie opodatkowane kursy na sts.pl i fortunie Jest jeszcze lepszy motyw, nawet jak wygrasz u polskiego buka(zbyt dużo w ich mniemaniu) to mogą Ci nie wypłacić hajsu, bo nad tymi złodziejami nie ma zadnej kontroli, powiedzą, że błąd systemu i elo, co nam zrobisz? Oczywiście można pojsc do sądu, zmarnować czas(2-3 lata) i pieniądze, by na koniec trafić na kretynkę w todze, która powie, że według niej nie doszła między stronami do żadnej umowy, bo przecież kupon/zakład nie jest formą umowy cywilno-prawnej między stronami, klienci powinni przychodzić do buka z notariuszem i przed zagraniem spisać umowę.
Opublikowano 8 lutego 20187 l Jak zmiana nazwy/odrebny temat to tylko na "kryptopedaly". Zreszta zaraz pojdzie trend boczny na 11 miesiecy to i tak sie temat wyludni.
Opublikowano 8 lutego 20187 l Co rok 2018 będzie rokiem kryzysu na wszystko? Inwestujecie w złoto / srebro?
Opublikowano 8 lutego 20187 l Póki co jest już prawie $9,000, więc BTC wydaje się wracać na tory. Ja osobiście inwestuję w gry wideo i bibliotekę Steam. Spodziewam się solidnych, pewnych zeroprocentowych zwrotów.