Skocz do zawartości

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja sprzedałem wszystko, Litecoina przy 710 zł i Liska przy 85 zł. Teraz czekam na spadek i znowu przytakuję. Bawię się chyba jakoś od początku lutego? a już wyjąłem z 40% tego co włożyłem, grubo panie

Edytowane przez gekon
Opublikowano

Mi zabraklo rowniez jaj zeby kuoic liska za 45zl. 

Chociaz moze nie przez to ale po prostu nie patrzylem na kursy przez pewien czas zeby sie nie poplakac xd

Opublikowano
9 godzin temu, gekon napisał:

Ja sprzedałem wszystko, Litecoina przy 710 zł i Liska przy 85 zł. Teraz czekam na spadek i znowu przytakuję. Bawię się chyba jakoś od początku lutego? a już wyjąłem z 40% tego co włożyłem, grubo panie

Jak wyplaciles? Przez BitBay na konto w banku?

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Mejm napisał:

Jak wyplaciles? Przez BitBay na konto w banku?

No tak, normalnie jak sugerują. 

Trochę zeta na prowizję ale to grosze

tylko, że nie wypłaciłem całości, bo za to co zostawiłem na giełdzie kupię jakieś monetki przy spadku.

Edytowane przez gekon
  • Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano
Cytat

1600zl teraz mam 1950 do wyciagniecia.

xd z takim kapitałem tyle to się robi w 2 godziny na stsach

Gość ragus
Opublikowano

27971774_1574341096012015_36665373556545

ugułem proszę wziąć te 1600 zł, wejść na sts.pl, postawić na wtorek że Barcelona wygra z Chelsea i fśśśśśśśśśt z 1600 robi się 2816zł

a jak tak nie będzie to mogę usunąć konto.

Gość Orzeszek
Opublikowano

sts xdddd to juz wole dac na 1% lokaty, albo szukac drobniakow na ulicy.

nie wiem z czego heheszki, imo dobry start, prosze tylko o powazne odpowiedzi i porady inwestycyjne

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak pan dorobił się pierwszego miliona?

Postawilem na barce u buka <kurtyna>

Opublikowano
51 minut temu, ragus napisał:

ugułem proszę wziąć te 1600 zł, wejść na sts.pl, postawić na wtorek że Barcelona wygra z Chelsea i fśśśśśśśśśt z 1600 robi się 2816zł

ku,rwa umre jak czelsi ożyje i messi będzie miał gorszy dzień a ciebie ktoś posłucha xD 

Opublikowano

rosną te goffniane ceny kryptowalut

z jednej strony gul skacze, bo można było trzymać, z drugiej zarobiłem dość sporo jak na leszcza nowicjusza i w sumie lepsze tyle niż zero:)

Opublikowano

A hype był wielki. Już od kilku miesięcy mówi się o rebrandingu liska. Widzę, że cena znów podskoczyła. Ech a ja sprzedałem jak były po 30 polskich złotych i myślałem ze wygrałem życie. No nic może się kupi kilka.