Skocz do zawartości

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
16 godzin temu, Mejm napisał:

Co sie dzisiaj odje.balo na cdp?

Cytat

Spokko, spółka zależna giełdowego studia, pracuje nad grą mobilną „The Witcher: Monster Slayer” na systemy iOS i Android. Tytuł będzie wykorzystywał rozszerzoną rzeczywistość.
Akcja „The Witcher: Monster Slayer” będzie rozgrywać się kilkaset lat przed wydarzeniami z serii gier „Wiedźmin”. Gracze będą wcielać się w profesjonalnych zabójców potworów i dzięki rzeczywistości rozszerzonej stawią czoło niebezpieczeństwu.

„Trzon rozgrywki w Monster Slayer stanowią eksploracja świata, tropienie, analiza i walka z realistycznych rozmiarów potworami — zarówno tymi znanymi, jak również zupełnie nowymi. Do każdego polowania gracze będą musieli przygotować się warząc potężne wiedźmińskie eliksiry i oleje, tworząc petardy i przynęty na potwory, a także rozwijając umiejętności swojego wiedźmina. Pogoda oraz pora dnia, aktualizowane na bazie bieżącej lokalizacji, również odegrają ważną rolę podczas walki. Na graczy czekają również liczne, inspirowane grami o przygodach Geralta z Rivii zadania fabularne” 
– tak nową produkcję opisuje CD Projekt.
Tytuł zostanie wydany w modelu free-to-play na iOS oraz Androida. Daty premier obu wersji mają zostać podane jeszcze w tym roku.

• Plusik 1

Zainwestowałem sporo siana w FTSE bo jest to jedyny indeks, który pozostał daleko w tyle za resztą, więc jest potencjał na pójście w górę, ale to co tam się dzieje to ręce opadają - nie ma siły. Skorumpowane amerykańskie indeksy są najlepsze do kupowania dipów, problem w tym, że nie ma żadnego dipa tylko rakieta w górę dzień po dniu :notbad:

Co wiecie o ludziach z insta, którzy chcą zostać waszymi mentorami od kryptowalut i forex? Wkład minimalny coś koło tysiaka - dostaje się sygnały od opiekuna i dostęp do jakichś grup + analityka. Goście zarabiają od Waszej zarobionej kasy procent. Wszystko legalnie. XD

NIGDY nie grałem i nie inwestowałem ale ostatnio mam nadmiar $$$ i mnie korci. :obama:

Uff, odseteczki od papierow dłużnych przyszly na czas z wszystkich zainwestowanych firm pożyczkowych, wiec na razie moje wyselekcjonowane z rynku Amber Goldy działają i chwilowo uśpiły moje obawy xD Jak za 2 lata po terminie wykupu odzyskam cały włożony kapitał, a ich wyniki finansowe nadal będą na plusie to wbijam z kolejną dawką wkładu (ofkors nie wszystko, bo w razie fakapu chce miec cos na życie) odłożonego przez ten czas. Wtedy tak z 3000-4000 zl netto wpadające co miecha za sam fakt użyczenia firmom kasy na ich działalność bez ruszania dupą z fotela to perspektywa lepsza niz emerytura, czy wynajmowanie studentom mieszkan.

Jak cos to założę kiedyś temat "poszkodowani przez XYZ" albo "zbieram na bułki, wedliny itp."

Edytowane przez _Red_
  • 4 tygodnie później...
3 hours ago, michal said:

Niesamowite, żeby nie żyć od pierwszego do pierwszego trzeba przestać wydawać całość pensji. Do tego trzeba było rysunków z beczkami i oczywiście warto pobrać specjalną aplikację.